Піздець, реформи в МВС успішно завершено. У Луцьку поліцейські напали на дітей та відібрали гроші погрожуючи пістолетом
Під кінець року, медичний бізнес в легкому шоці. Всі переказують один одному свіжу історію державних закупівель - Віче НСН - Prefiks Blog
Реформи в дії - українці по безвізу поїхали в Польщу, виростили там буряк, а поляк цей буряк продав Україні #ЖИТИ ПО НОВОМУ Завчасно: Україна почала імпортувати буряки з Польщі вже перед святами Його ціна коливається в межах 10,5-11 гривень. Напередодні новорічних свят Україна почала імпортувати буряк з Польщі. Сьогодні на гуртових ринках польський овоч коштує 10,5 – 11 гривень за кілограм. За такою ж ціною можна знайти і український буряк, але його пропозиція обмежена. За словами фахівців, імпортний буряк якісніший за український. Саме якість обирають як гуртові компанії, так і кінцеві споживачі, що і стимулює імпорт. Ранній початок імпорту буряку став однією з головних особливостей цього сезону.
Рева заявив, що візьметься за заробітчан, які працюють у Польщі, бо ті не платять податків Давно пора... Але ж наші бариги так "візьмуться за заробітчан", як досі бралися за все - за медицину, за МВС, за освіту і т.д. ...
Супрун продовжує проводити в Україні реформи. Бере і каже, шо канапка з ковбасою вредна для нації View: https://www.facebook.com/ulanasuprun/photos/a.1764564323828127/2275586359392585/?type=3&theater
Мені Супрун подобається. Якщо ніяк в країні займатися профілактикою хвороб та пропагуванням здорового спосібу життя, то і.о. міністра бере та робить це сама. Ні, вона таки креативна тітко. Це мабуть одна з найбільш вдалих креатур президента. Про білий хліб - це щира правда - нема в ньому нічого, крім шкоди. Ковбаси теж. Коли нам на семінарі по економіці лектор сказав, що для 100кг ковбаси треба 10кг справжнього м'яса, я думала, що він щось переплутав Так це були останні роки СРСР, тоді хоч якісь були держстандарти, а що зараз закладують в ковбасу В моєї знайомої робила в Денвері невістка, так вона описувала як роблять ковбасу: в чан засипають з мішка щось рожеве, потім з іншого мішка щось сіре, потім з іншого щось біле, потім йдуть в хід бутлі з рідиною ...Мене ця картинка так лякає, що я беру тільки домашню, чи кров'янку, чи просто сало..
А для чого їсти ковбасу з якогось Денвера? Хай її денверійці їдять, якщо так хочуть Тоту американську і польську ковбасу нехай їдять американці і поляки. Дуже гарна ковбаса у наших районних ковбасників Миколи, Володі і ще одного Володі. І шинка у них файна, і шпондер, і кишка чудова... А про Супрунку варто послухати не дієтологів і лекторів, а практикуючих лікарів, зав.відділами і зав.лікарнями
Та то понятно, що завідділеннями зменшили свої статки, а прості терапевти в поліклініках, робочі лошадки - збільшили. В них тільки жах у зв'язку з спілкуванням з комп'ютерами)) Та то нічого - компи класні, монітори класні, хай себе продвигають в інтелектуальному середовиші. А то так темними і помруть) Реформа тільки почалась, а набагато більше порядку: не треба сидіти по чергах, прийди на час, як ти записався дома на сайті. Не сиділа більше як 5-10хв. Без запису можна тільки з терміновою проблемою чи високою температурою. І скільки записано та прийнято з них - стільки заробила людина. Чесно і прозоро розходуються державні кошти. Написала папірці на аналізи - аналізи бескоштовні. Все фіксується в базі.
А Cупрун мабуть і не в курсі... Ціна та якість – головні причини шопінг-турів за ліками в Польщу Як не парадоксально, в сусідній країні медикаменти часто у рази дешевші.
Можу сказати, що якраз Супрунша намагається виправити ситуацію прямими міжнародними контрактами. А фарма ду-у-уже опирається їй, бо мільярдні прибутки підуть з рук. Три українські виробника добре домовились між собою і добре живуть при любій владі... і контрафакт випускають разом. Дійсно, що лікі, в яких нічого, крім цукру та крейди нема, чи якісь сумнівні біодобавки за великі гроші, які наші лікарі виписують не соромлячись, - це наша сумна реальність.
