О-о... А, не смію питати, що ж за процес такий був? Мені щось на думку більше нічого піддящого не приходить...
О я теж про той процес подумала) Іспанко, про французький цьом вони тоді навіть не підозрювали, тоді навіть сексу не було
Колись десь чув, що середній чоловік за своє життя з'їдає до шести гілограм помади. І що цікаво, жінки з'їдають її менше. ---------- Додано в 19:28 ---------- Попередній допис був написаний в 19:26 ---------- А тепер на пальцях поясніть, як ви то одне з другим поєднювали. ---------- Додано в 19:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:28 ---------- Не було, не було... Нас навіть в капусті знаходили і бузьки приносили.
Я заплутав? То Ви мій мозок закип'ятили. Це ж Ви написали, що поцілунок на двадцять п'ять хвилин , не відриваючись від процесу. От в мене мізки і киплять, як Ви змогли поєднати поцілунок із храньцюзьким цьомом...
Йой..Чоловіки Розшифровую: поцілунок - це і є хранцюзький цьом, а процес - тобто процес цьомання)) без перерву на іжу, пиття чи дихання)))) Всьо просто
Нє, тут все просто, а ви Василю, так закрутили. Процес - це поцілунок без відриву від губ партнера на скільки вистачить духу, от в Іспанки і її партнера процес поцілунку тривав 25 хв. А мізки у вас киплять від бажання випробуватись і самому храньцюзьким цьомом а ми з Іспанкою, одночасно написали повідомлення 22:04