Ого як це воно мало би виглядатиА ж страшно уявити ---------- Додано в 19:14 ---------- Попередній допис був написаний в 19:11 ---------- Але ж ви Самойловичу,як завжди перекрутите і додумаєте своє..Та про руки мова не йде,мається на увазі не відволікатися на сторонні речі,а займатися ділом.:dancer: ---------- Додано в 19:16 ---------- Попередній допис був написаний в 19:14 ---------- Теорія це дуже добре,але без практики нікуда
Поясніть хтось мені пліазе, що квітуня має на увазі. Цілуватися без рук?! Щоб не відволікатися на сторонні речі(!), а займатися ділом??!! І вам то цікаво?! Вам скілько, йно 12 може? Тоді ясно.
Ще як я ходила в школу то мої 2 подружки саме так вчилися цілуватися...Але якщо чесно я не зрозуміла того пріколу...як на помідорі можна навчитися цілуватись...дурня якась...Хлопа би завели та й пробували б
Ох Самойлович ви як завжди все споганилиТо ж треба таке... ---------- Додано в 13:35 ---------- Попередній допис був написаний в 13:34 ---------- Ой ой ой бідні,нещасні.
В молодості у мене була їдна... класно цілуваласі... то було просто мистецтво. Друга по-своєму класно, а з третьою я одружився, бо не вміла добре цілуватисі. До сих пір вчу.
А що ж так довго ви її вчите??Можливо ви поганий вчитель?А може вам так подобається,тому і затягуєте процес)