а це пригон авто ..але розмитнення на мені?чи як? ---------- Додано в 20:24 ---------- Попередній допис був написаний в 20:12 ---------- ой..так це можна з mobile.de вибирати!ххмм..ну все номер я записала і тримаю близько до серця.
я теж про це мрію. Але не знаю, скільки грошей потрібно на маленьку машинку, яку починаючому водію не жалько буде розгатити
А в своїй групі автошколі я булу найкращою по водінню. Навіть контраварійне водіння було, бо треба ж було якось години викатувати. А до автошколи на москвичі літала. І даїшник на екзамені, посміхнувся і побажав удачі А машинка мені подобається BMW 330i. Тільки мабуть дуже дорога
маленьку типу ока ?))) її і не шкода буде)) правда 3000 у.о дороговато)) вона не зовсім мала)) ціна десь до 50 000 у.о краще вже http://www.paintball-kmv.ru/forum/uploads/post-1300-1173689061.jpg за 130 тис евро)
викидиш КАМАЗу, бееее оооо, красавиця Ви мене вразили, я її ще не бачила Залишилося знайти 130 тис. євро
ззакордону машинку купити дешево.дешевше порядка ніж ціни у нас!але розмитненнядорогужеале можна піддокументи пригнати.правда трохи нелегальнояк зловлять!але є люди які можуть допомогти з привозом і розмитненням.способів безліч!наприклад привіз а потім ніби машина попадла в ДТП....
Делайте себе прописку за границей и ездите на нормальных машинах. Раз в два месяца просто нужно выехать-въехать.
Выписываешься на ПМЖ в другую страну. Получаешь там вид на жительство, покупаешь там машину и ездишь здесь. Раз в 60 дней выезжаешь из украины и въезжаешь обратно. При желании через год можно вернуться на ПМЖ в Украину и ввести машину как своё имущество без растаможки.
Для старренького гольфа действительно не стоит. А вот если жена у тебя попросит шестилитровый Бентли континенталь или хотябы Мустанга 4,6, тогда стоит задуматься. Можно секономить половину стоимости машины.
дійсно..думаю не варто!а відносно Ford Mustang 4.6 ,то як на мене дешевже буде його тут купити,аніж виробити всі необхідні документи...
Бентлі... Мустанг... найкраща машина - то таврія-інвалідка. Я читав, що та машина може оздоровити інваліда. Є випадки, коли інвалід, отримавши Таврію і поїздивши на ній деякий час - почав ходити пішки. Ніяка іномарка не є така помічна....
Є надія що новий уряд облегшить цей тягар розмитнення і буде реальніше щось пригнати. Янукович щось про то заікався.......Тому думаю варто трошки почекати.