Пан Мих, Ви голова профспілки ЛФ - і можете дати згоду на моє "звільнення" - але - 1. Мы принимаем "дымовую завесу" - за реальные действия. Я возьму к примеру НАТО (а я - за вступление в НАТО - для ясности). ТАК вот - надо было не подметные письма сторчить (дым!) - а реорганизовывать армию - т.е. делать реальные дела по приближению к стандартам НАТО. 2. Не стоит принимать во внимание слова Пути-Медведа. Украина, слава Богу - не столь проклинаема и демонизированна - как Гамерика. Но это - дым. Нефтедоллары шли - не на улучшение жизни своего народа (как можно было бы подумать!) - и даже не на модернизацию экономики - а в гамериканские-же ценные бумаги - прямо на укрепление гамериканской экономики! Т.е. - дела совершенно зеркальны словам! Да что там - смотрите - выловив шпиёнов - их быстро и красиво разменяли... Вот истина - дела! А мы всё - не верь своим глазам, а верь моим словам!
Дуже дивно - оцінювати Ющенка чи кого б там не було в Україні по тому, як його оцінює Кремль. Варто було б давати будь-якому оцінку так, як дав її народ. З поправкою на біло-голубі автобуси, які возили пенсіонерів на вибори, тощо. Щодо грошей, вкладених кимось в "Гамерику", то варто подумати: якщо США та НАТО - "вірогідний ворог", то як тоді Кремль вкладував в них гроші!? Але ж вкладував! Очевидно, байки про США і НАТО, як "ворога" - то виключно для "внутрєннєго употрєблєнія", щоб народ не розслаблявся, і не сунув носа в державі куди не слід. Особливо, не намагався цікавитися смертельно небезпечною для режиму демократією. Щодо шпигунів - то те саме. "Тупиє амєрікоси" мали дозволити російським шпигунам красти технології і цим підтримувати легенди про "научний і тєхнічєскій потенціал Россіі". Дивно, як це ці "тупіє амєрікоси" так коварно повелися, і не дозволили цього...
Ющенко зробив чимало помилок - то правда. Але я не вірю, що він хотів зле зробити для України. ---------- Додано в 22:19 ---------- Попередній допис був написаний в 22:17 ---------- А що вас дивує? Ви не вірите у те, що Україна для Кремля - то зона впливу політики російської імперії? Не вірите, що Росія саме так розглядає Україну?
Нє-нє, Миху.... Акценти ставте інакше - "Але я вірю, що він хотів фест зробити для себе за рахунок України!". А те, що для України нічого поганого не зробив - ніц не робив, ось ніц і не зробив... Ні хорошого, ні дуже хорошого....
Ющенку довірили посадити дорогоцінний тендітний садженець, який вирощувався століттями... Він поцілував його, і, бруднячи манжети білої сорочки, взяв лопату, і, потіючи, натхненно... ...посадив садженець в яму догори корінням... А потім його команда махала лопатою, відганяла всіх, хто намагався рятувати паросток... А вже в кінці свого "сезону", Ющенко крадькома фарбував корінці зеленою фарбою, і пробував переконати країну, що дерево ось-ось зацвіте... І знавісніло копав і копав, демонстративно шукаючи "короїдів", які "нищили" дерево...
Довірили, а на вибори у ВР зразу забрали. Хотів би я побачити Януковича такого крутого і впевненого з сотнею штиками у ВР. Було б то саме....
Извините Уважаемый! Ваши догадки ..., к сожалению имеют обратную реальность. Как на меня, большего удара по дем. силам, и подрыва доверия к ним ...чем "работа" Юща, по моему мнению, даже медвепуты не сделали. Хороших людей много! Полезных мало....
та яке рятувати?????? Кожен ліз, щоб бути поближче доступ до тіла, а отримавши доступ, опірившись.... ставали великими отаманами і речниками.... Балога, Гриценко, Луценко, Порошенко.... всі такі круті ставали і головне, у них навіть своя думка появилася.... Я дуже не люблю тих людей, які спочатку комусь лижуть одне місце, а потім туди ж плюють і кажуть, яке воно погане. Якщо погане, то чого було лизати? А таких любих друзів було ой немало.
Так, бо побачили, що садівник копає яму для саджанця не тією стороною заступа. Він копав яму держаком. А круг ями Ющенко розставив своїх родичів та кумів. З виделками та ножами. ---------- Додано в 22:39 ---------- Попередній допис був написаний в 22:36 ---------- Ага. Чи не тому Ющенко і тасував "команди", змінивши за свою "каденцію" ЧОТИРЬОХ Прем"єр-Міністрів?
Невмілість... тут я згоден. Відсутність відданої команди... ---------- Додано в 22:44 ---------- Попередній допис був написаний в 22:39 ---------- ну от... зробили так, що в країні не було єдиної влади, а гризня. що до кумів... зараз їх не менше у Янека, але чомусь ніхто про це не згадує... кумівство - то був просто чорний піар.... бо насправді, він ні на що не впливав, зате населенню то подавалося "на ура".
Вы знаете, на то его и президентом народ выбирал, что бы он решал НАШИ проблемы...а он со своими толком не мог справиться. НЕ ВЕРЮ !!!!! Что они такие сволочи стали вдруг ..., они такими были всегда и он это знал, но ... видать ему в этой компашке было комфортно... Бачили очі що купували, тепер ...
як керівник держави, в якій ми живемо з тою специфікою, він не годиться. Не кожен може стати хорошим керівником. Зверніть увагу. Ющенкові завше бракувало повноважень. У Януковича повноваження ті самі, але ззовні не видно, що йому їх бракує. Він спокійно і то швиденько може звільнити премєра в будь-який час, а про міністра і мови нема. А Шуфрич Ющенка міг послати по телебаченю і той нічого не міг зробити. Така от різниця.
Извините, это слова...слова... по моему Ющ президенствовал под девизом: - Вы думаете я за вас буду свою работу делать?
Мих Ліни Костенко недолюблює.... А я собі вкотре нагадав...в саму точку.... Шакали знову ошукали, тепер вони вже не шакали, тепер вони: то «за», то «проти», то шахраї, то патріоти. Доборолися! Добалакались! Досварилися, аж гримить! Україно, чи ти була колись незалежною хоч на мить: від кайданів, що волю сковують, від копит, що у душу б"ють, від чужих, що тебе скуповують, і своїх, що тебе продають?! Популяція! Нація! Маси! І сьогодні, і вчора, й колись українського пекла гримаси упеклися мені. Упеклись! Весь цей розбрат, і рейвах, і ремство, і віки без голів"я вогонь, - хай він спалить усе це нікчемство, українського пекла вогонь!
А тре було йому казати так: як не буде працювати, я вас згною, уроди!!! А не просити.... мов зробіть.... ---------- Додано в 23:05 ---------- Попередній допис був написаний в 23:04 ---------- Сам придумав?
А Тимошенко з кадрами розбиралась спокійно. Я її не ідеалізую. Але на даному етапі життя України - потрібна не "сильна рука", але хоча б сильний характер. В тому і є значна частина авторитету керівника. Один - ганчірка, а інший - ні. Ви елементарно закохані в Ющенка. Тому не бачите його. Бачите лише його створений у ваших мріях "світлий образ". А я пам"ятаю оце - зверніть увагу на число: Підтримали звернення ще 160 журналістів, крім тих, хто підписався.