Здорово! А мой сын в церковь почти не ходит... наверное из-за меня - у меня в последнее время трудные отношения с РПЦ МП Пока не знаю как быть.
Ага. І після цього, робимо цілком інший висновок, що НЕдорослі і НЕсвідомі можуть христитися без віри... Десь таке написано?
Я не могу. не могу простить себя, не могу... Это самая ужасная ошибка в моей жизни. Серьезно С тех пор жизнь у меня с ног на голову.. я должна это исправить ---------- Додано в 13:54 ---------- Попередній допис був написаний в 13:51 ---------- Например, одна моя знакомая была изначально крещена католичкой (по папе) - и у нее постоянно были выкидыши...она уже потеряла надежду (и врачи гвоорили, что гаплык), что будет матерью. у них очень хороший брак с мужем, отличные отношения... Она перешла в православие. и у нее сейчас двое деток у кого-то переходи из МП в КП или из православия в католицизм помогал преодолеть дискомфорт душевный... Возможной мой дискомфорт отравляет мне мое существование, мешает жить в мире с самой собой
Діти в неї народились тоді, коли треба. Знаєте, я б Вам порадила більше вчитись. Це без якогось лукавства. Я помітила, що Ви дуже часто подаєте приклади поведінки якихось людей, як приклади поведінки християн, при чому в тих діях, що Ви описуєте, нічого християнського нема. І мені навіть здається (виправте, якщо я не права), що Ви дуже упереджені - і до християн, і до віри. Я Вас не агітую навернутись. Це для загальної освіти. Це, можливо, Вам дозволить розуміти справді віруючих людей.
Вам так кажется. Я не считаю набожных, кого приводила в пример христианами. Но Вы же - христианка? Зануда - Христианка, Мих тоже вроде. не? Но у меня другое мировосприятие. Причем почитав здешних католиков, я поняла, что еще дальше в сердце от христиан, чем я думала Вы просто не можете понять. Не может быть христианином человек, который не принимает и считает вредным краеугольный камень, т.н. спасение Да,я понимаю. Но я ДРУГАЯ. я не так думаю. не так чувствую. Не так воспринимаю мир Мне тоже нравилось когда=то думать, что это так. Нет, она давно была готова. ей бвло хорошо за тридцать. и умом и всем она была давно готова. И операции переносила и депрессии от замерших беременностей Скажите, а те дети. которые рождаются у подростков - тоже когда надо? Или у тех, у кого они так и не рождаются или рождаются мертвыми ---------- Додано в 14:15 ---------- Попередній допис був написаний в 14:14 ---------- А как же обряды. таинства, догмы, которые Вы же сами считаете важными?
да ---------- Додано в 14:19 ---------- Попередній допис був написаний в 14:18 ---------- какая удивительная связь
и те, от которых они отказываются, которых эти юные подростки даже убивают???? Для кого = НАДО? Если какому-то высшему разуму показалось, что НАДО, чтобы наркоманка в 15 лет родила сына, а нормальные люди мучались годами, десятилетиями и оставались без детей... Понятно, что пути господни Неисповедимы. Но все равно... Это все слишком натянуто ---------- Додано в 14:22 ---------- Попередній допис був написаний в 14:21 ---------- Может это совпадение, а может и нет, откуда я знаю. Просто у нее папа католик, а мама православная
Это я и без Религии принимаю и понимаю ОЧЕНЬ давно. Мы инструменты, винтики в конструкторе. Но винтиков и механизмов для игр не любят Нельзя любить того, кем манипулируешь Поэтому Ветхий завет мне кажется более честной книгой
Дитина, ставши дорослою, може відійти від Церкви і жити так як вона розуміє... Хрещення не відміняється... людина завжди має можливість повернутись.
Оранж... Кожен з нас, як гвинтик чи механізм має свою роль. Кожен з нас виконує якесь завдання на землі. 13. Бо ми всі одним Духом охрищені в тіло одне, чи то юдеї, чи геллени, чи раби, чи то вільні, і всі ми напоєні Духом одним. 14. Бо тіло не є один член, а багато. 15. Коли скаже нога, що я не від тіла, бо я не рука, то хіба через це не від тіла вона? 16. І коли скаже вухо, що я не від тіла, бо я не око, то хіба через це не від тіла воно? 17. Коли б оком було ціле тіло, то де був би слух? А коли б усе слух, то де був би нюх? 18. Та нині Бог розклав члени в тілі, кожного з них, як хотів. 19. Якби всі одним членом були, то де тіло було б? 20. Отож, тепер членів багато, та тіло одне. 21. Бо око не може сказати руці: Ти мені непотрібна; або голова знов ногам: Ви мені непотрібні. 22. Але члени тіла, що здаються слабіші, значно більше потрібні. 23. А тим, що вважаємо їх за зовсім нешановані в тілі, таким честь найбільшу приносимо, і бридкі наші члени отримують пристойність найбільшу, 24. а нашим пристойним того не потрібно. Та Бог змішав тіло, і честь більшу дав нижчому членові, 25. щоб поділення в тілі не було, а щоб члени однаково дбали один про одного. 26. І коли терпить один член, то всі члени з ним терплять; і коли один член пошанований, то всі члени з ним тішаться. 27. І ви тіло Христове, а зосібна ви члени! (1 до Коринтян 12:13-27)
Повторяюсь. Это для меня НЕ новость давно. Чтобы понимать это, не надо быть верующим Поэтому более честным для меня есть Ветхий завет. Новый - это конфетка для винтиков. Прошу Вас не проповедуйте.
Зараз біжу на роботу. Відповів Вам пізніше. А Ви добре подумайте над оцим віршем і як то несвідома дитина може виконати. "Того образ хрещення - не тілесної нечистоти позбуття, але обітниця Богові доброго сумління..." (1Пет.3:21)
Це що, євангеліє від Миха? Бо такого нема написано ніде. А є написано ось що: І казав Він до них: Ідіть по цілому світові, та всьому створінню Євангелію проповідуйте! Хто увірує й охриститься, буде спасений, а хто не ввірує засуджений буде. Єв. Марка,16 Миху, я дивуюсь, що ви ще не зрозуміли, що християнство - це не якісь там ритуали чи витанцьовування, а це є ЖИТТЯ згідно законів Христа. Давайте пригадаємо ще один вірш: Бо так бо Бог полюбив світ що віддав Сина свого однородженого щоб всякий хто ВІРУЄ не загинув а мав життя вічне. Де ви в цих цитатах бачите велике значення ритуалу згідно якого піп (не завжди тверезий) бризне кілька кропель на лоб немовляти? ---------- Додано в 21:04 ---------- Попередній допис був написаний в 21:01 ---------- Олю, не розкидайте бісер перед...
http://www.bible.in.ua/underl/index.htm?NT/1Pet?3 в грецькому тексті не "обітниця" доброго сумління, а "просьба", "прохання" доброго сумління, то трохи міняє зміст... Сказано "Коли хто не родиться з води й Духа, той не може ввійти в Царство Боже". І ніякі філософствування не змінять цих слів... Нехрещені діти поза Церквою...
Я особисто не є спеціаліст з давньогрецької, але добре знаю, що в Писанні означає слово "вода". Дослідіть, тоді і ви не будете філософствувати...