Та ні в чому собі не відмовляйте! Ну нарешті! Зізналися таки! А ми тут списи ламаємо! Все стає на свої місця. І стає зрозумілим. Ось дивлюсь на список тих, хто підіграє зараз Януковичу, і думаю, що світ перевернувся до гори дригом на нашому форумі. Хто з нас бандерівці - ви лвів'яни, чи ми - донеччани?
Имею альтернативное мнение считать людей, предлагающих названного лицемера, патриотом, настоящим украинцем, интеллигентным, принципиальным, умным человеком... не зрячими людьми. В лучшем случае - заблудшими.
- Вибачаюсь за офтоп, ну тут я вам чесно, як митець митцю скажу - помиляєтесь Ви. Тягнибок є цілком пристойна особистість, гідна поваги в очах українців (а не малоросів, які ні на що путнє, як громадяни Держави, не здатні) і до Тягнибока ще багатьом ох як дуже-дуже далеко...
Але йому ніколи не пробачать радикального націоналізму, який "підняв його на хвилі". Тому широкої підтримки він не отримає. ---------- Додано в 06:45 ---------- Попередній допис був написаний в 06:38 ---------- Тільки не поспішайте рисувати Землю на 3-х китах, втішившись озарінням...
Он что, Гундяеву не поклоняется? Ах стервец!!! ---------- Додано в 11:28 ---------- Попередній допис був написаний в 11:28 ---------- Особисто у мене лише три претезії до Тягнибока. Перша-повернення п"ятої графи, друга-те, що між першим та другим туром президентських виборів він корчив з себе противсіха. І третя: чому він не приймає участь в акції протесту з приводу "судового процесу"? А що стосується радикалізму, це мене не лякає. Нашому болотоподібному суспільстві трохи радикалізму не завадить.
Помиляєтесь Ви Омо. Той з ким Ви списи ломаєте, отримавши досвід, в тч і форумний, до конкретних дій схиляє, а Машингвер у нього ладний. я так думаю(c)
Одні більше варяться у біло-голубому розсолі, другі у чорно-червоному. Кожна сторона вже має оскому на власне середовище...
О!!!! Ещё и это вкинули в тему!!! Борис (тот что котяра) уже пытается на мужские достоинства намекать, Ома - на память предков давит. Робяты! А у Вас все в порядке? Ну, с Вашей точки зрения - ДА! А что психиатры говорят?
Там их вообще - уже два стало! Юля одного уже успела... скажем, перепродать раза два/три и теперь его вообще найти не могут! Так что... мир на двух китах и никаких перспектив нет. ---------- Додано в 12:33 ---------- Попередній допис був написаний в 12:17 ---------- Разговаривают два одессита: - Изя, на Привозе говорят, шо Янукович - "наименьшее зло"... - Моня, шоб вы так жили, как они взвешивали... Взял из анекдотов у Алиас. Уж больно подходит к теме. Можно переделывать и под Юлю.
А в вашу перев"язану голівку не зазирала думка, що магазин цей вашого сусіда, пп, який ще не віддав борги..? Ні? Я навіть знаю чому... ---------- Додано в 14:12 ---------- Попередній допис був написаний в 14:10 ---------- Ви, Ома, Ви... Давайте я Вам "Новою поштою" Тягнибока вишлю з усім КУНом і Свободою... Вам потрібніший... ---------- Додано в 14:15 ---------- Попередній допис був написаний в 14:12 ---------- Синку, а можете ще зо дві хвамілії таких "робІтників" назвати? Звіздєть, нє ящики ворочать...
Ravin зовсім нещодавно я вважав Вас нормальним адекватним мужиком. А тепер хочу сказати - "Не ганьбіть єврейську націю" (якщо Ви не косите під аіда). Подивіться ХТо Вам плюси ставить? Скоріш за все Ваше місце - в моєму списку ігнорів. Причина - Ваша пустопорожність. "МелИ, Лемеле, твоя нєдєля" P.S. Фроумлянине Левандівко (у цьому пості я пишу Вам не як млжератору): Продивіться свій список карми. Ви тішитесь тим фактом, що зараз Ви у фаворі в тих, хто ще рік тому поливав брудом Ющенка і з піною підносив янека і його колегу - московського сортиромочильщика? Не соромно?
Борис возьмите себя в руки! Я пишу не для плюсов! Мне абсолютно пофиг кто мне что ставит! Пишу, что думаю, а не заигрываю с конъюнктурой! Лучше посмотрите до чего вы уже дописались в своем бреду: "Не ганьбіть єврейську націю" (якщо Ви не косите під аіда). Мне плевать на ваш игнор
Нє Ви мені скажіть, що Вас так розсмішило. Я цілком серйозно пояснював чому в партіях з"являються багаті люди.Це так всюди, в любій партії, є прапори-паровозики(авторитетні і ідейні люди, але без грошей(як ото в БЮТі Шкіль, Лук"яненко), і є багаті люди, котрі фінансують всі видатки на вибори.Ви що того не знаєте? Чому це пояснення є для Вас смішним-я не розумію)