Редкостное признание в отношении к "электорату"... А Вам другие видео под руки не попались, случайно? Там, где ребятки в июле месяце 2004 тренируются штурмовать госучереждения, или как организованая колонна этих,(одетых в однообразную форму) уродов марширует к КабМину?
може то ви просто кліп свого часу передивилася по центральних каналах, на пісню Кобзона, перероблений у єслі нє будєт гражданской войни? так ті кадри що у ньому то або монтаж спецпідбірки ах ну і думаю не варто казати що якби в тому славнозвісному 2 турі 2004-го не було 100,7% явки в Донецькій області, і сінячьйо тихо визнало поразку, то нічого б і не сталося
ось доречі й він, нічого не треба забувати, час розплати для Кучмівсько-Ахмєтовських уродів ще настане http://www.youtube.com/watch?v=BCq4ttzlUMk
На тих п'яних товаришів які кричать ми пабєдім потомушо ми донбасс? Думаю що не буду на них розраховувати, вони, як і всі ці останні 10 років, будуть голосувати за своїх хозяїв ---------- Додано в 20:25 ---------- Попередній допис був написаний в 20:23 ---------- на сайті ЦВК явка в першому турі + абсолютна к-ть голосів в першому турі рахуємо скільки голосів буде на 100% дивимося к-ть проголосувавших у 2 турі та цифра буде 100.7% від ста процентів виборців 1 туру може то 1986 року був бум народжуваності, і народилося додаткових пару сотень тисяч дітей, які в грудні 2004 отримали повноліття і їх записали на вибори?
Извините, но после этого , я ТАК думаю, что могу посоветовать очень хорошего специалиста. Простите, я на этом сайте, несмотря на его реконструкции с ноября 2004 года, спросите у админов, и не надо меня учить о том позоре, произошедшим тогда, когда непонятные люди за непонятно откуда взявшиеся деньги, захотели просто-напросто скрыть своё криминально прошлое, прийдя к к управлению страной. Повторять - бесполезно, особенно, для новых посетителей форума.
а о ще завжди показували цей ролик перед рідкісними агітроликами Ющенка http://www.youtube.com/watch?v=dyzEKwiuxU0
йдіть на cvk.gov.ua і подивіться на 100.7% явку в донобласті так що вся ваша ідеологія це брехня, якій дали копняка в 2004 і те що Янукович так понабирав колишніх помаранчевих, і веде багато в чому політику попередника лише тому свідчення полюбе вибрали кращих чим те кодло яке лізло в 2004 з блакитного боку ---------- Додано в 21:38 ---------- Попередній допис був написаний в 21:37 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=qFAt-43woGQ
Нет, не забыли. Я - 3 (три) раза голосовал за Ющенку. И теперь - по прошествии лет считаю, что меня бессовестно использовали, посмеиваясь, что я и ТАКие как я - С той поры - я следую сказанному Оксаной Забужко - "Тільки не треба мене мобілізовувати. Я між двома покидьками не вибираю. Вибачте, не привчена."
якби зараз був другий (чи третій) тур виборів 2004 року, ви б за кого проголосували? Ющенка, Януковича чи проти всіх?
- Стало быть теперь Вы можете вздохнуть спокойно. Срок бессовестного использования Вас и таких как Вы - истёк
Щиро бажаю Ющенку та його силі пройти в Раду. Бо інакше там будуть здебільшого політикани та дільці від політики. А з Ющенком на одну патріотичну партію більше буде. Бо сподіваюсь усі пацюки вже втекли.
Політичний та громадський діяч Дитро Конрчинський написав у своєму Facebook, що не піде на святкування річниці помаранчевої революції, оскільки там не буде Президента України 2005-2010 рр Віктора Ющенка, передає УНН. "Завтра наші друзі з Комітету допомоги політв'язням та інші хочуть на Майдані відзначати річницю "помаранчевої революції". Я (і шановний Джангіров ) свого часу багато зробив для цієї події тому обов'язково завітав би з пляшечкою шампанського. Але мені кажуть, що там не буде Ющенка! Річниця " помаранчевої революції " без Ющенка - всеодно, що похорон без покійника. Якщо він не піде то і я не піду", - написав Корчинський.