Фрагмент из свежего интервью Игоря Гиркина, в котором он поясняет причины своего ухода из Донбасса в 2014-м. Фактически из его слов следует, что Сурков поставил ему условие - Россия введет на Донбасс войска только после того, как Гиркин передаст командование Захарченко и вернется в Россию. А без российской помощи противостоять украинским военным боевики не могли. Особенно интересно, как Гиркин описывает военную обстановку на начало августа 2014 - по его словам, формирования ЛДНР в это время уже практически полностью разгромлены и отрезаны от российской границы. Ни о каком полноценном сопротивлении ВСУ речи быть не может. Вот это видео надо показывать всем, кто рассказывает про "внутренний конфликт" и отрицает военное вторжение России на Донбасс. Сколько бы не врали про гражданскую войну, правда все равно вылезает наружу. Озвучивают ее сами же участники тех событий. И правда в том, что без вмешательства России никаких ЛДНР бы не было. Только Москва уже 7 лет искусственно поддерживает эту бесконечную и бессмысленную бойню. View: https://www.facebook.com/100004256042549/posts/1841212256030625/
У нас люблять приводити приклад маленької, але гордої Фінляндії, яка у 1940-му дала відсіч москві. А я от не знаю, як би опиралися фіни, якби москва прямо чи опосередковано керувала б у 1940-му 85% фінських газет та радіостанцій? По яких би нонстоп крутили, що Манергейм - крадій, шоколадний барига і обкрадає армію? І що "нужно договаріваться»? І що у вас , фіни, насправді «гражданская война»? А армії «експертів», «блогерів» та «актівістов» (підтримані ботами) щодня строчили б, що у війні винні фінські олігархи, які «наживаються на войнє» а не москва. І кричали б "пачєму Манергєйм нє сдєлал нам пєнсії как в США?". А коли Манергейм вводив військовий стан, "націоналісти" та «актівісти» кричали б про "узурпацію влади"? У Хельсінки кидали б гранати у власну нацгвардію, ставили б рєдути, перекривали дороги? Розказували б, що Манергейм взагалі зрадник і російський офіцер (що так і було насправді, щодо офіцера звичайно, не щодо зрадника)? Кожні бойові втрати роздувалися, роками тягалися б «експертами» по ЗМІ, і вішалися б особисто на Манергейма? Якби судили бойових офіцерів за те, що посилали вояків у бій? Якби «націоналісти» та «актівісти» бігли до Манергейма з факелами з ідіотським питанням «хто замовив Катю Гандзюк» та «почєму ти нє рєформіровал суди і нє поборол корупцію»? Скажіть мені відверто, сильно б фіни навоювали тоді? Ми таки сильно недооцінюємо вплив пропаганди і сучасні методи її поширення. Недооцінюємо, наскільки вона розкладає волю до опору, паралізує волю народу, руйнує державу. На заході почали це усвідомлювати лише після штурму Капітолію. І мене насправді сильно дивує, як в таких умовах Порох зумів організувати настільки ефективний опір.
Неактуальний приклад. Фінляндія відстояла, але фінський прапор на руїнах Кремля не поставила, пішла на поступки совку, вимушено залишилась нейтральною. Методи боротьби не ті, скільки ще ліпити з Порошенка якогось божка?
Планктоша пора на Кульпарківську. Де в таксті про фінів ти побачив Порошенка. Покажи. Я тричі перечитав, не знайшов.
ЛИЦЕМЕРИЕ ИЛИ ЭВОЛЮЦИЯ? Леонид Кравчук 18 апреля 2019 года: "Я открыто скажу, что не верю в то, что Путин может развязать против Украины широкомасштабную агрессию. Не надо нас пугать войной." Кравчук 19 сентября 2019 года: "Украина не возражает против предоставления особого статуса Донбассу. Те районы существенно отличаются от Львова, Ивано-Франковска. Там требуется особая система управления." Кравчук 9 февраля 2021 года: "Россия начинает действовать дерзко и непредсказуемо. Ситуация усугубляется тем, что в ОРДЛО находятся российские наемники. Снисходительностью, мягкостью, призывами к компромиссам мы ничего не добьемся. Нам надо быть последовательными и жесткими." * * * Из всех воров дураки — самые опасные: они одновременно крадут у нас время и настроение. Зачем нужно было мотать круги 2 года для того, чтобы вернуться к позиции, которую всегда отстаивал Порошенко? Цена величия - ответственность. Копирование оригинала жалкой подделкой - потеря времени. Иллюзия "сбитого лётчика"- манёвр для набора новой высоты. Простые истины, которые нужно, наконец, понять. Helgi Sharp
Де згадувався, треба мордою в написане? //І мене насправді сильно дивує, як в таких умовах Порох зумів організувати настільки ефективний опір.//
Порівняння йде, ще раз і ще раз перечитати пункт 2003. Розумію співставлення і образ кумира у порівнянні з фінською війною. У кого інші кумири - будуть інші порівняння, чого харкатися жовчю?
