Отже, ви заперечуєте богонатхненність постулату охрещення традицыйною церквою немовлят ---------- Додано в 12:13 ---------- Попередній допис був написаний в 12:06 ---------- і відкинула цивілізацію мінімум на 1000 років назад ---------- Додано в 12:18 ---------- Попередній допис був написаний в 12:13 ---------- то називається канонічні книги не признаються багатьма християнськими сектами.доречі СЄ користуються канонічними книгами ---------- Додано в 12:20 ---------- Попередній допис був написаний в 12:18 ---------- він у предметі плаває я гівно в прорубі так що бла -бла його основний аргумент ---------- Додано в 12:44 ---------- Попередній допис був написаний в 12:20 ---------- ксєндз тех зараза Біблії не читав ібо сказано:"Бог то любов"! як каже Самойлович "які ті українці такі українці", можна перефразувати "які то християни такі христичяни"
Оскільки в Біблії не вказано вікових обмежень, кого можна хрестити, а кого ні, то хрестять всіх, і дорослих, і немовлят, як вчить Біблія... тут вже обговорювалось кільканадцять разів. Якщо нічого не додавати до тих слів... (Об’явлення 22:18) головне, аби та релігія не ґрунтувалась виключно на "Вартовій башті" і виданнях організації ВБ, на мій погляд. Читайте Біблію, вивчайте без ВБ..
да плавает, но! господа та панове ми обговорюємо не носія думки, а саму думку ... ---------- Додано в 14:12 ---------- Попередній допис був написаний в 14:05 ---------- без Папи, ксьондза, походів до церкви, опису житія "святих" та т.і. чому так дивуе наявність ВБ ??? адже, на протязі усього існування католицизму, православ'я ідею біблейську народ черпав я правило не з Біблії аз інших джерел (див. вище), взагалі розповсюджена думка що у темі часи церква забороняла мирянам самостійно читати Біблію, а Ви пристібалися до ВБ, дивно ....
та можна погуглити,а на вскидку першу доступну (для віруючих) Біблію видрукували в середині 18-ого віку.не рахуючи чуть не прямої заборони традиційною церквою самостійного читання
А для чого Вам потрібне це порівняння? Так... ) Цей священик і пропонує шукати Бога... а Артем каже, що його більше цікавить порівняння традиційної релігії зі свідками.
Абсурд просто... Біблія не вчить хрестити немовлят! Хоча чого дивуватися, що тільки люди не відроджені від Духа собі не придумають...
Я ж не проти... маєте повне право цікавитись тим, що Вам подобається... Що для Вас є мірилом справедливості?
Ну так є вже тристоронній діалог: християни, єговісти, і ви, войовничий атеїст. А в іншому ви праві. Рівні права в суспільстві повинні мати і християни всіх віросповідань і єговісти і мусульмани і буддисти і рун-віровці і навіть атеїсти. Віруйте на здоровя, хто як вважає за потрібне. Ось тільки одна різниця. Якщо памятаєте, за СССР було таке формолювання: ...людина має право сповідати свою релігію або займатись атеїстичною пропагандою. Зараз атеїсти значно присіли, натомість єговісти ходять і тицяють під ніс бруклінську макулатуру чи торочать бруклінську пропаганду. Повірте, ніхто б не мав нічого проти, якби вони сиділи в своїх домах царства і поклонялись бруклінському ідолу. Ось це рівні права і повага тих, хто вірить по іншому.
не, я скорее профессиональный возражатель, а чего ж им не ходить? они миссионерствуют, как и все до них, они же относительно молодая религия, мне со стороны кажется, что они Библии следуют больше нежели католики и православные ...
да я не в широком смысле, а тут на форуме, мы ж тут вроде как не на манифестации, просто трепимся о том о сем там сям ...
Пане Педро, а, що робив по-вашому Ісус? Павло? Апостоли? Їхні учні? Вони, що поваги до інших язичників не мали? Відповідь словами біблії з РИМЛЯН 10:13-18 "Бо "кожен, хто кличе імя Єгови, спасеться". Але як будуть його кликати, якщо в нього не повірили? А як повірять в того, про кого не чули? І почують без проповідника? І як хтось буде проповідувати, коли його не буде послано? Тому написано:"Які гарні ноги тих, хто звіщає добру новину про те, що добте!" А втім, не всі послухались доброї новини. Адже Ісая запитує:"Єгово, хто повірив у те, що почув від нас?" Тож віра приходить лише після того, як почують слово, а чують тоді, коли хтось розповідає про Христа. Однак я запитую: невже ви не чули?"