цікаво. і на що наприклад нижчі? в Чехії буханка хлібу коштує долар) правда пиво там коштує приблизно так само як в нас, але в 100 разів смачніше. для прикладу розливне "Козел" в господі в Таборі коштує 20 корун(приблизно долар). Розливне "львівське" в кафе в Львові коштує 8-10 гривень.
Немає межі, скільки треба заробляти. Апетити зростають пропорційно росту заробітку. Наприклад, італійська кава, яка в наших супермаркетах коштує 60 грн., в самій Італії 2 євро. Ну то один з прикладів. А взагалі, коли до мене минулого літа приїхала свекруха і ми з нею пройшлись по магазинах (наприклад, Антошка, бо вона хотіла малій подарунків накупити, а я зазвичай дитячі речі беру в Антошці), то була троха шокована. Ціни такі самі, от тільки люди в нас заробляють значно менше.
Якщо порівняти ціни і заробітки з Європою то пропоную простий приклад. Беремо зарплату українця 1500 грн і зарплату європейця 1500 євро ( на 10 не множимо). Звичайна блуза коштує в Європі 20 евро. В Україні 300 грн. Рахуйте скільки може купити наша людина на свою зарплату і скільки європейська.Другий приклад з сфери розваг. Квиток в кіно коштує 10 євро в нас 30 грн. (в столиці значно вище)... Така арифметика підходить майже до всіх сфер життя.
А де то в нас квитки в кіно по 30 грн? 60 - 70 ... Хіба на ранкові сеанси може дешевше ... А що робити тим, хто, як я, любить ходити в кіно по ночах? ))
А коли ходити? В будні дні автоматично вечірній сеанс виходить, бо робота. У вихідні хочеться поспати трохи, поки по хаті потопчешся, вихідний все - таки, поки зберешся, от і знов вже вечірній сеанс. У мене так виходить. Ну і потім, вечірній сеанс, він якийсь романтичніший. )) Нехай уже я переплачу.
Йой, то для мене дуже проблемне питання. Я і стараюсь, так і не виходить. Хожу, чоловіка нервую, )) і не тільки його. Пунктуальність не входить в число моїх чеснот. Я не вмію планувати час. Тобто, я його планую, але в результаті якось так виходить, що часу, якого я запланувала на виконання певного завдання, виявляється замало. Така от бідося. І хто взагалі той час придумав? В ідеалі мала б бути вічність.
Та так... І кошуля, і фрезура... Одне тіко - варги потІм отакі, здоровезні... І в гачох ... гм, не сухо...
Ну для тойво, по - перше, можна знайти і зручніше місце, а по - друге, від фільму ще залежить... Деякі бувають і такі, що дійсно краще вже тойво Тому то я і віддаю перевагу вечірнім сеансам. А на рахунок "зібратись", то це поняття значно ширше, ніж просто одягти на себе якийсь одяг.
Обов"язково.... Як тільки розгребусь зі своїм,зразу в кіно...на нічний сеанс.... Ага...в якомусь лаху....
Та я не про те. Від одного тільки хлібу і видовищ тупіють люди. Ще щось духовне потрібно. А то потупішали, роблять тупі вчинки, голосують за тупих, а потім дивуються, чого так погано живуть.