Дивне намагання виправити ситуацію прямими міжнародними контрактами Супрун - в.о. Міністра ОЗ з 1 серпня 2016, у неї повна підтримка прем"єр-міністра і президента /а це значить, що у неї підтримка від СБУ, ГПУ, ВРУ, МВС, МЗС, ДФС і всієї решти владної шушари/, а ми в Україні дальше платимо в рази дорожче за крейду, ніж в Польщі платять за якісні ліки Може це така сама боротьба з корупцією в МОЗ, як і з корупційною складовою в ціні газу ?
Ні. Вона тут нещодавно поклала на лопатки фарму стенами для хірургічних операцій на судинах. Весь час вони коштували 800у.е., а вона наладила поставки по 125у.е., та ще не китайські, а американські. При цьому ставити будуть бескоштовно. В фармі стався шок, ніяк в себе не прийдуть. Чого далі від Супрунши чекати? В парламенті це Шурма - знаєте такого рига? Все життя був ригом і все життя лобіював закони фарми на найвищому рівні. .
Будь ласка, як тільки будете мати інфу, що в українській лікарні поставили звичайному українцю БЕЗКОШТОВНО якісь там стени для хірургічних операцій на судинах - маякніть на форумі Думаю, що цей Шурма на свою діяльність має благословення або від президента, або від прем"єра, або навіть від самого Ахмєтова. Бо ще Боатирьова розказувала, як в медицині все гарно організовано
Олег Ляшко 5 год · Адмінсуд за нашим позовом заборонив Уляні Супрун виконувати обов‘язки глави МОЗ. Життя і здоров’я українців - найвища цінність. За це і боремся! зі Ляшкові кукурікнути - як два пальці обасфальт... А МОЗ бере інфу із засобів масової інформації Чесний 5 канал каже: Суд заборонив Супрун виконувати обов'язки міністра – як відреагували в МОЗ "Як стало відомо Міністерству охорони здоров’я України із засобів масової інформації, Окружний адміністративний суд м. Києва частково задовольнив заяву народного депутата та заборонив доктору Уляні Супрун вчиняти будь-які дії, спрямовані на реалізацію повноважень міністра охорони здоров'я. Консультуємось з юристами. Триматимемо в курсі. Працюємо", – йдеться у повідомленні.
нещодавно я на власній шкурі відчув яка в нас "безкоштовна" медицина і як у нас все безкоштовно робиться... За час лікування більше 200 000 ляпнуло. Якби не допомога добрих небайдужих людей - винесли б ногами вперед за лічені години.
Щоб цю продажну шкуру Ляшко кіндрат хватив. Людина таку важку реформу всього за рік тронула з місця, скільки роботи, а якась гніда хоче підзаробити хапком і все похєрити. Може хто не знає про що йдеться? Зараз всіх лікарів забезпечили компами, де встановлені всі потрібні проги, там фіксується черга до лікаря, і на кожного хто прийшов: діагноз, призначення та рецепти. Прога "Лікі-контроль" не дозволить призначити нічого помилкового та несертифікованого. Усі гомеопатичні пустишки, на яких заробітчанили лікарі, вже не пройдуть - бо вони всі геть не сертифіковані. Все буде прозоро і в лікарнях. Що твориться в нашій харківській неотложці: купи бінти, купи шприци, купи вату - все купи. Та не може цього бути, щоб в неотложці матеріалів першої необхідності не було! Просто в аптеці при лікарні кругообіг цього всього, всі заробітчанять. Нема ніякої мотивації на те, щоб людина стала здоровою, а тільки пересісти на кращу тачку. А коли все буде на компі, і буде до цього доступ і у хворих - скільки і яких ліків є в відділенні, то всі мухляжі скінчаться. Тільки заплатня і тільки за тих, хто лікувався і вилікувався. Але заплатня висока. Ясно,що медицина страхова потрібна, це буде другим етапом, а поки хоч би елементарний порядок у тому заробітчанстві навести. До речі Супрун така патріотка, поважаю.Вона там за Сєнцова топить, вся канадська діаспора в цьому задіяна. Канадські українці більші патріоти ніж тут: там зовсім нема прихильників сєпарів чи нашої вати.