Сергію, ви справді сьогодні щось перебрали оковитої. Бо доктор теології є вченим в українському понятті. Бо в англійському це науковець. І коли він вчений, я маю на увазі, справжній вчений, він висловлюється на догоду своїм переконанням, а не помісній церкві. Це для єговістів не можна нічому перечити бруклінській гопкомпанії.
Теологія не є наукою в строгому розуміннні цього слова. Як зрештою не ж наукою і філософія(лише позитивісти і марксисти вважають інакше). телолгіяможе розглядатись.як галузь філософії, хоч це і не коректно, але відображае вона зовсім інший , н енауковий а релігійний світогляд. В католицизмі і протетсантизмі, були спроби наблизититеологію до науки. Те що в світівизнаютьсятступені теологів і їх навчають у свтстьких університетах.це данина традиції. Крои мова йдепр експертну оцінку релінйного руху, перекладу і т. д., то прислухаються до думки релігієзнавців, лінгвістів, філологів. ---------- Додано в 23:51 ---------- Попередній допис був написаний в 23:50 ---------- Він висловлюетеься надогоду керівницітва університету і кафедри, які є часто предсавниками коснервативних релігійних кіл. ---------- Додано в 23:53 ---------- Попередній допис був написаний в 23:51 ---------- Біблеїстика вплвиае на погяди порівняно молоих конфессій. Традициіним церквам на неї начхати, ітому досі правосоавні і католики використовують Тест більшості, незважаючи на його помилки. ---------- Додано в 23:54 ---------- Попередній допис був написаний в 23:53 ---------- Лише нещодавно католки внесли відповідні зміни до Вульгати, згоідно данних біблеїстики. Праволсавні ж . оголосили усю Західну білеїстику від лукавого, а Вескота і Хорта - массонами, таемними сатанітсами і єретиками.
а перекладачі НС звісно ж нікому на догоду не висловлюються, супер-незалежні і все таке. Дасте хоч один аргумент, чому в незалежність анонімних перекладачів НС вірити можна, а в незалежність вчених зі світовим ім’ям - ні? "чесне слово СЄ" аргументом не є.
унікум. я от задумалася, може в СЄ є якась ідеологічна заморочка, яка забороняє користуватися перевіркою правопису? Бо інакше пояснити, чому людині простіше бути день на форумі і два тижні в бані, аніж користуватися спелчеком, я не можу
А я цього не розумію. Я на 99% англомовний. Але коли пишу українською, часто приходиться кілька разів себе перевірити щоб не допустити помилок. Іноді потім виправляти себе. Адже це зневага до нашої багатостраждальної але прекрасної мови!
і до співрозмовників. при чому, йому на це вказували неодноразово прямим текстом. А, може, то він навмисне так для привернення уваги до своїх "текстів"? Як ота реклама "Шипшини" у Львові догори ногами - таки запам’ятовується...
так про що і мова!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А розпинаються тут що вони християни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Не християни, а єговісти, бо йдуть до Єгови, а не до Христа. Ісуса Христа вони сприймають, як людину з надриродніми даними, щось наподобі екстрасенса.
Це зрозуміло для нормальної людини. Для сє чомусь не зрозуміло, чому їх не можна називати НЕХРИСТИЯНСЬКОЮ ОРГАНІЗАЩІЄЮ!
Якщо він вміє аналізувати і робити висновки, то повинен погодитись, що відноситься до єговістів /прихильників Бога Єгови/, а якщо на це не здатний, то я просто не звертатиму уваги, хай собі пише... .
У сє цю здатність в общині витравлють: чи вирізанням відповідального за це шматка мозгу, чи гіпнозом, чи чимось іншим.
Я думаю, під ніком Аспіранта пишуть різні люди. Це видно навіть х того, що в одному реченні Аспірант робить не менше 3 помилок, а інколи абзацами валить і без жодної помарки.
Він просто копіює без помилок. ) А коли хвилюється - починає помилятись. І чим більше його фактами притискаєш - тим більше він хвилюється. А потім приходить Іспанка і траскає по пальцях. ))) Що зробиш, вчителька. ))
Постукали Свідки, впустив їх до помешкання. Роти порозкривали, бо далі як за поріг, їх ніхто непускав!
Для чого писати про речі. в яких не тямите? Критика - це не критиканство! Ісус для них син Божий, відкупитель від гріхів, вершитель Судного дня, який після Суду "Сам упокориться перед Тим, Хто Йому все впокорив". (1 Кор. 15: 28), і на основі цього (та інших цитат) вони не вважають Ісуса рівним Отцю, але ж СИНОМ БОЖИМ, що зійшов на небо і сів по правицю Отця. А ви пишите якісь дурниці про екстрасенса... Вчитись ніколи не пізно, пане Консультант. Може і прийде час, коли зможете консультувати когось з питань релігії, лиш не зараз.
Так, ви тут праві. Є таке. Вони це сприймають як пророчу символіку. Лиш не треба було брати мої слова у цитату, ніби хочете мені у чомусь заперечити. Я не помилилась.
та яке то має відношення одне до другого? Всі, без виключення Свідки кажуть: Ісус - це перше твориво Бога. І, незважаючи на те, що Ісус є Син Божий, ніколи не кажуть народжений Богом, а тільки створений.