Ринопластика

Discussion in 'Дівочі посиденьки' started by monbel, Dec 15, 2015.

1. monbel

monbel New Member

Зібралась зробити собі носика, дуже давно мріяла... Але щось не можу вирішити до якого лікаря поїхати на консультацію. Може хто вже робив? Буду вдячна за відгуки, бажано з особистого досвіду.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  2. manur

manur Well-Known Member

До Саші Усика я б казав. Он, на днях всі бачили, як він Родрігесу носика зробив.

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

А де ваш? Що з ним?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. YuliyaBuraya

YuliyaBuraya миється в бані

Рекомендую Вам зайти на ВоркМастер і там знайти спеціаліста. Я ринопластику не робила, проте робила у професіонала с ВоркМастеру біоревіталізацію. Скажу Вам одне, що там всі спеціалісти профессіонали своєї справи,кваліфіковані, з досвідом та тільки позитивними відгуками

Last edited by a moderator: Jan 27, 2016
  5. Veselka alj

А я б довірилася тільки професіоналам, та клініці яка перевірина, якій довіряю)

6. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

тільки до отоларинголога , до інших би не ризикнув - а як дихати потім ?

7. AlinaRoy

AlinaRoy Member

Я також думала про пластику, але дуже боюся лікарень, уколів і всього, що пов'язано з цією темою. Як зробите - розкажіть про свої відчуття та реабілітацію.

8. Veselka alj

О я теж хотіла б,але боюсь.Розкажіть,можливо хтось робив

9. mafffri

mafffri New Member

мені також цікаво,хто робив, і як потім це відобразилось на самопочутті і фізично і морально?

10. MiraLove

MiraLove Member

Мені робили септопластику, це такий вид ринопластики, за медичними показаннями (викривлення носової перегородки) в Gold Laser, якщо цікаво, пишіть у приватні повідомлення, постараюся відповісти на усі питання і розповім про нюанси.

11. YULIAnick

YULIAnick New Member

Дівчата, ринопластика, я б сказала, крайній метод. Якщо Вас хвилює виключно естетична сторона - плюньте, прийміть себе такими. Хіба якщо там медичні покази...тоді дуже зважайте на репутацію лікаря. сама не зверталася, але сестра робила (хоч я її відмовляла) робила в Медхаузі, що на Грушевського. Вона задоволена, а я свою "горбинку" не проміняю - це моя "ізюминка"))))

12. wedAnna

wedAnna Member

я тоже считаю, что это больше психологическая проблема
    Сейчас не устраивает нос, а завтра губы, а послезавтра - грудь и так до бесконечности.

13. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

дівчатка ! краще робіть Груди ! а носик то другорядне

14. Makarenko Anna

Makarenko Anna Well-Known Member

Я за справжню красу,за природню. Якщо вже зовсмі жахливо, то можна переробити. Але тоді людина втрачає свою індивідуальність.

15. MarinaSH

MarinaSH New Member

якщо трошки то все можна, а якщо взагалі перевтілюватися то одназночно проблема є.

а де твій аватар? :)