Та йой... Я сі сплачу. Та в столиці українського рогулізму, в Дрогобичі з Самбором, маму рідну за пєньонзи продадуть...
Ні,Ігорку,я сі в тім трохи розумію,хоча заробляв єм в гАмерице сам грузчиком-шофером,і заробив єм анемію обох рук та інвалідність 1-групи А.Ну а Вася...Вася грузчик-сапйор,о-о!
Шо ж ви там в тотій гАмерице грузили, шо аж заробили анемію обох рук та інвалідність 1-групи? Невже збагачений уран? Чи може ракетний Меланж?
Та й в Стрию таке ж...Я тіко гендлярів не видів єм нігде по-світі,як нині на Галичині.Так що жиди і рускі нехай сі сховають з інтенсивністю...Авто на вулице нема де поставити.Всі шось(?) продають.Так що Васильку,в вас таки є щось галицьке,окрім прізвиська хлопа з Тур'є...теж гендляр,ги-ги-ги!
Шо зіпсуло ми руки? А нелюдські тяжкі умови праці для хлопа з Самбора,що хтів родині помогти грошима,а не музикою на яку сі вчив по консерваторіях,о-о-о! То сі називає "галицький лох"
А не легше було тутка по весільох грати? В теплі, при пайку, та й після другого заходу фанеру можна включити
Композитору,викладачу та по весіллях концерти давати...свят,свят.А троїм дітям освіту хто дасть,сімю як збудують в Україні,коли всі гуляють по-гамериканшьки,хати хто їм вибудує,га-а,Кучма,Яник,Порошенко? То тепер,нинька, так тре думати вам,молодим з здоровими руками...грайте си на піянінко,чи то на трубці,заробляйте си тим нині Я своє вже заробив си в 2-і хворі руки на трумну і відіграв єм .що зміг! View: https://www.youtube.com/watch?v=Nk3bRKVCHVw
Колись в Самборі ,давно,в дитинстві грав єм на акордійоні, а нинька юж ні ...ослаб фізично і начисто.Отаке...
Что будут делать кандидаты в президенты в случае своей победы, если Россия начнет открытую войну с Украиной? (25.01.19 20:00) « Общество | Цензор.НЕТ
Щось якась фантастика, про Босфор. Так, заявляли, що МЗС України може звернутися з таким проханням, але до справи так і не дійшло.