Ирина Медушевская: А вот открою вам страшную тайну, шоб вы не ср@лись в комментах и не зомбировались всякой хренью!)) ДЕНЬГИ! РФия вливает в ОПЗЖ, Шария, Медведчука и прочие интеры-плюсы-украина24, такое кол-во бабла, которое вы даже себе представить не в состоянии. Даже Сурков психанул и обиделся на Медведчука, которому из российского бюджета выделяются невероятные по кол-ву бабки, а на бедного Суркова дают какие-то несчастные 50 млн баксов в месяц... Ну, и "Свобода" не бедствует, и Смешка-Гордона партию не забывают засыпать золотым дождем. А вот Порошенко денег никто не выделяет. Ему приходится тратить свои. А это, согласитесь, две большие разницы, в гибридной войне, тратить чужие денежки от РФии, которые идут нескончаемым потоком, или свои, заработанными, с которых налоги уплачены в бюджет Украины. Вот и весь секрет! Были бы у ПАП денюшки на Дениса Бигуса, вы бы щас схватились за голову от его расследования о коррупции при Шестом), свинарчуки померкли бы в секунду, а про липецкую фабрику и Мальдивы просто бы забыли, как про детский лепет на лужайке!) Я понятно написала? P.S. Миль пардон, дорогая Ирина Медушевская! Слетело Ваше замечательное имя при переносе текста! Уже исправил и в который раз призываю всех, кто ещё этого не сделал, немедленно на Вас подписаться! Irina Medushevskaya
Так дотратиться до ручки. І Смешка-Гордона по ходу обмазала Ірина) Щоб не вякали на Пороха. А то Гордон назвав на всю країну колобраціоністом. Получи, сцуко, "агента Кремля"! Доказати все одно не можна)) Там вже “ПрикарпатЗападТранс” взяли в розробку, скоро роль Пеці в цих справах вилізе. Ой, йой.
Пані мають щось конкретне заперечити до цього: "РФия вливает в ОПЗЖ, Шария, Медведчука и прочие интеры-плюсы-украина24, такое кол-во бабла, которое вы даже себе представить не в состоянии. Даже Сурков психанул и обиделся на Медведчука, которому из российского бюджета выделяются невероятные по кол-ву бабки, а на бедного Суркова дают какие-то несчастные 50 млн баксов в месяц... Ну, и "Свобода" не бедствует, и Смешка-Гордона партию не забывают засыпать золотым дождем."
Хламідія, чи як там тебе, а скільки тижнів повинні тривати обстріли? А скільки ще матерів повинні оплакати своїх синів? Гросмейстер Бендера@Lviv_UA_SU Керівництво ЗСУ наказало прибрати з зони ООС усі снайперські і контрснайперські групи. Результат 11.01-снайпер 200 20.01-снайпер 300 21.01-снайпер 200 26.01-снайпер 200 27.01-снайпер 300 02.02-снайпер 200 04.02-снайпер 300 07.02-снайпер 300 10.02-снайпер 300 11.02-снайпер 200
Хто отримає вигоду з санкцій на канали? Як говорив незабутній Бунша Іван Васильович – «мєня тєрзают смутниє самнєнія». НАБУ, САП, Офіс генпрокурора і СБУ повідомили про підозру експерту, через підроблену експертизу якого в України забрали частину нафтопроводу. І який фактично перебуває під впливом Медведчука. Громадськості впевнено відрапортували про те, що почалися системні доганялки Медведчука, Козака і їх посіпак. Ой, а шо ж так рано? Ще б почекали, куди поспішати? Нафтопровід про який ідеться «Самара – західний напрямок» Україна втратила ще у 2017му. Куди ж тоді дивилися детективи НАБУ? Чому тільки зараз, коли Володимир Олександрович – під впливом обставин (головна з яких перемога Джо Байдена) став на бік України у протистоянні з Росією і наніс на себе бойовий розкрас? Ні, я звичайно за те, щоб Медведчука і Козака український суд засудив до ув’язнення. Але чому тепер? Щоб Зеленський був головним вигодонабувачем від посадки Медведчука? Навіть не посадки – а розмов про неї. Бо посадити його у країні – де половина суддів служать не Україні а Портнову – буде складно. Тож у мене до дружніх заяв давніх «друзів» з Офісу генпрокурора і НАБУ цікаве питання: «ето совпадєніє?». Не думаю. Ну добре, скажете ви. Перед начальством – хто не прогинався? Але ж у цій історії є багато інших вигодонабувачів. Наприклад Коломойський. Він теж у нафтовому бізнесі. Конкуренту погано – Ігор Валерійович плакати не стане. Знову ж – за Медведчука будуть мститися росіяни. Сіяти хаос. Саме це потрібно і йому в Україні. Тож чи не підпасували бородатій бабушці? Знову ж, як це влаштовує Бойка і Льовочкіна? Тепер рейтинг «Інтера» злетить. Уся вата пересяде на його канал. Знову ж – тепер тільки Бойко в принципі може кандидувати від ОПЗЖ. Тепер тільки Льовочкін стане зв’язковим і головним резидентом Росії. Конкурента їм прибрали дружно. Ще є Пінчук. У нього теж є канали, які підвищать рейтинг. А тут ще прикол. Слідкуйте: Росія заборонила експорт залізничних колес та іншого збіжжя, яке поставляли туди фірми Пінчука. Опа! А може це відповідь йому за наїзд на кума Путіна? У мене абсолютно немає віри в бійців Венедіктової. У мене абсолютно немає віри у бійців Баканова. Я вже втрачаю віру в НАБУ і САП. Саме тому, що багато «совпадєній», як говорить рупор Москви Кісєльов. Саме тому, що в Українській історії, давно усі олігархи грають проти всіх. А разом – лише проти інтересів України. І усі наші правоохоронці, які кожного дня кричать, як вони борються проти корупції – насправді є інструментом боротьби між різними кланами. А чим все це закінчиться? Прибутками одних, рейтингами інших. Дай Боже, щоб я зараз помилявся. І Медведчук сів. Або хоча б втік. І да, рейтингу Зеленського злетіти – це не допоможе. Але приземлення призупинить. До нового зашквару Віктор Бобиренко