Так, вона іде! Все ще попереду! І оцих "юльків" все веде кудись! Хлопці, дайти випить, дайте горщик з медом... "Лизь-лизь"- от же ж сучка! - "лизь-лизь-лизь-лизь-лизь!". Що за вороги? Плюньте і забудьте! Будемо мочить виключно її! То ж, вельмишановні - всі її паскудьте! "Пук-пук-пук-пук-пук" - всім мочить своїх!!! Поряд вороги??? З ким вони воюють? З нею?! Всім назад!!! Любі друзі це! Так, запрошуй їх - хай же погостюють! Спробуй тільки хто ляпни про яйце! Що, нам не вдалось ні на мить спинити? Раз вас перетак та ще й вашу мать! Ми не можемо все так залишити! Все вокруг палить! Все попідривать! Хай горить усе, хай земля палає! Хай же Україна попелом піде! Знищимо усе! Хай же Вона знає: Що нема в країні місця їй ніде!
Прем"єром його не візьмуть...кредит довіри до нього нікакєйшн... Во єден Мих ше вірит,жи то месія... Він свою роль виконав... Як кажуть..."Мавр зробив свою справу, мавр може йти" Дєкуєм за "щасливе" майбутнє з Януковичем.... А куди воно піде? Хіба Януковичу дупу лизати і мух відганяти....
Вы ничего не путаете? "В 1990-1993 годах – работал заместителем председателя правления, первым заместителем председателя правления Акционерного коммерческого агропромышленного банка Украина. В 2001 году Банк Украина разорился, и политические оппоненты позже неоднократно обвиняли Ющенко в причастности к коррупционной схеме по отмыванию через банк денежных средств в размере десятков миллионов долларов. http://files.korrespondent.net/politics/yushchenko/
Месія - то якраз ти собі його таким уявляв, я ж його - ніколи, тому ти тепер його виниш у всіх і вся, мов міг, а не зробив. Я ж розумію, що він звичайна людина і не покладав на нього місію бога. Так, він - звичайна людина, доречі, ти вкурсі, скільки важких і скільки легких хірургічних операцій він провів на протязі першого року правління? ---------- Додано в 12:39 ---------- Попередній допис був написаний в 12:37 ---------- Ну ви ж ніби розумна людина... працював у 1990...1993 роках, а банк розорився у 2001 році. Через 8 років опісля його звільнення. Це про щось говорить, чи ні? Наклеп то все і не більше.
В это время я работал в одной фирме, котрая проводила финансовые операции через банк "Украина". Мой шеф говорил, что этот банк проводит очень рискованные операции и что это плохо кончится. Банк был государственным и разворовали его когда Ющенко был премьером
Перепрошую, в Львівській лікарні швидкої допомоги..? Скільки санітарці давав? А нитки хірургічні де купував? Я знайшов найдешевші, можу йому порадити де скуповуватись... Ще розкажіть про підле "отруєння" російськими агентами і буде повний алес... ---------- Додано в 12:52 ---------- Попередній допис був написаний в 12:52 ----------
А шо,його хтось труїв? Певно інопланетяни,бо за 5 років так і не змогли знайти,ХТО Ж ТО ЗРОБИВ...як і не змогли знайти винуватців вбивства Гонгадзе....знов ті підлі інопланетяни.... А нехороша Леся Гонгадзе лиш наклепи зводить на "месію"...
По-перше, банк "Україна" був АКЦІОНЕРНИМ. А біда банку була у тому, що він не мав конкретного господаря. Акціонерів було настільки багато, що для того, щоб мати контрольний пакет акцій, вистарчало мати 8% акцій банку(так мені тоді казали у відділі цінних паперів банку). От його й розтягли. Якби не банк Україна, ми б нині не мали Приватбанку, бо він тоді підтримав фінансово потопаючий Приватбанк. Гроші так й не повернув Приватбанк. ---------- Додано в 13:03 ---------- Попередній допис був написаний в 13:02 ---------- Ромко, не роби з Ющенка бога. Ше раз тобі кажу. Ти сам з нього робиш бога, щоб потім звинувачувати.
Мы говорим Приватбанк - подразумеваем Кучму; Мы говорим Ощадбанк - подразумеваем Тимошенко... Я правильно подразумеваю?
Як з г...можна зробити бога? Тоді,в 2004-му я голосував ПРОТИ кучмівського режиму і його висуванця Януковича.... Правда,тоді було хоч трохи надії....але він успішно її похоронив....разом зі своїми соратниками...ЮВТ...і тим ж Януковичем....
То чого ти робиш? Він дійсно упустив момент, але я розумію також, що він не є всесильний. Нажаль, кучмізм був є і буде. І постав зараз будь-кого на посаду президента - не дадуть зробити нічого, задзьобають як не чужі, то свої.
А дійсно, чому Ющенко не розслідував хто його отруїв чи хто замовив вбивство Ґонґадзе? Тут не потрібно бути богом чи месією - в нього достатньо вагома була посада - Президент, аби розслідувати ці справи. З отруєнням то взагалі вийшло невідомо що - стільки було "шуму", перевірки аналізів в різних країнах - ну і? Хто ж його отруїв? Тільки не треба казати, що Ющенко просто невсесильний, жодна людина не є всесильною. Просто він слабак і не політик (сам казав неодноразово, що ненавидить політику), а для чого тоді "пішов" у політику?...Але сумно, що на зміну одному слабаку приходить інший, який ж теж не політик, а просто керована іншими особами політична лялька...І то ж треба, як "іронія долі", і з таким самим ім'ям.