Так, так маєж себе вести політик такого рівня і не вступати з дурнями в дискусію, а просто ігнорувати його.Скажіть, Ви йдете по вулиці,на Вас починає гавкати собака Ви ж не починаєте гавкати на нього?.Ви людина і розумніша за собаку. Я б навпаки розпочав сміятися і ще б показав молодець гарний голос маєТЕ, можеТЕ йти в артисти. Миху як говорить християнська етика відповідати на підлість підлістю чи інакше-поясніть,Ви це знаєте краще мене. До чого тут Юльця,про неї хтось говорив? Чи Ви думаєте що Юльця особисто платила гроші тому мітингувальнику, щоб він обхезав Ющенка? Якщо виходити з того,як поступив Ющенко то Сільвіо Берлусконі мав взяти ту статуетку і бігти за своїм обідчиком і дати тому по морді тією ж статуеткою. Знаєте коли мені вперше не сподобався Ющенко?(вношу ясність я за нього голосував, я мало не втратив здоров"я на виборах,бо був головою комісії і не дав зробити фальсифікації на свої дільниці, хоча мені погрожували) Перша його пресконференція,коли він нагрубив журналістові,бо той щось спитав за його сина.Тодя я собі подумав,ой ніякий він не демократ. І його стиль говорити до всіх на Ти говорить про низький рівень його виховання. Путіна? Абсолютно нічого. Мені з ним все ясно,чого я маю його про щось питати. Я питаю людей,якщо мені щось незрозуміло.
Стопудово пан Мих!!!Стопудово!!!! На "1+1" показывали ,как тот же самый дядка и тетка в белом пальто,встречали ЮВТ и Ген.Прокуратуры! Стопудово куплены и даже видно что БЮТом!!!
О-о-о... Та вони майстри! ПроМВФесіонали! Куди-и-и там Ющу! Добре що якусь хвилину спілкувався,а то б і Голодомор з Холокостом також на нього навішали,як те самООтравлєніє!:eek: Короче майстри плаща й ...віртуального простору!
Цікаво...а кому такий скандальчик вигідний?.... Ющ покричав...Юлька (так получається) найняла хлопа....
Я не знаю что Вы бачили....а я как фаны ЮВТ наезжали на ВАЮ.... а может те же фаны ЮВТ и подрабатывали еще и против ВФЯ....
Так...Президента нада б усунуть,бо не вміє ніц...і поставить Таку,яка за 2-х разом таки запудрить мозги,тою словами мальованою,Європою і г'Америкою...де нас будуть любить,уважать і давати гроші з МВФ на пенсії,на будинки,на бізнесс на Кіпрі,в Африці,на Сейшелах,Маврікії,біля Австралії,на островах Середземного моря...ага,і в Монако,Франції,Іспанії і Італії! Зараз,попрасують шнурки на черевикаx і зачнуть Нам в Україні то Все давати...а в першу чергу героям 2-ї Світової з Західної України. Короче починають будувати Нью-Васюки,коло Сихівського базару!
Пане Сміт...Ми з паном Чітатєлєм знайомі вже де-е-есь...років 5-6...Ми-си можемо і пожартувати часом ідеологічно ...в одну дудку!Правда,Мокбо? Вибачаюсь...за 3-м разом!Або зa 4-м...А потім,як з Берлусконі...!
Я розмовляв з одним чиновником. Він сказав, що рік-два назад приходить до мене мужик в кабінет і каже: -ми будемо зараз вас пікетувати. подарував мені образочок (напевно, щоб я морально тримавсі) витяг мегафон, кинув два дроти на батареї і два дні від 9-00 - до 18-00 кричали "ганьба" і таке інше. Я думаю, що та підйоб-компанія всіх супроводжує, кого нині викликають у генпрокуратуру. Скоро вибори, тре опонентів притиснути до стінки, щоб думали про самооборону, а не про напад, нє?
А він то вам чим не вгодив??? Єдиний живий дядько на "загниваючому заході" анікдотів багато знає....ітп. а ви на нього наїзжаїтеСи
Нє...Ну я ніц не маю до пана Сільвіо...і до анекдотів такoж.Я таке люблю...А в писок статуеткою му дали такі ж,котpi нагрубили Ющенку...за те напевно,же не Nabuko з г'Америкою тєгнути не xтів, а South Stream з Рос'єю! Ну якось так там було... А Берлусконі шо...та файний хлоп!
Якщо ви маєте на увазі О.Тягнибока Ю.Михальчишина- згоден це нові українські лідери. А що до Ющенко - то стільки лиха скільки наробило вище керівництво померанчевих Україна ще не бачила. І все як з гуся вода.
Зможете за базар відповісти? Юрко з Дрогобича з"їхав на відмазку... А Ви? Який державний устрій пропонують тягнибочці? Перед виборами львівські свободівці казали, що пріорітетним їхнім завданням буде створення робочих місць. Скільки нових робочих місць створено?
Державний устрій від ВО"Свобода"- соціальна держава без комуно-олігархів і злиднів. Тепер ми живемо в тричі гірше ніж в СССР. Тому націоналізація великих підприємств - планова економіка ; безкоштовна медицина; розвиток по українськи малого бізнесу і т.д. ---------- Додано в 00:00 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:45 ---------- Владу у феодалів прийдеться брати силою. Тому потрібні не слюнтяї. Прислухайтесь до ВО"Свобода".