[OFFTOP]Так, ГРАНДЕ, краще б я вас ні про що не питала, тому що вийшло ще гірше, ніж було. Тільки в моєму "поганому" університеті нас дійсно не вчили ненавидіти цілі народи і країни. Цього ж самого ніколи не робили і мої батьки. Можете вважати це мінусом, для мене це однозначно плюс. На тому і ухвалимо нашу математику. [/OFFTOP]
[OFFTOP]Так Ви мене ні про що і не питали. Ви намагались мене якось присоромити, стосовно моїх особистих поглядів. Я в свою чергу, намагався Вам роз"яснити і обгрунтувати їх. От і все. стосовно Вашого Університету, і чого Вас там навчали. В залежності від років навчання. Уявляю собі яким "добрим справам" та "прогресивним поглядам" Вас навчили на катедрі історії, чи марксистсько-ленінської філософії.[/OFFTOP]
Але "Військовий священик, хоч і належить до особливої групи духовенства, носить ту саму уніформу, підлягає тим самим вимогам, живе в тих самих бойових умовах, що й військові, і є повноправним членом підрозділу." Додам - без зброї. А в рясі та з автоматом міг бути тільки християнський збоченець.
[OFFTOP]Жах який! А ну швиденько викресліть мене із бабусиного віку! ) В мої часи вже не було каФедри марксистсько-ленінської філософії.:ireful:[/OFFTOP]
[OFFTOP]Викреслив. А катедра історії ж була?(Сподіваюсь це донецький ВНЗ) Тоді уявляю чому Вас там навчали історики із прекрасного позавчора.[/OFFTOP]
[OFFTOP]Була. Нормально навчали не хвилюйтесь. Ви краще розкрийте таємницю на якій не донецькій каФедрі вас так принципово вчили писати - каТедра? :rolleyes:[/OFFTOP]
Дуже цікаво. ) Тобто наш шановний пан ГРАНД ігнорує сучасний офіційний правопис української мови, віддаючи перевагу Харківському правопису 1927 року? Чи як?
А ось творчість московських патріотів в Україні. К друзьям на Оболонь... Пять минут – и я на Оболони, Даже если в пробке весь Подол, Меня и милиция не тронет: Я к друзьям спешу, как на футбол. В «Скорпионе» – том, что бросил якорь, Заведем о жизни разговор, Каждый в ней по-своему, но знахарь, Каждый в ней хоть чуточку, да вор. Жить по совести всегда бывало трудно, Кусок грязи – это не халва, Вот душа и мается, ей нудно, Мало дел, нужны еще слова. Чистые, как белый лист бумаги, Честные, как исповеди слог, Мы еще дерябнем для отваги, Чтоб услышал и народ, и Бог… А потом пожмем друг другу руки, Разбегаясь снова по делам, Жизнь всегда и радости и муки, Но дьяволу ее я не отдам. Автор Анатолий Толстоухов СМ. ТАКЖЕ: Украину имеют бездари Сайт Толстоухова сообщил, что за корявость мозгов его сотрудников сам Толстоухов ответственности не несет "ОБКОМ"
Танна, слово катедра прийшла з грецької. Там звуком "ф", як і в болгарській мові (витік давноруської), і не пахло. Тому правильно писати Атени (Афіни), катедра (кафедра). До речі, з тих країв і прийшло слово Росія (в Європі так називали Русь), яке Теофан (не Феофан) Прокопович завіз в Московію. Подібним чином і сир правильніше вживати замість угро-фінського "творог" по відношенню до термічнонеобробленого (сирого) продукту. А "твердий сир" - то є дурість, бо продукт вже не "сирий". Та в нас маса конфузів типу "свинной бифштекс" в мові. Наприклад, "братки" з Донбасу придумали ідіотське по суті "стабільність та реформи", змішавши в одну кучу сіль та цукор.
З їхньої творчості дуже чітко прослідковується наступне: любити Росію=когось ненавидіти. Саме так, і не інакше. І це твердження уже стає аксіомою. Приречений народ...
Нашёл ещё одного патриота. Очень нравятся его песни. Чистые,жизненные чувственные песни. И́горь Вячесла́вович Растеря́ев (10 августа 1980(19800810), Ленинград, СССР) — российский актёр театра и кино, автор и исполнитель песен. Вот эта, моя любимая. Слушаю уже третьи сутки. Зацепило. http://www.youtube.com/watch?v=eW5dJ8Bg_nU&feature=player_embedded Ещё, весьма и весьма неплохая. http://www.youtube.com/watch?v=37l7P5V1eXU&feature=related К сожалению, даже у него есть оттенок ненависти.