Ось вже рік займаюся заходами для знайомства та комунікації. Швидкі Побачення, вечірки знайомств. Обожнюю свою роботу і перезнайомила між собою вже більше 500 людей. Щойно завершиться карантин хочу організовувати поїздки з ціллю знайомства та комунікації. Бо самотність у великому місті на сьогодні справжня проблема. Порадьте, куди б ви хотіли поїхати, щоб паралально і було цікаво і можна було знайти пару, завести дружні чи партнерські відносини? Мене можна знайти в інстаграмі @sdating.ua чи на фейсбуці Svaha UA Дякую
Мені от цікаво, дівчата, ви справді вважаєте, що знайдете собі чоловіка на таких заходах? Як на мене, це те ж саме, що й знайомства в нічному клубі. Нічим серйозним це не закінчується)
%Svaha - 1 допис. %Malisenta - 11 дописів. %Helen kz - 3 дописа. %Tumof - 8 дописів. %Matviy - 11 дописів. %MykolaKucherenko - 20 дописів. %russslan - 5 дописів. @Gyppsy - 8407 дописів. Вас нічого не бентежить?
Бо всі ті люди - одноденки. Боюсь, це одна людина під різними ніками виводить загал на якийсь сутенерський сайт.
А-а-а, Ви про це!) Просто ті люди-одноденки не хочуть робити. Якби їм платили за кожний допис, то іони би писали довше і більше)