А це правда. Якось і місця набрав... а потім подумав: це ж відкрита книга для кожного, кому не лінь і кинув цю ідею. Тре шукати хостінг десь далеко.
Іспанка, привіт! А якщо я Вам запропоную вступ до вже налагодженного в Україні бізнесу у вигляді відкриття представництва бренду у Львові? Анонс цього бізнесу:Шукаю Партнера для розширення бізнесу на основі комерційної концесії (франчайзинг) у Вашому місті! Маю 34 представництва в Україні і за кордоном, у т.ч. 10 в Одесі. В асортименті - 61 продукт ! Налагоджений з 2005р. бізнес дає, мінімум, 2000$ в місяць чистого прибутку! Бізнес, що вимагає до 15 год. витрат часу на тиждень і до 5 тис. $ первісного вкладення! Бізнес, гарантовано відновлює здоров'я клієнта на базі 100 % відновлення/збереження його імунітету ! Виробництво животворящого фреш-сіку і продукції з нього - життєва допомогу здоров'ю мешканців твого міста та отримання тобою стабільного доходу (основного, додаткового) під егідою затребуваної торгової марки ! Стань франчайзи готового і апробованого з 2005р. бізнесу - місіонером Здоров'я у своєму місті! "У чому істина , брат?". А істина у бізнесі "з людським обличчям": людей оздоровиш і собі допоможеш!
Стань місіонером Здоров'я у ЛЬВОВІ ! Стань франчайзи готового і апробованого з 2005р. бізнесу - місіонером Здоров'я у Львові, а не ХУЛИганом!