Не ваши (вообще) заботы. Все, що я пишу про Ющенко, і вже дуже давно, стосується виключно українців...
Чего вы нервничаете? Вы выставляете инфу, даете источник, но от какого числа и т.д искать надо... гораздо удобнее если бы вы давали и ссылку... или нет? А вы сразу в амбицию, да делайте как хотите, в конце концов. А игнор заслужить надо!
Ги А в мене вже колекція назбиралася, але герої не часто зустрічаються ... Деякі гавкали, але служити так і не навчилися... І випускати їх звідти я і не збираюся...
Ви помиляєтесь...Рецидівісти преспокійно керували собі на сході і півдні України, а Ющара їм підмахував.:. Помиляєтесь... Шкіль, там ще й був Левко Лук'яненко, та й Юля ніколи слова не сказала проти України, хоч і не була радикальною націоналісткою... Хоч і падлюка.
А Кращий друг Балога? А ще кращий Гриценко. Як я не люблю людей, які виходять на олімп завдяки Когось, а потім Його ж обкакують і тут справа не в Ющенку, а взагалі.
Це Ви Ющенко мали на увазі, якого команда фінансувала і випхнула нагору, а він їх усіх зрадив і повиганяв? І хто тепер залишився з ним? Баба Вєра?
Хто фінансував? олігарх Луценко? олігарх Балога? олігарх Гриценко? чи може Білозірчиха пару мільйонів шурнула?
шкіль... то точно... там крім вишитої сорчки шось українське є? бо плодів під мікроскопом не видно. ну а Лукяненко пішов, бо побачив... по тій же причині пішоі і Хмара.... ---------- Додано в 00:28 ---------- Попередній допис був написаний в 00:27 ---------- Кучма-Медведчук.
Дык это всем известно..по перше АПБ "Украина"...потим...Порошенко...Червоненко...Жвания...даже Березовский...ему еще за 30 лимонов не отсчитались... ---------- Додано в 23:32 ---------- Попередній допис був написаний в 23:29 ---------- И Вы все еще тримаетесь?????? Браво!!!!!
ви мою мислю зовсім не поняли. ---------- Додано в 00:52 ---------- Попередній допис був написаний в 00:51 ---------- а з підводної лодки куди втікати?
А не пархатые уже удрапали в более дальние страны. Вплоть до Австралии разбежались свою непархатость беречь. А чё в этом хорошего? Вона, соратник ваш по борьбе с пархатостью, устами Москаля утверждает, что даже во времена гетьмАнства украинские правители уже были алчными. А нынешние - архиалчные... И кому это надо?
Мільонер Порошенко, мільонер Мартиненко, мільонер Трєт'яков, Жванія тощо...І як він себе з ними повів? Лук'яненко пішов бо старий вже...Хмара - людина надто радикальна і емоційна. А Шкіль бореться словом, бо в цьому і полягає роль депутата, і голосом при голосуванні в Раді. А свого часу він відсидів за зіткненя з ОМОНом за Кучми, коли проводили антикучмівську акцію...А Ющенко назвав їх тоді "фашистами", а Кучму - батьком...А тепер майже всі польові командири Майдану підтримують Тимошенко...А чому?
Та ні скоріш баба Катька. ---------- Додано в 09:23 ---------- Попередній допис був написаний в 09:17 ---------- МИху Yarema мав на увазі вибори 2004 року,а там був олігарх Жванія,тай гроші Березовського там були, а про Балогу Ви даремно іронізуєте- він дійсно олігарх-у нього ціла сітка супермаркетів.
Дружина Луценка - Ющенку: Всі, хто стояв на Майдані, будуть вас проклинати Четвер, 30 грудня 2010, 11:21 Дружина Юрія Луценка Ірина вважає, що екс-президент Віктор Ющенко зрадив її чоловіка. Про це вона написала у зверненні до Ющенка і озвучила в інтерв'ю газеті Сегодня. "Віктор Андрійович, я уявляю, як напередодні Нового року і Різдва ви протираєте ікони, які стоять у вашому домі. Я уявляю, як ви п'єте чай з медом у колі своєї родини. Як ви обираєте вишиванку... Але я хочу, щоб ви знали: ці свята ви зустрінете в колі своєї родини, і це буде єдина сім'я, яка любить вас", - йдеться у зверненні. "Всі інші родини країни, які стояли за вас на Майдані і які дали вам владу в 2004 році, будуть вас проклинати. А моя сім'я - в першу чергу. Як найбільшого брехуна, зрадника і боягуза. Як найбільшу помилку українського народу. Тому що ви зрадили не тільки мого чоловіка, але і весь український народ. Я вам бажаю прожити новий 2011 рік з цими думками... ", - додала дружина Луценка. На питання, чому вона так емоційно висловлюється на адресу Ющенка і чим аргументує свої слова, Ірина відповіла, що ще в 2007 році Ющенко через главу свого секретаріату Балогу "дав "фас" Генпрокуратурі, мовляв, розберіться з Луценком". "Тому що не міг керувати моїм чоловіком так, як йому хотілося. У результаті на Юру "повісили" 8 кримінальних справ! При цьому Віктор Ющенко не посоромився зателефонувати чоловіку, висловити співчуття і запропонувати допомогу, коли у нашого старшого сина Олександра виявили рак щитовидної залози!", - обурилася дружина Луценка. "Юра йому відповів, що в нього тільки одне прохання: дайте перепочинок і можливість побути зі своїм сином. Його через 2 тижні в Австрії оперуватимуть. Не відомо, буде він жити чи ні. Сказав також, що після повернення готовий відповісти по всіх справах і довести свою невинуватість. Той відповів: добре. Але вже через пару днів з'явилося ще дві кримінальні справи", - додала вона. Українська правда http://www.pravda.com.ua/news/2010/12/30/5733351/
Ну та так...Найкраще мало бути після Майдану так напевно,же Ющенка з Москви травили,або...сам себе,як унтер-офіцерша,яко особистий вклад в Помаранчеву революцію!(Вони гроші,а Він "пику в прищах"). Люди...не спішіть піддакувати хитрішим від Вас! Бо вже зачинають порівнювати справу Юща з вбивством Дж.Кеннеді,мол...пізно тепер знайти,хто то зробив... І тут моє Вам хе-хе-хе...на Це! Як в Європі,ті,кого Ви поважаєте поведуться ,то так і буде...Або дорозслідують,або замнуть...як справу JFK. Моє вітання з Новим роком Всім,і сім'ї нового страждальця "просраної революції" ,котрий зараз в КПЗ в Києві,також!