Політичний невіглас,якого кинули,як лоха...Східне мишлення! Бандера,який опинився в безвихідній ситуації воюючи з 2-ма силами хоча боровся,і зaлишив приклад Нам Боротьби.А "Свобода" вірно робить нині,же не лізе "на рожон",коли подібні 2-і сили борються між собою. Нехай борються,нехай...Haшi западенські рядові політики вже не дадуть нікому можливості загрібати жар чужими (нашими) руками...що так бісить отут деяких,бажаючих від свободівців остриx і рішучих дій.Нехай вони і діють! Най діють Ті...один проти одного,хто ту катавасію і зачинає!Обоє і дістануть по-мордам своїми ж руками! Тому я підтримую "Свободу",яка абсолютно не потребує мого PR'у...Там і без мене моцні і розумніші...i ніж тoй Ющенко!
Багато людей підтримують "Свободу" і я в тому числі і згоден із тактикою боротьби. Зауваження в тому що ви не знаєте скільки лиха наробив Ющенко по Україні.
Так лох же...Думав,що все знає наперед і все зробить вірно.Я наприклад в такі справи,де існує можливість комусь мене об'єгорити...не влажу,бо вже на таких "гєшефтах" обпечений.А він ні...Може тому,що молодший від мене "харошого",або може тому,що в нього було оте східняцьке (за перепрошенням! ) мишлення,де змішалось все...п'янка,православіє МП і КП,"парні рубахи" і манія бути розумнішим від всіх...В даному випадку бути розумнішим,від нас західняків-європейців "таких файних"! Та жартую я!А то зараз почнуть! P.S.Але ментальність то-так таки троха різниться!
Йому (Ющенко) потрібно було націоналізувати великі підприємства передати їх в розпорядження Кабміну(для чого він тоді потрібен?). І починати будувати країну - люди б за ним і в огонь і в воду...А він руки утер і прикинувся дурачком.
Він був слабий політик...і характер його для президента України не підходив.Для Чехії,як през.Гавел,то може і так...Але ж то Україна, а Європа-керуюча знала добре,який їй президент України краще підходив при налагодженні євро-російських відносин...Комусь Тимошенко підходила,а комусь (гадаю більшості!) він. Ocь... Росія може реанімувати справи проти Тимошенко http://www.pravda.com.ua/news/2011/02/18/5933552/ А оце Вона передбачала,коли там мудро,як Ющ,вела свою політику в ранзі прем'єр-міністра України,на пару з Путіним? Я без сарказму це говорю!Говорю тому,що Ми такі-і-і-і розумні деколи зараз,як той Ющ,що був Тоді! А нинька часи настали зо-о-овсім інші,і старі "оранжові" методи...до лямпи i не проходять вже так легко,як на Близькому Сході... Аме-е-ерика,Євро-о-опа...то вже бульки-мульки,по-правді! Надіятись треба на свої власні сили!Як ОУН з УПА свого часу! І "Свобода" це добре освідомлює,надіюсь!
Згоден що Європа Америка то не для нас - до лампочки. У нас свої дуже складні проблеми. Нам нав*язують проросійську бандитську модель країни де у громадян немає майбутнього. По телевізору показують ніби то все дуже добре а на справді все дуже пагано. Табачник бреше що у нас з*явилось багато дітей а на справді темпи вимирання прискорились вдвічи. Брехня по новинах ;окрім "Свободи" ніхто правди не каже.
Українці це працьовита самодостатня розумна нація . Нас за це Москва тисне по всім напрямкам а зрадники на кшталт Ющенко грощі хапають і стають сволочами. Все рівно люди вже розумніщі стали. Вже не дивляться на Януковича як на рятивника. Жалко що чекати прийдеться...
На леді Ю. після виборів мало хто дивиться так від нічого робити. Враховуючи той факт що Україна найгірша в Європі і одна із найгірших в Світі - прислухаються до №Свободи".
І на неї тож дивляться - вона ж тепер сама "обіжена" владою...заколупали ви зі своєю свободою...коли ж до вас дійде, що вони мало чим відрізняються від всіх інших?!
Правільно що "Свобода" мало чим відрізняється від інших - руки ноги голови як у всіх. Послухайте А.Іллєнко - зараз по Інтеру виступає- кажуть правду.
На сьогоднішній день тільки вони кажуть майже повну правду. А те як вони будуть користатись владою це інше запитання . Влада на місцевому рівні на пряму залежить від центральної влади Януковича.
Лиза Ющенко похвасталась часами за 100 тысяч долларов.http://luxplanet.com.ua/svetskaya_z...hvastalas_chasami_za_100_tysyach_dollarov_936 Напевно не сестра-телеведуча таке бабло заробила, а ті руки котрі нічого не крали. Во время мероприятия журналисты сумели рассмотреть на руке девушки достаточно роскошные и дорогостоящие часики - De Grisogono Instrumentino. Данная модель создана из золота и усыпана бриллиантами. Дополняет часы ремешок из кожи ската.Отметим, что в ювелирных магазинах Киева стоимость De Grisogono Instrumentino колеблется от 75 000 до 100 000 долларов.
Краще б він здав тест на вшивість!: ---------- Додано в 11:48 ---------- Попередній допис був написаний в 11:45 ---------- Жодних. Але вона би зробила більше... Що слабо правим партіям між собою змагатися? А так - є ворог - ПР. Плюєш на бороду, ні хріна не робиш і кажеш - о які вони погані... І своїх 5 відсотків маєш... ---------- Додано в 12:02 ---------- Попередній допис був написаний в 11:48 ---------- Е ні. Йому треба було будувати підприємства!!! А тоді би за ним...
Так как нельзя рекламировать другие форумы, то выставляю фото просто комментариев. С одного из форумов в Украине (не плохая реклама ЛФ)
А от Конгрес Українських Націоналістів має дещо іншу думку Михайло СИДОРЖЕВСЬКИЙ газета "Нація і держава", 8 лютого 2011 року, № 5