ну та Арт забув що окрім святої інквізиції добрі католики вірізали до ноги всіх гугенотів за одну ніч
добрих католиків теж вирізали, часи були темні, в колєги навіть є теорія що кожна "успішна" релігія проходить через "темний період", в християн це було середньовіччя/інквізиція/застій, тепер таким шляхом іде іслам , про більш древні релігії такі як буддизм сказати важко, оскільки ніколи не цікавився поглиблено.
и шо? это дает какой то карт бланш? как те кто кричит что они христиане где щеку подставь, не убий, врага своего возлюби - берут и режут людей ...
повинен туть заперечити,Навин то не католики Парижу.Навину всьо прощалось.А католиків жде гієнна вогняна
за какие достижения ? потому что ему Бог сказал - иди убей ? ну тогда - да ... хотя все в рамках концепции, католикам тоже Бог сказал, разумеется не на прямую, просто так они поняли Писание ...
ну я написав що часи були темні, і всілякі шахраї і маніпулятори від релігії легко могли спотворити будь яку ідею, вклавши в голови людям своє бачення, церква пройшовши ці випробування змінилася, зрештою свідки і інші секти йдуть шляхом заміни і маніпуляції, єдине що часи змінилися і влаштувати відкритий терор їм не дадуть.
да какие манипуляторы если такая была вся концепция от Папы до певчего в хоре, то ж не разовый случай а последовательная политика "церкви на Петре" ...
дик Папи були різні, були і відверті уроди, часи змінюються. до речі http://www.pravda.com.ua/news/2001/10/26/2984748/?attempt=1
а это означает что как минимум КЦ не святая, не богомсозданная и т.д. если Вы воспринимаете КЦ как некую организацию худо/бедно декларирующую христианство - то никаких проблем, но тут почему то задвигают про ее нифига себе святость ... ---------- Додано в 13:33 ---------- Попередній допис був написаний в 13:30 ---------- это несколько красит но святости не добавляет ...
примеры, хотя бы два ? ну плохо, вврху уже писано переписано а Вы не знаете, следовательно вы просто не приемлете информацию вне своей концепции а это уже болячка ...
сумніваюся, про таке від них не чула коли завітала до них у центральний оффіс,тому прошу з ними звязатися і уточнити, їхні наміри. ЦЕНТРАЛЬНИЙ ОФФІС СВІДКІВ.
я не встигаю за вченням СЄ: то є пекло, то нема пекла, то зноау є, але тільки для католиків. Письмом, як дишлом....
День добрий, шановне паньство! Давненько я вже тут не бував... Може і вийде ще трохи побалакати! А для чого ви так грубо перекручуєте? Навіть у тій примітивній статті, на яку ви зсилаєтьесь, написано що гроші підуть на всесвітню програму будівництва, а не в чужі шлунки. Хоча, якщо маєте докази того що якісь "падре" використовують ці гроші на особисте благо - жиріють на тих грошах - цікаво буде переглянути... Давайте, без голослівності. За цепури і машини в окремих представників ПЦ і КЦ ми знаємо, а хто з Свідків, на приклад - з керівного органу, має щось подібне? А що поганого в тому що люди з однієї країни хочуть помогти людям в іншій? Постійно існує програма допомоги людям в країнах що розвиваються. А більшість із грошей, зібраних в Україні тут і лишаються - йдуть на будівництво Залів Царства в Україні... Не треба бути голослівними - давайте конкретні випадки! Так зразу все ламаємо... А може люди самі все ламають, коли не хочуть розуміти і роздувають з мухи слона? На приклад, та-ж заборона крові - аж ніяк не шкодить. Те що постійно купа народу кричить про смерті через те що не було перелито крові - просто дурниця для тих хто сам про переливання мало знає (і серед лікарів таких, на жаль, повно). Загалом можна сказати що моральні норми будь-якої громади руйнують людські долі, на приклад: жив був собі дядько і він дуже хотів гвалтувати дівчат, але він знав що всі його за це осудять і тому прожив нещасне життя. Через внутрішній конфлікт йому було дуже важко і його доля була навіки зруйнована... На те в Україні і є свобода сумління, яку часто називають свободою віросповідання, але на справді це дещо ширше поняття. Пекла не було і не буде - ви просто не встигаєте за власною інтерпретацією сказаного.
А ваш брат по вірі каже інше... напевно або вам, або йому так вигідно. Не все, а вибірково з цинізмом. а далі: типу "сам дурак"... Звичайно, де ж лікарям до таких спеців, як цьоці і вуйки від СЄ? Хазм... Радістка. як бувший СЄ - найкращий доказ.
Я особисто не знайомий з Forpostом і не впевнений чи він Свідок. Позаяк, він не говорить нічого інакше - просто ви неправильно його розумієте, бо придумали собі що "вогняна геєна" - це пекло. А воно так не є. Нічого подібного - якщо ви вважаєте що я вжив це як аргумент то просто помиляєтесь. Мова йде про вину, а не вчення. Якщо одна людина сама погано ставиться до другої людини, бо в неї інші релігійні погляди, виступає агрессором і в своїй поведінці звинувачує релігію другої особи - то це просто дурість. Тобто ви вважаєте що лікарі володіють виключним авторитетом в таких питаннях і що, на приклад, думка лікаря щодо цього питання вагоміша за вашу власну? Їй купували машину? Або вона комусь хату? Класно - скажіть в якому зборі - я туди перейду - може і мені щось куплять!