Зекономити на кіно і купити розумну книгу. А то вже скрізь одні отупляючі розваги, мода, телевізор і т. д. Дуже прикро, що багато людей думає тільки про гроші. Але ж одні тільки гроші розуму чи духовних якостей не додають.
Мав би 1500-2000 американських гривників в місяць, був би більш-менш, задоволений. Хоча "нет предела совершенству"...
Книга-це звичайно дуже добре і повчально....але є і інші заняття (знову ж таки, і самі походи в кіно), які вносять хоч якесь різномаїття...
Повірю Вам на слово, хоча на особистому досвіді залежності між ступенем "отупляючості" фільму та місцем і часом перегляду не довелось встановити. А загалом, ну так, сучасний кінематограф не виблискує інтелектуальністю, )) ну так і про сучасну літературу теж саме можна сказати... За рідкими виключеннями. А тим, хто любить нічні сеанси раджу не останні ряди, а диванчики на балконі. От там справді зручно. Втім, і вдень також.
Нв кІна я ходив ше за совітів.... ЧасОм на кІна...а часом на останній ряд...на останній сеанс... Рубля коштувало... А вражень - на 100
А ви скромна. Зараз таких небагато. ---------- Додано в 14:26 ---------- Попередній допис був написаний в 14:25 ---------- "Лєнін в октябрє?"
Я, я, я ще такий скромний... я теж хочу 7-8 тисяч, але не заробляти а получати Миху... будьте чемні... Ще "Весна на Заречной улице". А якщо серйозно, то за більше сто разів перегляду, плівка стерлась би нАніц...
Плівка була військова, призначена для важких умов експлуатації... з знакою якості, вона, зараза, просто не стиралася, вона була призначена для підняття... як його... твердого, міцного... духу.... о!
Ой не знаю, щоб добре жити треба багато заробляти, хоче для кожного є різні рівні благополуччя. Моїй сім"ї, на даному етапі би 1000$ хватило.
Містика в цьому. Скільки тобі належить на даному етапі ,стільки й будеш мати. Вірю ,якщо зроблю велику ставку на вірну гру (закласти всьо що можна) команда або гравець програє, або щось те погане трапиться - валюта знеціниться, не пробував але вірю. Важливіше в цьому не скільки тобі платять на місяць а скільки в тебе вже є. Може у всіх по різному ,в мене так.
Щоб прожити "як всі" тре 5-8 тис. грн. в міс., щоб виконати бажання наявні на тепер то назвіть суму, а решту буду шукати )))))