ресурс здоровя хороший. а Бог не зобовязаний вам доповідати про це. Є більші отрути і попи бувють злочинцями. ---------- Додано в 22:36 ---------- Попередній допис був написаний в 22:30 ---------- А я думав, що війни починаються тому, що хтось любить чуже майно.
Звідки ви взяли, що свідки Єгови не мають права щось пояснювати чи цитувати по памяті? Можете привести цитати із такими заборонами? ---------- Додано в 13:01 ---------- Попередній допис був написаний в 12:59 ---------- багато маячні, за яку можна притягнути до відповідальності за разпалювання релігійної ворожнечі. Впевнений, ви жодне слво не зможете довести.
вай от і ловці душ прийшли, дивно що вам ще не заборонили користуватися інтернетом, як засобом сатани.
Свідки Єгови ніколи не вважали Інтернет засобом Сатани. Більше того, свідки Єгови мають свій сайт, перекладнний більше ніж на 500 мов.
Сергій Бадач, Сергій Аспірант, Сергій Афанасьєв - одна особа в трьох іпостасях ? ---------- Додано в 20:54 ---------- Попередній допис був написаний в 20:54 ---------- Ви мене випередили!
от і сидів би на своєму сайті, та й спасавсяб там кожного дня. до знайомої прийшов лист "щастя" написаний від руки, в гарному конверті, вгадайте від кого))))) хочуть листуватися і обговорювати єгову))))))) знайома в шоці.
1:1))) який Ви доброзичливий, це так по-християнськи) от сиділи би у своїй церкві та не ходили би хатами, гроші на нову не жебракували) а ці побрехеньки розказуйте метробабкам, вони у це може й повірять) читати не вміє?)))
ну я принаймні не приховую свого ставлення до сектантів, гріх, нехай так, а відносно листа чиста правда, подобається вам чи ні.
лИСТ щАСТЯ...що так прямо і назвали, чи це ви його так назвали??? ---------- Додано в 11:09 ---------- Попередній допис був написаний в 11:06 ---------- я, вибачаюся звичайно, але, що по-вашому, або хто є взагалі сектантом? Як можна це визначити?
ні литс щастя це моє вільне трактування. Секта́нтство або Се́кти (secta — школа, вчення, від лат. sequor — слідую) — релігійні об'єднання, які навчанням і обрядами відрізняються від панівних релігійно-церковних організацій. Секти складаються здебільшого з колишніх вірних головної церкви, які, покинувши її, перебувають найчастіше у гострій до неї опозиції. У християнстві секти — це релігійні групи, що відокремилися від основного напрямку християнства (тобто від традиційного католицтва, православ'я та протестантизму). взято з вікіпедії
Ну, вже слово "ПАНІВНИХ" наводить на диктиторський тиск. А звідки ці обряди взяли панівні церкви??? Хто встановив що є правельна традиція??? Яким чином можна знати, які догми є правельні у християнстві, а які ні??? Ви дуже помиляєтесь, православя, католицизм, а ще більше протестанство ДУЖE РІЗНІ ТЕЧЧІЇ і сильно відрізняються одна від одної. Так ХТО з них правельний??? Чия церква Божа церква?
пані я раніше до свідків ставився ніяк, мені було фіолєтово, а одного чудового дня я потрапив на роботу де працювало декілька представників цієї секти, спочатку все ок, а потім повилазили підводні камені цієї секти, тут писалося про багато, от так життєвий досвід надав мені певну позицію, так що свідки в мене зараз стоять десь на рівні з білим братством.
та ну? 1. все говорят что они самые правильные 2. все берут деньги ничего не производя 3. все прагнуть расширения и паствы ... разные .... ---------- Додано в 12:51 ---------- Попередній допис був написаний в 12:50 ---------- наприклад?