Нові "месії"... "20 лєт спустя" показують Україні "Дюму і Муму"... Роблять те, що робили при совітах - на блюдечко й "нагору"... Бо тоді не встиглося... І те, що вони роблять дуже криво - вилізе всім боком. 100%. Можливо, і треба, щоб вилізло. Бо не доходить.
Та якщо Ви так невдоволені економічними діями уряду Тимошенко, то повинні були хоча б звернути увагу, що там був і гуманітарний чинник і він вже точно не був антиукраїнським (хоча Вам, можливо, саме на це і начхати)...Може, коли нема іншого вибору, треба звертати увагу хоч на такі чинники?
А детальніше про нього, чинник, можна? Якщо Ви зараз почнете про вчасні пенсії і зарплати, то цей козир побитий. А що ще, чого не робиться зараз?
Я прекрасно помню, как начали выплачивать зарплату в 2000 году, когда премьером был Ющенко. Несколько ранее, когда Тимошенко руководила энергетикой, прекратились веерные отключения. Жаль, что отравление его сильно подкосило.
Я насамперед мав на увазі мовну політику і дії Вакарчука в освіті. І загальну українофільську атмосферу в уряді. Ну ніякого ж порівняння з цими хамськими уй...ками. ---------- Додано в 20:49 ---------- Попередній допис був написаний в 20:48 ---------- Якось воно вибірково діяло...Вразило насамперед совість.
Я з Вами дотепер розмовляю українською... Хоча Вам буде новиною, на відміну від старших форумців, що моя рідна, точніше перша мова, мова, якою я почав говорити у 11-ть місяців, російська. Дії Вакарчука, а рівно Табачника, я можу порівнювати зі слів моєї невістки, викладачки одного з НЗ.... Повірте мені - різниці НЕМАЄ!.
Як і у мене. Моя жінка працює в районо і вона мені каже інші речі. Якщо раніше з буркотінням, але всі вимушені були готувати виступи, а особливо документацію, українською мовою. То тепер це необов'язково...А у вас в Галичині може нічого і не змінилося...Не те що в нас. В краю, що повністю зрусіфікований... У нас відібрали надію на повернення української мови.
Нарешті, вперше за шість років, у справі отруєння кандидата у Президенти України В.Ющенко, з"явився затриманий.
Особливо коли обіцяв бандитам тюрми. Не виконав і тепер бандити при владі. Правда він в Юльці бачив більшу загрозу ніж в справжніх бандитах.
Хуже чем сейчас все равно не было бы. А теперь представим что было бы если бы президентом стала Тимошенко.
Для непонятливых: Она выражалась хотя бы в акциях "Украина без Кучмы", когда был прыщавый об этом уже и мечтать никто не мог, хотя противников его режима у него было гораздо больше, чем у Кучмы! Хотя и обсирали прыщавого то же конкретно! Когда в Днепропетровске открывали новый стадион несколько лет назад, приехал прыщавый и нагнали студентов, так он только идти к трибуне - весь стадион загудел - "ФУУУУУУУУУУ" знал бы, на видео снял бы!!!! кстати, советую глянуть как Луценко в Днепропетровске опускали: http://www.pravdaukraine.narod.ru/priezd.htm на украинском телевидении Вам это во время режима USщенко не показывали!!! ---------- Додано в 03:58 ---------- Попередній допис був написаний в 03:55 ---------- ВЫ уже и так поуши в болоте, уже захлёбываетесь, а всё хотите видеть Украину, где всё хорошо и президент прыщавый??? Чудес не бывает, думаю от и так хорошо хапанул, пусть валит в свою америку к жене........