Педро - ви дієте як провокатор. Я вам уже говрив що термін "єговіст", мене ображає, і є не вірним. Ви ідалі використовуєте термінологію коммуністів. Може ви один з них? ---------- Додано в 22:51 ---------- Попередній допис був написаний в 22:50 ---------- Тема гілки забовязує вас брехати? ---------- Додано в 22:51 ---------- Попередній допис був написаний в 22:51 ---------- Ну може й так. В традиціях християн - не можна говрити правду про тих, коговважаете єретиками.
Сергію, ви візьміть всі журнали башти і повідмічайте, що пряме а що переносне. Ось кланятись помазанцям - це пряме чи переносне? До речі, я вас кілька разів просив пояснити, хто їх і чим помазав? І якими явищами в природі це помазання супроводжувалось? Тобто, хтось бачив як їх мазали?
В книзі напсано цілком ясно що в переосному значенні. Ви ж далі намагаєтесь збочуватись мозком. І ви ігноруєте, те що Папі римському цілують пантофлю і руку. Що так само ставляться до засушених решток відомих християнських діячив. Ви ж ніби медик, памяаєте, як такі дії кваліфікуються в сексології та психіатрії?
А як ви хочете щоб я вас називав? Свідками? Для мене євангельські свідки ось ці: 8 Та ви приймете силу Святого Духа, що на вас зійде, і будете моїми свідками в Єрусалимі, у всій Юдеї та Самарії й аж до краю землі. Діїї Апостолів, 1 А що поверх того, то для мене гріх.
Так хо су і ви мусите так робити, бо так вимагають норми єтики ведення дисскусії. А не вживати спаскудженну гебнею назву зовсім іншої течії, про яку ви взагалі нічого не знаєте. ---------- Додано в 23:03 ---------- Попередній допис був написаний в 23:01 ---------- Для православних уніати - зрадники, запроданці, розкольники, в яких нічого грецького немає, окрім якихось обрядових елементів. Тим не менше у спідкуванні, порядні люди цьоготермніу не вживають, через образливий зміст.
Сергію, перестаньте використовувати древнєгрецьку! ---------- Додано в 23:29 ---------- Попередній допис був написаний в 23:27 ---------- слово унія - то обєднання, а не рокольництво.
Дебільнішого речення від вас я ще не чув. Для яких православних? ---------- Додано в 23:38 ---------- Попередній допис був написаний в 23:37 ---------- Можна здуріти, воно може говорити і за сє, і за православних.
Для канонічно визнанних, тобто УПЦ МП і РПЦ. Звісно УПЦ КП і УАПЦ можуть вважати інакше, але іншими православними церквами вони сприймаються як щось середнє між розкольниками і тоталітарними сектами. Наприклад, в УПЦ МП вимагають перехрещувати дитину, охрещену в УПЦ КП, хоча це і порушення канонічних правил, бо хрещення католиків визнається.
А я не говорю на захист православних, я кажу про їхню точку зору на греко-католиків. Якщо ви не вкурсі, то російські спецслужби активно протидіють міссіонерській діяльності католиків в Россії. Так було відмовлено в реєстрації статуту орддену єзуїтів, були випадки депортації католицьких єпископів з території Росії. Минулого року була знищена одна католицька громада. Будь які спроби католиків ести міссіонерську діяльність, а вона могла б бути дуже успішною, бо католики зараз наагто більш помірковані ніж православні, викликає шалений спротив РПЦ, із залученням усіх можливих правових і силових засобів. ---------- Додано в 23:54 ---------- Попередній допис був написаний в 23:53 ---------- Я частково українець, частоко росіянин, частково еврей, частково румун. Ідентифікую себе як українця.
Это ж надо так людей зомбировать, чтоб они поверили, что Иисус - это Михаил архангел и по совместительству Аввадон - губитель душ. Такое доказательство устроит? 3 Но Петр сказал: Анания! Для чего [ты допустил] сатане вложить в сердце твое [мысль] солгать Духу Святому... Ты солгал не человекам, а Богу. (Деян.5:3,4)[/QUOTE] І читаєм далі "Чому це ви змовилися спокушувати Господнього Духа?"(Дії 5:9) . Запитую, чий це дух Господній?, чи ні? І як Він може обіцяти його, чи злити? " А отож, як правицею Божою був Він вознесений, і обітницю Духа Святого прийняв від Отця, то й злив Він оте, що ви бачите й чуєте."(Дії 2:33) Як Бог може дати Бога Богові , щоб Бог злив Бога на людей, щоб вони сповнилися Богом?
Я частково українець, частоко росіянин, частково еврей, частково румун. Ідентифікую себе як українця. ---------- Додано в 23:58 ---------- Попередній допис був написаний в 23:56 ---------- Кого я розсварюю? Я лише вказую на непослідовність деяких осіб. Будете послідовними і тримати себе в рамках етичних норм, не будем сваритись. Це ж у наших спільних, інтересах чи не так?
Чим? Тим, що вказую на непослідовність і гооврю про реальний стан речей? Чи вивважаете, що ігнорування проблем і розбіжностей, це кращий вихід? Моя ціль - вести дискусію в рамках етичних норм, без використання диффамації, наклепів, брехні і т. д., я за те, щоб спиратись на факти і законодавство. Це суперечить вашим цілям, завданням і обовязкам, як модератора цього форуму, ггромадянки України,і католички?
Та ну. Тому постійно обзиваєте опонентів? Новачок, котрий прочитає цей ваш допис як перший буде по прочитанні наступних гірко розчарований.
Мда, був би я адміном, закрив би принаймні тимчасово срачтопік між єговістами і антиєговістами... Щастя, що я не адмін і можу просто жувати попкорн і насолоджуватися видовищем...