І я й далі вважаю, що він поганий президент і не може перестрибнути через голову Але зараз питання в пріоритетах. Пріоритет для мене - Україна. І для Порошенка - так само Україна. І якщо він декларує той самий пріоритет, то давайте дамо йому реалізувати його владні повноваження в ПРАВИЛЬНОМУ напрямку. Ну хоча б спробувати. В будь-якому разі, ніхто інший не може реалізувати його владні повноваження Тому тут вже вибір за кожним.
Хомчине, у мене запитання: Це Ви особисто на інформаційному фронті, в той час як @VasMT - на реальному, на Донбасі чи то Ви когось процитували? Тоді хотілося б знати, кого? Діксніть, будь ласка.
Тут можу погодитись. Країна в небезпеці, при всій нелюбові до Зеленського і нелюбові до нарваних порохоботів, що займаються гівнометанням, внутрішні чвари не на часі, як і дострокові вибори, бунти, таке може вже бути, коли Пуйло буде в тюрмі Гааги і на шибениці Гуантанамо.
Вчора похвалив Зеленського, нарвався на критику декого з порохоботів. Розумію, багато в чому розділяю, але вкотре наголошую на простому виборі: ви хочете бути правими чи хочете бути переможцями? І зовсім не факт, що ці 2 опції можна поєднати. Сьогодні ризикую (хоч мені насправді пох, я кажу те що я думаю і вважаю правильним) нарватися на таку ж реакцію з протилежного боку. І сьогодні я хочу поговорити про те чим відрізняється порохобот від тебе, виборцю Зеленського. А відрізняється він тим, що в цю складний час, більшість з нас таки зуміли приборкати свої образи. А відрізняється він тим, що сьогодні ніхто з порохоботів (за всіх сказати не можу, але випадків не помічав) не спекулює введенням надзвичайного стану, як це робили ви в 2018, розказуючи за узурпацію влади Порошенком після введення ВС через події в Керченській протоці. А відрізняється він тим, що ніхто з порохоботів (за всіх сказати не можу, але випадків не помічав) не ведеться на брудні вкиди фсб-шних телеграм-каналів про Зеленського, які почали виникати зараз. Себе згадаєте самі? А відрізняється він тим, що він 5 років намагався довести тобі що є головним, а що є другорядним, поки тобі патріоти зі Свободи розказували, що треба йти в наступ і воювати (де вони зараз?), Гриценко розказував що бере участь в таємних комісіях і вже прийнято рішення звільнити Крим, не те що Донбас тільки треба посунути Порошенка, а вся ця "антикорупційна" гниль свистіла що їхні байки про корупцію (жодну з яких ти зараз і не згадаєш) важливіші ніж війна. А відрізняється він тим, що намагався довести тобі, що реальність - це трохи інше ніж твої бажання. І це ти й сам сьогодні можеш бачити. Бо Мінські угоди, які ти так ненавидів, фактично дали тобі можливість прожити цих 8 років в спокої і мати ілюзію миру навіть в кількох кілометрах від путінської армії. І їх одностороннє скасування з боку путіна (а ти хотів з боку України, навіть без санкцій для путіна, без зброї для України) фактично приводить до нової війни. А ти з істерикою сидиш в новинах і намагаєшся зясувати де закінчуються путінські хотєлки: на фактичній лінії, на лінії Донецької області, на лінії Чопа чи в Лісабоні І все це я пишу не для того, щоб сваритись з тобою сьогодні, а для того щоб ти усвідомив свої помилки в цей складний час, щоб ти подорослішав (і це не про вік) і щоб більше цих помилок український народ ніколи не допускав. Mason Lemberg
Куля може дуже багато поміняти в голові, навіть якшо попаде в сраку(С) Але я не став би покладати на падлокловуна великих надій. Навіть якшо воно порозумнішало, в що я не вірю, вже пізно.
??? Як саме, має вплив на Кремль чи недореспубліки? Я в шоці з порохоботів, навіть поведуть на розстріл, по дорозі будуть дорікати виборцям і кричати, що мають переобрати Порошенка. У всіх проблеми куди більші.
За позавчора. Результати роботи ЗСУ. Підтвердженні. ......... Втрати противника 1 АК знищено 3 одиниці самохідних артилерійських установок 2С1 на вогневих позиціях, що вели вогонь по мирних населених пунктах; Два 120 мм мінометні розрахунки, разом з особовим складом; Радіолокаційну станцію Збройних Сил РФ «Аістьонок» . Уражено два розрахунки гаубиць Д-30 разом з особовим складом та автомобільною технікою. Втрати противника 2 АК знищено понтонно мостовий парк в кількості до 8 од., та ББМ до 6 од.; знищено танко-ремонтну майстерню на базі ЗІЛ - 131; знищено бпла Орлан - 10; знищено зрк Оса ; 2 вантажівки Камаз з боєприпасами. ........... Довіряйте ЗСУ.