Не знаю про які привілеї Ви говорите... Але як бути з милоседям до іншоі людини? 13. Бо суд немилосердний для того, хто не чинить милосердя. Милосердя ж понад суд.(Послання Якова 2:13) Думаю, що лицемірство проявляється тоді, коли люди, самі будучи грішними, осуджують і виключають когось з громади.
Павло був немилосердним? Актуальний для католиків приклад - паномар згвалтував дитину прихожанина. Може він і далі виконувати функція пономаря? Треба з ним поступити милосердно чи видалити з громади взагалі? ---------- Додано в 07:06 ---------- Попередній допис був написаний в 07:05 ---------- Отже Павло був лицеміром =, раз радив вчинити так? Чому ви ігноруєте цілком ясні вказівки з Писання?
так дві особи і діюча сила Отця, то ясно будь кому окрім язичників традиційної релігії для яких Біблія заборонена книга в їх громадах ,як було споконвіків так залишилось і донині
Ви не дали відповідь на питання. І де в в оригіналі Біблії написано - Святий Дух великими літерами? Євреї ттисячі років знали про святий дух, інуоли не вважали його особистістю.
І це говорить той, хто знає, що великих букв в оригіналі нема? Ну й лицемірство! Я моє запитання як? Посадило вас на пяту точку? ---------- Додано в 11:32 ---------- Попередній допис був написаний в 11:30 ---------- Євреї не знали Письма. Вони вірили в те, що їм було дано.
Ні! Дуже прошу покажіть де у Біблії написано, що Бог Єгова і Ісус, і Святий Дух, є єдиний бог? Людино!!! Хто тобі дав право так зухвало брехати на Бога!? Яке ти маєш право вирішувати, який є Бог!? Тобі не зрозумілою мовою було написано!? "Слухай, Ізраїлю: Господь, Бог наш- Господь один!"(ПЗ 6:4)
От тому, що знаю, питаю чому виставите великі літери? На ваше запитання відповім , коли прочитаю відповідь на моє. Мих, ви як щось ляпнете... . Євреї чудово знали писання, причому з малечку. Доречі сучасні релігійні євреї дітей виховують так само і в 6 років дитина вже трохи знає Тору, тоді як католицька дитина вірить в святого Миколая, Санта-Клауса, молитви до Марії і святих, а внас ще і в Діда Мороза, та інші казки.
а ще в бабайку, в те, що "бозя -- то такий дід з бородою, що на стіні висить і суворо зиркає на неслухняних"))) а ще трійошники так захопилися своїм культом, що привчають цілувати різне малювадло, кості, черепи, іржаві цвяхи і ще не безкоштовно, а тре платити за це баблоси!
та то бідні люди, відділені від правди і сили Божої своїми провідниками, які ведуь їх в гієнну вогняну ,вони правда, десь ту я читав надіються на шеол.але Мессія давно означив-гієнна!
попи для них придумали "чистилищу", а потім ще щось придумають -- якесь підчистилище, або якийсь духовний санаторій) бабло пабєдіт зло
Миху, їм нема чого доказувати. То є нещасні створіння, раби бруклінського антихриста. Іноді відвідую тарнопільський форум. Там є такий собі Новак який з них робить круглих ідіотів. Та й це може зробити кожен хто хоч трохи знає Писання і історію їхньої секти і її аморальних засновників. Вони там копипастять сторінками диявольську башту. Ісуса прирівнювали до Буратіно, а Святого Духа до електричного струму. Що ж, диявол їх визнає і нагородить. Службу вони несуть для нього добру.
А ви, Пупер, прочитайте свою мазню. То не емоції? Правда, ці дописи можливо пише ваша теща, яка перебрала вас повністю під свій контроль. Ну якщо це вона понаписувала, я вибачаюсь, але все-одно, почитайте...
та не вибачайтеся) було би цікаво послухати дискусію між тещом та Вами -- вона була би ще більш "змістовна", ще більш ніж ця тема) бабаян vs петросян