Абсолютно правильно. Бордель як в Рассела. Ось тільки його чомусь ніхто не відлучив від секти. Чи главарям можна все?
Не можна. ЇЇ вже "переклали" проффесори з Брукліну. А те що вони сказали навіть в думці засумніватись є великим гріхом.
по обличчю Фоми. ---------- Додано в 20:56 ---------- Попередній допис був написаний в 20:55 ---------- Українську ми вже бачили, тепер пішла грецька...
А де долкази? Ви їх так і не навели. Дружина Раасела отримала юридичну сепарацію, але не розлучення. То які у вас, ще питання? ---------- Додано в 20:57 ---------- Попередній допис був написаний в 20:56 ---------- и ще з вами не закінчили. Так деж ваша відповідь стосовно виключення грішників? Для православних вони вже не актуальні?
Бачу ви не читали уривку з історичної статті яку я запостив. Сергію, ви ж здається недурна людина. Марія любили Рассела. Була в усьому згідна з ним в релігії. Невже ви думаєте, що якісь суперечки в редагуванні журналу могли привести до розлучення. Вона мала вагомі докази що він спить з молодими дівчатами. А розлучення тоді було не те що тепер. Я спеціально не дав адреси на статтю. Пошукайте. Таких матеріалів з правдою на цього "месію" є сотні. Може хоч щось вам відкриє очі на тих приблуд.
але ... Сергій прав, ніде не сказано нічого про трійцю взагалі, посилання на те що Ісус - Бог, не прямі, що досить дивно для книги де написано як коліна Ізраїля наслідували один одного, а головний висновок про Ісуса - Бога, існування трійці чомусь не вважали за необхідне пояснити чітко - без подвійного трактування, то раз ... е ще - два: ящо Ісус Бог, то до кого він звертався ? :
В організації повинні бути лише святі? У вас всі безгрішні? ---------- Додано в 21:11 ---------- Попередній допис був написаний в 21:07 ---------- А ви читали про те, як один з апостолів просив Ісуса показати Отця. І що сказав Ісус?
І що там історичного? Переповідання пліток священником РПЦ. Марія Рассел була феменісткою,якщо ви не вкурсі, і журнал хотіла викорситовувати для проповіді своїх ідей. Розлучення при довденній подружній зраді - було цілком можливе. Марія Рассел цього не довела і отрмала тільки нарізне проживання. ---------- Додано в 21:16 ---------- Попередній допис був написаний в 21:15 ---------- Ну я помітив, що ви пісатель-))))). ---------- Додано в 21:16 ---------- Попередній допис був написаний в 21:16 ---------- Нерозкаянний грішник н еможе бути членом релігійної громади. Асвятість - це обвовязок християнина, а неяякась особлива заслуга.
Ну і який стсоунко це має до дисскусії? Ви щось впернто ігноруете питання поо темі яку самі ж розпочали.
Думаю, Сергій розуміє польську мову. Золоті слова! Papież Franciszek: Ewangelię głosi się z łagodnością, a nie kijami Cały tekst: http://wyborcza.pl/1,75477,15218404...ie_z_lagodnoscia_.html#TRrelSST#ixzz2pSsLlFNZ
відразу би зсильнулі, проте краще відповідь дайте до кого звертався Ісус? бо "показати" можно трактувати а ось звертатися до себе як до іншої особи 0_о ---------- Додано в 23:08 ---------- Попередній допис був написаний в 23:06 ---------- не буду такими дрібницями відволікати ... питання тут не переконати один одного а почути усі версії та обговорити їх, чому б ні? ---------- Додано в 23:10 ---------- Попередній допис був написаний в 23:08 ---------- я може щось не так розумію, феномен трійці у триєдинстві, тобто три - то одне, у наведеному цього нема ... є Отец - син - святий дух ... три окремі складові (принаймні можна зробити такий висновок ) ---------- Додано в 23:11 ---------- Попередній допис був написаний в 23:10 ---------- пше пше пше ))