У Триединного Бога имя одно общее ЙХВХ или Саваоф - Господь воинств. Кроме этого имени есть ещё и другие имена. Итак идите, научите все народы, крестя их во имя (не имена) Отца и Сына и Святого Духа, (Матф.28:19) Вы мне не ответили на вопросы этого поста: 1. Кому солгал Анания, человеку или Богу? Ответьте. 2. Кто был искушаем в пустыне (Исх.17:2-7 ср. с Евр.3:7-11)? 3. Кем были произнесены слова: "Пойди к народу сему и скажи: слухом услышите, и не уразумеете, и очами смотреть будете, и не увидите" (Исаия 6:9 ср. с Деян.28:25,2б)? 4. Кому принадлежат эти слова: "Но вот завет, который Я заключу с домом Израилевым после тех дней, говорит Господь..."(Иер.31:31-34 ср. с Евр.10:15-17)?
Вы не корректно оформляете посты, ни чего не понятно, где ваши вопросы. На какой вам вопрос нужен мой ответ?
Немаю можливості писати по іншому, мої запитання на українській мові. ---------- Додано в 20:29 ---------- Попередній допис був написаний в 20:10 ---------- Зовсім не даремно, а для того, щоб ви знали, що у Бога є імя і Його потрібно святити, доречі тільки одне навіки
221 21 75 використання Божого імені у назві організації - це неповага до Богожого Імені, бо Боже Імя є вище і поважніще організацвй всіх взятих на світі, також повсякденне Його вживання є порушення Заповіді.
Украинский язык я понимаю не хуже вас, не об этом я говорю, а о том, что цитаты собеседника надо выделять и под ними писать свои сообщения. У вас же всё в куче и поэтому непонятки происходят. Давайте ваши вопросы, будем разбираться. Какое это имя?
А що, ви вірите в інших богів? Бо таке написання каже що в вас є крім Бога Єгови і інші боги. Бог такий то, бог такий то. Для мене Бог є один. Всемогутній, всюдисущий. Біблія дає йому десятки імен. Він не підвласний ні простору ні часу. Бог люблячий. Послав свого Сина на жертовну смерть, щоб ми вірою мали можливість приходити до Нього. А ваш бог (незалежно від імені)? Старичок, який сидить на одній з планет і спілкується з бруклінським антихристом. Антихристом? Так, ви чомусь змовчуєте про функцію "раба". Ви чомусь змовчуєте, що згідно з твердженням єговістів, Христос прийшов на землю в 1914 році. А тіло його, "церква" - це помазаники(ким?), або 144000. Тому і видумали, що Христос воскрес в дусі, учні вкрали тіло і таємно поховали. Отже, так виходить, що тіло Христа перебуває на землі, а точніше, в Брукліні. Тому ви і поклоняєтесь цьому органу і не смієте перечити йому навіть в думках. І тому для вас башта в 100 разів важливіша від Біблії. Чи це не біблійний антихрист?..
Я пишу із телефона, тому і не зрозуміло, через пару днів відремонтую інтернет тоді буде зрозуміло потерпіть трошки я вас прошу. 1.Петро мав с/д від Бога Єгови? 2. Якщо це так то поясніть, як Бог передав Бога людині? 3.Як так може бути в нас є один Бог і другий Бог, який перебуває в людині, виходить є два Бога поясніть?
friz, а ви про зішлення Святого Духа читали? Святий Дух був один, а зійшов на багатьох! Але написано, що один! Як таке може бути? Ми того можемо не знати, але так було, бо так каже Боже Слово і тут питання одне: або ми Йому довіряємо, або ні.
Правельно кажеш Біблія називає Єгову і Саваот і Господь, але Бог каже "Я Єгова,- оце Ймення Моє,"(Ісаї 42:8)." І нехай вони знають, що Ти,- Твоє Ймення Єгова," (Псалом 83:19) Де ще у Біблії Бог називає Себе іншим іменем?
Якщо вірити, що с/д Бог, то ми не знаємо, як таке може бути-правельно думаєте . А якщо вірити, що с/д є сила Бога, тоді всьо стає на місце, адже Бог є Богом порядку і ще Бог є світло і нема у Нього темряви, чи ви думаєте, що Бог написав для нас Біблію, щоб ми її не розуміли? Буду радий, як дасьте відповідь. ---------- Додано в 23:39 ---------- Попередній допис був написаний в 23:22 ---------- У мене Біблія Огієнка і до вихід 6:3 є зноска: "В оригіналі IHVH, цабто Jehovah-Господь." Я так розумію, що всюда де стоїть Господь потрібно читати Єгова.
Я апм вже наводив цитату, де сказано, що Святий Дух - Бог. Ця ж цитата говорить, що це не сила Бога, бо тоді виходить, що Ананій обманув Божу силу. А ми знаємо, що сила не думає і тому її обманути неможливо. А ос ще цитата: 5. потому что Радостная Весть, которую мы принесли, явилась вам не только в словах, но и как сила Святого Духа, как глубокая убежденность в ее истине. Мы знаем это так же хорошо, как вы знаете нас, какими мы были, когда, ради вашего блага, находились у вас. (Первое послание к Фессалоникийцам 1:5) Якщо вам вірити, то виходить: Дух святий = Божа сила, тоді виходить: 5. потому что Радостная Весть, которую мы принесли, явилась вам не только в словах, но и как сила сила Бога. Тобто виходить сила сила.... Не коректно.
Стоп, стоп, уважаемый! Вы же отказались отвечать на мои вопросы, мотивируя тем, что они не относятся к отрывку из кн. Деяний, а сами задаёте мне вопросы, которые не относятся к рассматриваимому нами отрывку. Ваша цитата? Что же вы нарушаете своё условие? Если на то пошло, тогда флаг вам в руки и ветер в спину, ответьте на мои вопросы, которые я раньше вам задавал. 1. Кому солгал Анания, человеку или Богу? Ответьте. 2. Кто был искушаем в пустыне (Исх.17:2-7 ср. с Евр.3:7-11)? 3. Кем были произнесены слова: "Пойди к народу сему и скажи: слухом услышите, и не уразумеете, и очами смотреть будете, и не увидите" (Исаия 6:9 ср. с Деян.28:25,2б)? 4. Кому принадлежат эти слова: "Но вот завет, который Я заключу с домом Израилевым после тех дней, говорит Господь..."(Иер.31:31-34 ср. с Евр.10:15-17)? 5. Объясните, как в одном Иисуса могут быть одновременно находиться три личности?
Ще раз пригадалися часи моєї юності і наш сусід-єговіст, про якого я вже тут не раз нагадував. Мій батько дуже добре знав Біблію, а сусід, звичайно, тільки ті місця на які вказувала башта. Після їхньої суперечки, коли батько доводив все так що сусід не мав аргументів, для нього останній аргумент був: ага, ага, а ти не знаєш як Бог називається! І втікав додому. Так виглядає, що це останній аргумент для всіх єговістів-расселітів.