Питання спірне, але більшість сходиться на думці, що вакцинація, убереже, принаймні від реанімації і ШВЛ. А хто зараз заважає вакцинуватись? Більшість виборців, населення різних категорій. Чи?
Питання бесспірне! Як Вм вважаєте, чи не слід харканути в рило тим, хто обрав брехливе падло? Мені це нецікаво. Падло розікрало фонд? Розікрало. Чи є дебілами ті, хто голосував за падло? Є. Падло обіцяло лікувати Ковід за державний рахунок? Обіцяло. Чи є дебілами ті, хто голосував за падло? Є. Лактоша, який Ви дурненький! Розумію що Ви мали на увазі інтелектуальну еліту нації, тобто порохоботів. Але що ми бачімо в цьому відео? Більше саме зебілів і саме їм заважають жити порохоботи. До того ж виборці Януковича голосовали саме за падлокловуна.
Писав не раз, багато в чому не підтримую такий вибір і не розумію його. Неідеальний Зеленський, чи на 100% кращий Порошенко і чи зараз актуальний вибір між ними? Не підтримував і не підтримую, ні одного, ні другого. Немає тут стандартів, кому достатньо таблетки попити, кому не обійтись без крапальниць, кисневих масок і ШВЛ. Чи було би кардинально по-іншому за Порошенка - не факт.
Але лижете сраку падлкловуну. Мені начхати на стандарти! Падло обіцяло? Обіцяло. Падло надурило? Надурило. А якби у бабці був, хєр, вона би дєдкою була. А якби ми побудували комунізм... Лактоша, я вже писав про подібні перепущення. Це останній аргумент зебілів-виродків, пихатість яких заважає визнати себе лохами. Але "чи було би" тут не проходе. Маємо дебіла-зрадника при владі, маємо дебілів які його обрали. Маємо розікрадений короновірусний фонд. І ще раз можу повторити: якби Порошенко робив те що накоїв падлокловун, він був би ворогом. А зараз ворог падлоклокловун.
Він клінічний ідіот, безумовний. Так би сидів і ніхто б про це не знав, а з інтернетом навіть інколи хтось з ним поговорить, зате всі бачать його стан. Не переймайтеся. Хочу сказати про вакцинацію. До 18 листпада у нашому вишу треба всім працівникам зробити вакцинацію.Викладачам теж, хоч ми на дистансі. І дехто, хто має алергію, має непереливки. Бо треба йти з роботи... Моя донька, наприклад, погано пережила першу прививку Пфайзера - була сильна алергічна реакція, не буду описувати. Що їй тепер робити з другою - а хз. Страшно. Так хотіли Пфайзер, так порохоботи волали, орали і критикували!Порошенко щось там про Астрозенеку плямкав погане. А зараз що? Пфайзера повно - вакцинуйтеся! Тільки Пфайзер найбільш поганий для алергиків. Тобто були праві в МОЗі, коли брали Астрозенеку.
Чому Ви так вважаєте? Це Лактоша позиціонує себе як ідіот. Раджу Вам подивитись на питання з іншого боку. Файзер дуже добра вакцина. Але не слід забувати того факту що Ви є зебілкою, тобто людиноподібною генетично неповноцінною істотою. І не дивно що Ваша донька погано витримала Файзер. Бо вона несе на собі важкий мутаційний вантаж, що був отриманий у спадщину від неповноцінної матері. Це не її провина, це її нещастя. Який тупмй висновок! Не дивно що таке написала зебілка.
"Схемы" опубликовали расследование о Владимире Зеленском, его помощнике Сергее Шефире и банке Сергея Курченко. Расследование журналистов называется "Вне очереди. Как Зеленский и Шефир способствовали попыткам вывести активы из банка Курченко". Суть в том, что будущие президент и его помощник пытались забрать сотни тысяч долларов из проблемного банка Брокбизнесбанк в обход законной очереди. Это происходило в 2014 году, когда этот банк, который на тот момент принадлежал олигарху из окружения Януковича Курченко, ликвидировали. В частности, Зеленский и Шефир попытались получить не только гарантированные государством 200 000 грн, но вне процедуры вернуть большую сумму. У Зеленского на депозите было больше $300 000, у Шефира – более $400 000. Они подписывали соглашения с компаниями-должниками проблемного банка, пытались вывести из-под залога имущество на миллионы гривень. А взамен, будущие политики могли бы получить компенсацию, почти равную размеру депозита И забрать деньги вне очереди. В итоге Высший хозяйственный суд признал, что эти соглашения не соответствовали законодательству. "Схемы" подчеркивают, что в то время Зеленский и Шефир не занимали государственных должностей, но журналисты рассказывают эту историю, чтобы общество могло составить полный портрет тех, кто сейчас руководит страной - а ею руководят жулики и проходимцы. ❗️В Офисе президента на просьбы о комментарии не ответили. И не ответят. Потому, что пока ещё не решили, какую лапшу вешать на уши украинцам. Но они креативные - придумают что-нибудь. Например, что жульничать их под страхом смерти заставил Порошенко - с них станется.
