я зрозумів...... ---------- Додано в 21:19 ---------- Попередній допис був написаний в 21:14 ---------- Я голосував за Юльку, а ви чого ходили?
Яка там освіта!? Бухгалтер, милий мій бухгалтер... І невіглас у всьому іншому...Нє, не Гай Юлій Цезар, однозначно... А про успіхи, Ви б вже промовчали...Такого провального президенства Україна ще не бачила...
Сподівався, що мій голос підтвердить шанси уникнути "пАнятій". Не судилося... (правильно мені казали до виборів - вже все вирішено ) ---------- Додано в 00:56 ---------- Попередній допис був написаний в 00:54 ---------- Так не багато тут таких... невже ви гадаєте, що всі, хто голосував за неї в першому турі - залежні? Питання - хто за Ющенка віддавав голос і на що сподівався, коли він сам казав - всі однакові...
Звичайно, не всі, залежні ті, які ніяк не можуть змиритися з тим, що Юля - це бита карта, як і Ющенко. Хочемо ми того, чи ні. Як каже одна японська мудрість, щоб відкрити двері у нову кімнату, тре наперед закрити двері за собою.
Також на це сподівалася, тому жодного разу не голосувала " проти всіх ". Особисто про себе - голосувала за Ющенка, бо сподівалася, що ще один його термін дасть час і сили зібратися і зробити невідворотність Української держави, незалежності. ---------- Додано в 01:10 ---------- Попередній допис був написаний в 01:09 ---------- ....не судилося...
Тю... Це вже всім ясно, що ні Юлька, ні тим більше Ющенко не стануть президентами. (Триндів Ющенко, що всі ще будуть, триндів...) Культура там просто є. Культура... Це в нас пів союзу в ліфті родилося ---------- Додано в 01:18 ---------- Попередній допис був написаний в 01:16 ---------- Ні, але чесно. Ви після всіх його слів проти своїх соратників вірили, що в нього є хоч маленький шанс? (хоч один з тисячі? хіба один на мільйон (тупий і ще тупіший с.) )
Сподівалася, що люди зрозуміють його потрібність на той момент. Нам був потрібний час, і це він міг би дати...Час зібратися з силами, розумієте нарешті?! Свято, не думайте, що хтось сліпий чи фанатіє від Ющенка, але є( були) переваги його президенства. І ще, зрозуміла одну річ ( мо* то для вас буде як винайдення велосипеда...) - наша " біда " в тому, що лише захищаємося, їхня перевага - вони настирливо- наполегливо атакують.Любими засобами, не гребуючи нічим - ні обманом, ні фальсифікаціями, ні переведенням " стрілок". Українці - не войовничі...але все рівно їх люблю!
Та я то розумію. Але я пам'ятаю, як він сам то все валив (нічого не робив, коли мусів) То я про це і кажу - чого військовий стан не ввів? Комусь вже відповідав - без цьго ніяк. Спочатку треба позбутися москалів (з допомогою їхньої наглості а потім вже їхньої наглості... спочатку перше а потім друге... без другого першого не позбудешся!)
А не Ви стверджували, що військові всі тупоголові крадії заради чергового опохмелу? То Ви нам доручаєте введення військового стану? Тоді першого я застрелю Вас. За його порушення.
Не можу говорити про те, чого достовірно не знаю... Але маючи його ( бо ж кого іншого на той час?), можна було б щось і робити. Також з ним легше було б розпрощатися, якби щось дуже не те Поспішили
Є в першу чергу традиції. Бо Японія у 2 світову ще була ого до культури, крім воювання нічого не бачили. Але були традиції і була сильна монолітна нація. А що було у нас? Боротьба за мову і виживання в умовах царської російської імперії.