Чому вата голосувала за падлокловуна це зрозуміло. А чому голосувало за падлокловуна бидло, що позиціонує себе як патріотично налаштоване бидло? Можливо весь патріотизм це лише триндьож, як у Тягнибока, Кошулінського та іншої наволочі?
Лактоша, не слід видавати бажане за дійсне. Де жовч? Де злість? Я можу підказати де: у зебілів. Бо вони на рівні підсвідомості розуміють свою дурість і ненавидять тих, хто вивився розумнішими за них. Як показує практика, саме так. Можливо вкажете ще когось?
Як у кого, скажу про себе - зараз при кандидатурах Зеленський/Порошенко був би противсіхом. А хто відверто проросійський, крім кодла Бойко-Медведчук? Аналогічно у Росії опозиціонер Навальний не ватнік і рашист?
Тобто, Ви знову не будете заважати приходу до влади ворога? Лактоша, Ви маєте погану звичку: Ви неетично поводите себе, надаючі запитання, але самі на них не відповідаєте. Але я на Ваші запитання відповім: Зеленський. Він навіть більш проросійський за вказане кодло: бо кодло Бойко-Медведчука лише триндить, а Зеленський відверто зраджуе Україну на користь росії. Це складне запитання. Скажімо так, біс його знає. Бо він зобов"язаний бути ватніком і рашистом, або принаймі робити вигляд, інакше його самі кацапські ліберасти гівном заблюють. ............... Я на Ваші запитання відповів. Чи відповісте Ви на моє?
А якщо обидва вороги? Пояснював ще у 2019 - не дійшло! Результат виборів і переможець - прогнозована законломірність. Скільки ще махати кулаками після бою і жити якимись ілюзіями? Бажане за дійсне. Колись ультра-проросійським здавався Кучма, варті були кращого, але попередник Кравчук - нічим не кращий. Вдамося у раніші події - "білі" друзі України, оскільки вони вороги "червоних"?
І на якій підставі Ви це стверждуєте? Стосовно Зеленського зрозумілою А чому обидва? Бажаєте спровергнути? Чекаю. Це порівняння некоректне. В ідеалі вони були повинні одне одного знищіти. ..................... То що стосовно мого запитання? Ви невзмозі вказати бодай одного діючого проукраїнського політика крім Порошенко?
Тоді сформулюю, не влаштовують і на 100% не довіряю обом. Тепер чому порівняння Кравчук/Кучма не коректне. У 1994, хоча би в Івано-Франківській області, Кучма набрав 3%, у 1999 із комунягою Симоненком, вже був результат 93. Були агітації, що треба голосувати за Кравчука, а чим відрізняються червоний директор ракетного заводу Кучма від партійного активіста, займмаючого багато важливих посад Кравчука? Проукраїнські політики - може треба менше дивитися 5 канал і зняти рожеві окуляри? Думаю, усі, крім явної 5 колони ЗаЖОП, Опозиційний блок, Мураєв...
Я на 100% не довіряю нікому, навіть собі. Тим більше тупому наріду. Тому що в той час не було війни. Отже на Ваш погляд зрадник Зеленський є проукраїнським політиком?
Доведи Мєшков до кінця надуманий переворот..., хто знає. Наші політики вміють перефарбовуватися і займати позицію, яка на даний момент є вигіднішою.
Минулого тижня проросійські інформаційні канали щедро нам постачали інформацію, як «Нуланд в Москві зливала Україну». «Достовірність» чуток підтвердилася цього тижня, коли Росія оголосила про згортання співпраці з НАТО і закрила своє представництво при ньому, а сьогодні, одночасно з візитом міністра оборони США до України, в гості до американської резиденції одного з улюблених олігархів Путіна - Дерипаски - завітало ФБР. Звісно, було би добре, щоб Зеленський міг пояснити Ллойду Остіну наскільки ми готові до війни, але тут ілюзій жодних. Хіба розповість, як новий міністр екології забере в Дерипаски родовища українських кварцитів, ФДМУ - Миколаївський глиноземний, а СБУ оголосить Дерипаску в міжнародний розшук за знищення Запорізького алюмінієвого комбінату. Баницьке кварцитове родовище - унікальне і єдине в Європі для виробництва кремнію - основи більшої частини сучасних високотехнологічних виробництв. Без українського глинозему - не буде алюмінію для літаків того ж Боїнгу. А хто і для чого збанкрутував ЗАлК - риторичне запитання. Як то кажуть, не Медведчуком єдиним Чи бажання подивитися Путіну в очі важливіше за державні інтереси? View: https://www.facebook.com/748183438/posts/10158928155348439/
А якби до того часу побудували комунізму, була би інша справа. Ви що, не зрозуміли питання? Повторюю:
Не треба розписуватись за всіх! Хіба Порошенко чи Гончаренко не змінили погляди, залежно від обставин?