А если б и спала, то кого предложите для голосоваия? Вы, у которого уже все спало, кого достойного увидели?
Ну, так если "нема", то тогда ребятки неплохо и проголосовали выходит. Во всяком случае - честно. За что ж их упрекать. Это мы с вами, своим голосованием "от противного" заслуживаем укора. Но это не главное... Проходит процесс перебаливания глупостями. У каждого своими. Переболеем. Главное - после того как переболеем, чтоб было кого предложить. Или хотя бы критерии отбора того, кого надо предлагать. Найдем - выживем. Нет - нам подберут на их вкус.
Я голосовал скорее "За", чем "Против"... Даже не так. Я с 2004-го голосовал всегда и везде "Против" Миздобула (класно хтось назвав Апіофіла ). В 2010 за ПР, а в другому турі 10-го проти "Берегині". Ось така арифметика... І дуже ржав з земляків: - вся Україна дала копняка Пасічнику, а ми нє, ми його далі в дупу цьомати... "- Бо він нам на Говерлу ходит", "- Бо він проти бандитів!", "-Бо він вчит дітей української, сама-м чула-змо...!"
Але,от між нами,Василю..якби зараз був вибір Ющенко-Янукович...Бігме б проголосував за Ющенка. Хоч і знаю,що це брати і однодумці. Надто "лідер" вже бридкий... ну занадто...
Хтось кричав, що всі одинакові... що Ющенко, шо Янукович... Комусь і вибори були байдужі... Ше трохи поживемо при Януку і заплачемо за минулим... та воно таке є... то життя... без граблів годі пережити.
Про Кравчука, Кучму, а вже про Юзика... А про Янека... Про СССР менше помиїв тут вилили... Слідуя львівськофорумній логіці будемо плакати за трипіллям
Думаю,що плакати за Ющенком буде той,хто має,що втрачати.Так було і буде при будьякій владі.Кожен правиталь-пастух приганяє своє стадо на водовідпій до однієі тієїж Річки Влади і Матеріальних благ.Хтось плаче за СССР,хтось за ВЛКСМ,і за Ющенком теж вже ридають ті ,щоб у вишиванці,та на джипику,та у своій немалій хатинці,та все будьмо!Гей! Гей.І так ,щоб Державі нічого,І народ,щоб побільше пахав по Португліях,і діти-школярики ,щоб пиво попивали. І щоб погомоніти патріотично.І про героів наших і ненаших.І пасічник так впевнено перед виборами:Любі друзі я переконаний у безумовні нашій перемозі!....А тут раз !І 5%.От і сіли і заплакали.Бо голодранцям нічого втрачати,і виявилось іх в Украіні чомусь більшість.Ось так панове ви проср--ли Украіну вже вкотре!А тепер можна галасувати про Крим, рф флот,табачника ітд ще рочків так з 600! ---------- Додано в 01:20 ---------- Попередній допис був написаний в 01:13 ---------- Думаю,що плакати за Ющенком буде той,хто має,що втрачати.Так було і буде при будьякій владі.Кожен правиталь-пастух приганяє своє стадо на водовідпій до однієі тієїж Річки Влади і Матеріальних благ.Хтось плаче за СССР,хтось за ВЛКСМ,і за Ющенком теж вже ридають ті ,щоб у вишиванці,та на джипику,та у своій немалій хатинці,та все будьмо!Гей! Гей.І так ,щоб Державі нічого,І народ,щоб побільше пахав по Португліях,і діти-школярики ,щоб пиво попивали. І щоб погомоніти патріотично.І про героів наших і ненаших.І пасічник так впевнено перед виборами:Любі друзі я переконаний у безумовні нашій перемозі!....А тут раз !І 5%.От і сіли і заплакали.Бо голодранцям нічого втрачати,і виявилось іх в Украіні чомусь більшість.Ось так панове ви проср--ли Украіну вже вкотре!А тепер можна галасувати про Крим, рф флот,табачника ітд ще рочків так з 600!
"було б" - то, знаєте, таке, що кожен собі домислює, як хоче. А всякі дурні універсали якоїсь там єдності ініціював і підписував Ющенко і то є факт. Не кажучи вже про все інше.