- Форум Свободи - це не офіціальна інформація від Свободи, це різні речі, як і на ЛФ до дідька усіляких недоумків та тих, котрі отримують задоволення пообс...ти усе притаманно українське, або збоченськи незадоволені на увесь Світ.
Хочу добавить. Приятно побеждать или проигрывать сильному оппоненту, но радоваться за Дурака, который не в курсе происходящего за его спиной. Ну есть уже такой!!! и ШО????...Зачем? Чтобы из вредности:" А вот, кушайте - наш парень победил.!!" Ну и что? Мы долго радовались с 2004, давайте радоваться вместе!!! Ну просто обидно, ну неужели мы достойны худшего из худшего - Януковича. Ну почему хотя бы лучшее из худшего?? Ну почему вечно.......комом.
- Дивно... ніби доросла людина, а гадає, що нібито партія регіонів після перемоги його не чіпатиме. Та його ж першого, як того, хто дуже багато знає, про всілякі там схеми, адмінресурси, ЦВК та інше... перелік можна продовжувати довго... - миттєво знищать регіонали й кінці у воду.
Ну що...хтось ще має сумніви,хто такий Ющенко? Ющенко підписав закон Януковича Мерзота...просто гидко....
А згадайте, деякі дійсно корисні закони мусолив тижнями, або накладав на них вето. А тут така оперативнісь. Тепер принаймі стає зрозуміло хто є хто. Працює за принципом: "Після мене хоч потоп".
От така собі сентенція.... Сентенція Циніка. Коли в нації, в національної еліти немає морального стержня, коли в її нутрі завжди перемагає підлість, підступність, дріб’язковість та зажерливість, то дай їй хоч найкращу землю, з найбагатшими надрами, подаруй їй хоч десять державних незалежностей, все одно фінал буде один і той самий:руїна, безлад, панування чужинців і мелодійне скигління «титульної» нації!(с) ---------- Додано в 18:27 ---------- Попередній допис був написаний в 17:07 ---------- В світі вже відреагували: В Европарламенте требуют от ЕС реакции на изменения закона о выборах президента Украины Вольвенд: изменения к избирательному закону нельзя применять 7 февраля
Єге ж, наклав. Вже. Пропоную висловитися спільноту з цього приводу. На моє переконання, гарант, чи то пак вже не гарант де факто, підписав зміни в закон про вибори через свою хворобливе бажання залишитися в політиці бодай таким ганебним чином. Не дає йому спокою те що жінка соратниця його обійшла. Ба більше, можливо він ці зміни підкилимно зініціював.
Мені страшенно прикро... Я голосував за нього ще 17 січня, знаючи, що він не тойво... Бо знав, що в першому турі можна голосувати за ностальгію, за ілюзію. Навіть за дивацтво. Але я не знав, що то такий НІКЧЕМА!!! Пригадую, як влітку 2004 писав коментар до тогочасної президентської кампанії для одного західного наукового журналу. Тоді я назвав головною проблемою те, що в Україні немає сталих правил, що правила постійно змінюють в ході гри на чиюсь користь. І не має значення в чию. Бо сьогодні це зробить хтось один, а завтра хтось інший. А цього робити не можна нікому в принципі. Як ми ставимося до людини, яка постійно міняє свої рішення і життєві настанови? В кращому випадку як до божевільного, в гіршому як до проходимця, шулера, нечесної людини, з якою не варто мати жодних справ. А якщо це робиться на рівні держави? Чи захоче хтось серйозний мати з такою державою справу? Наприклад зробити там інвестиції? Правильно, не захоче. Не захоче ані великий концерн, ані бабуся-пенсіонерка. Захочуть хіба що такі самі, або ще й гірші проходимці. І все. Моєю надією у 2004 р. було, що нарешті будуть встановлені сталі правила гри. Писані або не писані. Цього не відбулося. "Вашинґтона з новим і праведним законом" ми не дочекались. Для мене не має значення, кому він підіграв, вкотре змінивши правила по ходу. Важливо, що він не те, що не змінив порочної практики, а ще й укріпив її. І не має значення, що ним при цьому рухало - страх, корисливий мотив, чи хвора амбіція. Він мав шанс піти красиво. Він ним не скористався. Такі вчинки, я впевнений, ляжуть прокляттям як на нього самого, так і на його нащадків, поки не сконає останній з них. Не можна безкарно обманювати мільйони людей, подаючи їм надію, а потім цинічно її топтати.