Я блядь одного не пойму. Я была около стены памяти только что. Там сидели люди и плакали за своими павшими. Это получается, что Вовкины орлы подошли к ним и попросили свалить нахуй ибо найвелычниший изволит почтить визитом? Пиздец... Tanya Adams
Називати імена, не ховаючи їх у суху статистику ️Студенти згадали кожного загиблого захисника і захисницю Така акція відбулася в Україні вперше. Майже 200 молодих людей з усієї України назвали усіх героїв, які полягли у російсько-українській війні — до Дня захисників і захисниць України. Аби згадати загиблих українців, молодь зібралася у символічних місцях Києва, Маріуполя, Львова, Харкова, Миколаєва. Онлайн-акція пам’яті “Герої серед нас” тривала понад 2 години. “4508 — це не просто цифра. Це конкретні люди, які були чиїмось татом чи мамою, сином чи донькою. Ми маємо пам'ятати саме людей і бути їм вдячними. Бо завдяки кожному із них і тим, хто сьогодні тримає оборону на сході, ми живемо своє наповнене яскраве життя та будуємо Україну нової якості. Ми — українська молодь — знаємо та пам'ятаємо своїх героїв”, — промовили студенти Академії. “Коли почалася війна, я побачив людей, які усвідомили свою відповідальність за день сьогоднішній і за Україну. Тоді їм бракувало одягу, індивідуального захисту, але не бракувало одного — людяності і любові. А воїн з любов'ю у серці здатний на перемогу — над собою та обставинами, над противником будь-якого масштабу і калібру. Ми маємо пам'ятати наших воїнів, але пам'ять має стати для нас не пасткою, а мотивацією — аби бути народом борців, жити на землі добра, у краю гідності й свободи”, — звернувся до студентів співзасновник та член Наглядової ради Академії Andriy Zelinskyy. “Я маю мрію, аби зачитування імен загиблих у цей день стало нашою національною традицією. Адже для народу дуже важливо те, як він шанує померлих і ставиться до своїх предків”, — підсумував автор ідеї акції, історик та викладач Академії Ярослав Грицак. Кожен український герой важливий та цінний для нас! View: https://www.facebook.com/1673359536/posts/10217096625762463/
Бажане за дійсне і приписування своїх характеристик комусь. В який вже раз. Витягнути із важкого сттану та за пару днів поставити на ноги, як Трам-пам-пам далеко не всім і не у кожній державі доступне.
Ой, Лактоша, який Ви брехливий! Чому я повинен бажати щоб хтось вилизував зрадницьку сраку? Тоді як мінімум, не треба було красти короновірусний фонд.
Просто не нити, як мала дитина і не тріпатись. Не всіх на 100% влаштовує Зеленський, але нема такоїї обстановки, як при янукоїдах, піднімати масовий бунт проти президента зараз ніхто не буде.
Скажи, пожалуйста, на какой день после прихода Путина ты в своём негодовании положишь в приготовленную тобой гречневую кашу (или любое другое блюдо) не три кусочка масла, а два?
Тут не тільки Зеленський, можна охарактерезувати. ще обставини, оточення та інші фактори, при інших обставинах міг Порошенко не бути у дружніх стосунках, принаймні на камеру, з одіозними Бойком чи Табачником? Неправильно вважають, що ворожі до України путінархи, а російські опозиціонери - дружні до нас, тоді чому порохоботи тріпаються, що антиросійський тільки Порошенко?
Світ змінився в 2014 році. І, до речі, Зеленський залишався проросійським і після 2014 року. Але тупе бидло його все одно обрало. Можливо, тому і обрало. Як виборці Кошулінського. Хто вважає? Я що, хоч раз писав таку дурню? Я для цього занадто розумний. Не дивно що порохобот. Дуже цікаво А хто ще антиросійський? Давайте подивимось на індікатор: Зеленський зізнавсяв державній зраді. Де реакція Кошулінського, Тягнибока, Вакарчука, Тимошенко та іншої погані? Хіба що Ярош щось ляпнув, але непереконливо, чисто щоб відмітитись.
При інших обставинах, настроїв більшості, міг би і Порошенко спокійно відправляти свою продукцію на російський ринок, тут із відкритими обіймами зустрічати російських політиків, але треба враховувати настрої більшості. Так і мало що, може мати Зеленський у глибині душі, різкі кроки і всенародний бунт йому ні до чого. В який раз бажане за дійсне.
А якби у бабки був би хєр, вона би дєдкою була. Тобто, Ви не заперечуєте той факт, що Зеленський є ворогом? А стосовно бунту, Ви помиляєтесь. Виборці Зеленського мріють вилизувати бєрци окупантові і стати нормальними рабами чеченських господарів. Що за дивна фраза? Ме ні би хотілось, щоб президентолм і головнокомандувачем була нормальна людина, а не зрадник і дегенерат.