А зараз не ТАК? ---------- Додано в 15:50 ---------- Попередній допис був написаний в 15:49 ---------- Тобто? Вас відлучити від цього форуму?
Пардоньте, але спробували ще раз, на зламі 2004-2005... Чим скінчилось теж відомо... Тепер дозвольте про свідомість. Військовий колектив хоч і специфічна штука, але являє собою невеличку модель держави. Зі своїм президентом, прем"єром, кабміном і народом... Так ось, призивають в частину всіх. На призовному в душу солдату не заглянеш і хто прийде лейтенантом, командир не вирішує. І ось тут починається саме цікаве. В одному підрозділі/частині чистота і порядок, високі показники та перші місця, а в іншому, комплектованому за тими ж принципами, дурдом "Сонечко". Висновок перший: - колективна свідомість не первинна. Далі. В одній частині командир - монстр. Шикування, наради, оглади, перевірки, взйо...жки, а чистота тільки зовні. В колективі розбрід і шатання, пияцтво і крадіжки, нестатутні та самоволки... В іншій командир тихий, спокійний, розсудливий офіцер. З усіма привітний, при необхідності суворий і навіть жорстокий. В колективі тиша, спокій, злагодженість, взаємовиручка та взаємовідповідальність. Висновок: особа командира не первинна. Загальний висновок: Тільки збалансований комплекс особистих якостей лідера, його контролюючих та караючих органів, постійне проведення роз"яснювальної та виховної роботи, усвідомлення загалом невідворотності покарання та обов"язкове заохочення за сумлінну працю - шлях до високих результатів. Можете закидати мене стогривневими купюрами... Я першим вивів формулу розбудови України...
Трошки з епохою проїхали. Вона на 300 років раніше була. І Жанна Дарк не піднімала революцій, вона воювала з англійцями.
Круті висновки А на такий показник як спадковість дивитись не треба? Чомусь військові частини та люди не деградують одномоментно. Важлива не лише особистість командира, але й організаційна структура, що склалася в певній спільноті чи інституції. Так шо обійдетеся без соток.
Спадковість, перепрошую, кого (чого)? Що саме дивне, але і не прогресують одночасно... Оргструктура основних тактичних підрозділів практично ідентична. І по посадам, і по озброєнню, і по іншим показникам... А на рахунок спільноти, питання: чим спільнота чи інституція довкола зрп в Стрию, відрізняється від зрп в К.Бузькій?
Будь-якої системи, в даному випадку соціальної системи. Лише за своїми формальними ознаками. В різних підрозділах можуть бути діаметрально протилежні норми.
Фигасе! Это в смысле, техника деградирует позже чем люди, которые её обслуживают? Или я чего-то совсем не понял!
Добре ж Ви розумієтесь в політології...А я завжди вважав, що електорат - це сукупність ГРОМАДЯН, а для натовпу є інший термін - лохторат...Виборець з великої літери - це людина, що усвідомлює свою відповідальність за майбутнє своєї країни...А противсіх - то чистоплюй, що боїться ручки забруднити, якому завжди хочеться виглядати безгрішним, але насправді, він сам становиться посібником зла...Такі противсіхи просрали Україну в 1918-1920 роках, бо бачте, їм лідери не сподобались і їхня політика, а потім може лікті гризли, вмираючі від голоду, але вже було пізно... Ми вже маємо диктатора, але Бог посміявся над нами і ми отримали диктатора тупого...Проблема в тому, що за демократії помилку можна виправити, а за диктатури - дзускі... Типовий "мояхатаскраєць", тільки не зрозуміло, якщо Вам політика байдужа, то що Ви робите на політичній гілці форуму!?
Я також так раніше вважав. Але останні події показують, що наш електорат поступово втрачає відмінності від лохторату. На мій превеликий жаль.
уже можно и не отвечать Вам, так как пошел очередной круг и Вы никого не слушаете, а только крутите одну и ту-же пластинку с ярлыками!
Без лідерів і вождів?! А чи таке колись і десь було? Це є терор, який завжди закінчується тиранією гіршою за попередню... А як їх виявляти? Аналізом ДНК?
Так на цьому будується любе демократичне суспілтьство... Тому просто можна сказати, що треба побудувати інститути справжньої демократії в Україні, а не їхню симуляцію... Адвокати і буржуа...Часто нечисті на руку...Таке було і в 1830, таке було і в 1848, аж доки у Франції не встановилась справжня представницька демократія наприкінці 19 століття...Тобто і там святих не було...І там був звіроподібний натовп...Напевно і противсіхи там були, але історія не зберігла згадки про них...Бо про що там згадувати?...