Але не завдяки, а всупереч Рябку...Просто інші гілки влади були набагато самостійнішими і не давали тому нікчемі поширити дурдом за межі секретаріату президента...
Якщо немає аргументів,навіщо опускатися до дешевих-базарних образ? Нагадує "приповідку": "Хто ся в....? - Невістка! -Та як,як її вдома немає? -Он же її халат висить! Ви,шановні,навчіться поважати і підтримувати своє,так як це роблять ваші опоненти. А поки ви своє хаєте,дехто вам на голову вже сів. Задумаєтеся,якщо,звичайно,це не ваше завдання.
Шановна! Я голосував в 2004 році за цього нікчему, наслухався таких образ в свою адресу, доводячі достоінства Рябка, що тепер вважаю себе вільним від тактовності в відношені до нього...Юда хоч, втямивши свій злочин, повісився, а ця падлюка не постидалась випрошувати в Хама свої сріблянники... Шановна Пері, а хто мені посадив на голову декого, га?...Правда тут Ви не праві, Свинорилий сидить на моїй голові ще з 1997 року, а ось Вам Рябко його дійсно посадив, правда Ви цього якось примудрились не помітити...
п.Yarema,мій "фронт" проходить не на ЛФ. І щодо Ющенка,теж бачила його промахи.Про теперішнього президента,взагалі слів немає.Але вживати якісь смішні і... призвиська - якось не солідно. Та мова навіть не про це. Давайте уявимо таку картину:живе сім*я,має дітей.Діти не ідеальні,але рідні.Чи можете Ви уявити,що батьки будуть своїх дітей ганити а чужих вихваляти?Ну це такий зовсім простенький приклад Чи Ви думаєте,що ті,хто обирав чинного президента,не бачать що то таке?Ще й як знають!Але то їхнє і вони будуть до "победного" його підтримувати.Бо так вони доб*ються свого.Його "посадив нам на голову" не Ющенко,а "щирі" українці,які "і свого цураються і в чужих не вчаться",на жаль. п.Yarema,давайте не тішити тролів?
Пані Пері, поважати можновладця можна лише тоді, коли він на це заслуговує. А якщо він - лайно, то я вважаю доцільним так і казати, що король є...лайном...В мене нема жодного пієтету стосовно можновладців. Більш за те, я вважаю багатьох з них набагато гіршими за пересічного громадянина. Бо радянська система, яка збереглася в нас майже без змін, завжди піднімала на гору те, що не тоне. А хто вперто задурював голови щирих українців противсіхством? Не знімайте з Рябка відповідальності за його підлоту, бо йому не муляє совість...Це нікчема, що страждає на нарцисізм: Мені до них байдуже...Я не буду мовчати про підлість, озираючись на їхню радість...
Це була його остання, але не найгірша зрада. Мабуть вже забулося, як Ющенко плюнув а душу всім, хто його підтримав на майдані, коли він підписав меморандум з яником на самому початку свого правління. Це замість бандитам тюрми.
Я цього не забув і не забуду...Вже тоді в мене настало прозріння. Я з гіркотою зрозумів, що бандитська влада буде і надалі смоктати кров з Донбасу...Але я навіть у жахливих снах не бачив, що цей Юда зробить все, щоб посадовити донецьку Свиню на шию всій країні...За це на палю садовити треба!:
Та пора вже трохи дивитись вперед, а не посипати голову попелом, "знайшовши" козла відпущення. ---------- Додано в 21:18 ---------- Попередній допис був написаний в 21:16 ---------- Та ну що ви? Винуватий завжди хто-небудь, тільки не я.
Осталось чуть больше 3 лет - уже бы пора появиться хоть нескольким новым лицам... Наша беда в том - не из кого выбирать. Как говорила моя бабушка - "до нашого берега що не приб'ється - то гiвно, то щепка"....
уже не боюсь ... эти пи......многоразы уже изучают вопрос по переводу нас на трех сменное дежурство, от которого отказались еще в 80-е года .... ну что ж - деградируем .. Януковича - геть!!!!!!!!!!!!!!!!!