Глупо так говорить!!! Я думаю, что за Ющенко никто плакать не будет, только слепой или вор сейчас не скажет, что жить стали хуже!! А вот Кучма по сравнению с последователем действительно оказался белым и пушистым!! сам не ожидал!! по сравнению с Ющенко и Юлей он вообще невинное дитя!!!!! ---------- Додано в 01:53 ---------- Попередній допис був написаний в 01:49 ---------- А в каком контексте Вы вспомнили Вашингтон? а по чьим правилам играли те, кто стоял на майдане в 2004 году на деньги того же Вашингтона? ещё ни одна страна на американские деньги счастья не построила!!!!!
а Вы меньше слушайте, что там за бугром говорят!! В 2004 году, когда во втором туре ещё не все голоса подсчитали а за бугром уже по нужному сценарию говорили о фальсификациях, а до сих пор ни один протокол ни одной избирательной комиссии с 2004 года не опротестован!!! больше глядите на своих сограждан - украинцев и больше к ним прислушивайтесь!!! Украина уже показала, за кого она, а там за бугром не заинтересованы, что бы мы были сильной державой, тогда мы перестанем туда поставлять дешёвое сырьё и дешёвую рабочую силу!! Кстати, после применения нового закона будет всего лиш сложнее срывать выборы!!! новый закон будет вообще неприменим в той ситуации, когда все члены комиссий явятся на избирательный участок!!!!!!! Вот скажите - если я проживаю в г.Днепропетровске, откуда Юля, но у нас все голосуют за Януковича (хотя по статистике 90 процентов заключённых в нашей области проголосовало за Юлю) так вот в нашей области Юля будет заинтересована сорвать выборы и без этого закона достаточно членам изб.комиссий от её блока не прийти на свои участки в день выборов и я и другие мои земляки не сможем проголосовать?????????????????? пусть уж будет этот закон, для того, кто не будет мухлевать на выборах этот закон не страшен!!!!!!!!!!!!!
Для особливо тупих пояснюю: Це була цитата з "Кобзаря" Шевченка, написаного, якщо не знаєте, ще в середині ХІХ ст.: "чи ми діждемо Вашингтона з новим і праведним законом?" Очевидно мався на увазі перший президент Сполучених Штатів Джордж Вашингтон з його конституцією. Читати треба більше, то й не буде таких вузьколобих запитань, а там гляди і яка не яка ерудиція з'явиться.
Ну в 2005 уде выбрали одного лучшее. НАверное что-то с критериями у вас лучшего не то. Переоценить надо критерии. Я уже из любопытства хочу Тимошенко....
Я из Днепропетровска и хочу сказать что Вы НАГЛО ВРЁТЕ!!!!!!!!!! Зайдите на сайт www.shilova.org там написано, кто его снял, а Ющ как раз тут не при чём он просто согласился с мнением людей!!. Это был нихудший губернатор из всех предыдущих! вместо того, что бы делами заниматься он за Юлю агитировал! хотя наш город весь против неё... цитирую:3 лютого, на 23 сесії обласної ради 57 депутатів проголосували за недовіру губернатору Дніпропетровської області Віктору Бондарю. Причинами такого рішення стали: втрата за 2 роки провідних позицій області, невиконання соціально-економічних програм, незадовільне фінансування, а також проблеми з прибиранням засніжених доріг. Також депутати звернули увагу на численні факти грубого порушення виборчого законодавства, а саме – пряму агітацію чиновника та його команди за кандидата в Президенти України Юлію Тимошенко. ---------- Додано в 02:12 ---------- Попередній допис був написаний в 02:10 ---------- хочеш из любопытства ещё пожить в дерьме?????????? ---------- Додано в 02:17 ---------- Попередній допис був написаний в 02:12 ---------- если ты чувак меня не уважаеш, то набери в рот гавна и плюнь мне в лицо!!!!!!!! p.s. А кобзаря я действительно не читал и читать НИКОГДА не буду! мне другие больше нравиться! В той части Украины, где живу я Кобзарь не главная книга жизни! А на американские деньги ещё ни одна страна счастья не построила!
А в каком контексте Вы вспомнили Вашингтон? а по чьим правилам играли те, кто стоял на майдане в 2004 году на деньги того же Вашингтона? ещё ни одна страна на американские деньги счастья не построила!!!!![/QUOTE] Точно. А Чехов - видатний український пает,внатурє.... А Шевченко....ну да...футболіст... Чоловіче,тикати будете в своему рідному свинарнику. А не вмієте себе вести,то на то нема ради...