Доброго дня. Плануємо з чоловіком приїхати до вашого міста. Дуже полюбляємо Львів, кожен раз їдемо, як на свято. І мені вкрай потрібна ваша допомога. У мене така справа... хочу чоловіку зробити сюрприз. В багатьох містах Львова вже були, тому мені важко щось вигадати. Підкажіть будь ласочка, може є якісь "таємні" міста, якими зможу його здивувати, може є щось таке символічне, що запам'ятається надовго... Буду дуже вдячна будь-якій пораді. А я буду рада допомогти чим зможу, в разі вашого візиту до Одеси.)))
ДОброго дня... тепер і ми йдемо до Львова. Скажіть, чи варто замовляти екскурсію такого плану - Підземелля Львова. Екскурсія по підземеллях у Львові. Підземелля Львів Чи краще саменьким погуляти?
Сходіть до театру, або краще відвідайте наші замки. Це надзвичайно чарівно. Влаштуйте йому щось романтичне, средньовічне. Взагалі це все в інтернеті є. Вікіпедія вам в допомогу Пам'ятки архітектури національного значення у Львові — Вікіпедія або ЛУН.ua — Список пам'яток Львова: карта, опис, фото з картою відразу.
Два роки тому сходили на ту екскурсію, нуднюща просто до непристойності, хіба може змінило того дядька який монотонно бубнів дати і факти....
Це ви про екскурсію підземеллями Львова?Я так хотіла піти,думала буде цікаво.Тепер розумію ,що не дуже))
Мені підземелля теж не сподобались. Хіба там холодно, тому у спеку буде добре)) Я б рекомендувала піти з самого ранку (десь в 6-7 ранку), коли ще немає так багато туристів на каву зі смаколиками...навіть можна взяти to go і сісти на один з фонтанів на площі Ринок. Тишина, легка прохолода...це незабутні відчуття.