Ми з чоловіком виготовляємо прикраси. Техніки використовуємо різні. В основному - це термопластика. Але нещодавно захопились бісером. Також плетемо браслети виживання у патріотичних кольорах. І дуже приємно, що ще 2 роки назад сережки з британським прапором користувались більшим попитом, ніж з українським. Зараз - все по іншому. Прикраси у національному стилі - в тренді! Більше можна подивитись тут oberegy.org.ua
це браслет з першого фото. Виготовлений так, що в екстремальній ситуації його можна швидко розплести і отримати 2-3 метри міцного мотузка. Популярні вони серед туристів, велосипедистів і всяких екстремалів. Військові теж носять.
Дуже файно! А на браслеті з бісера візерунок, як у вишиванки. Можна ще, мабуть, браслети плести з жовтого та блакитного бісеру.
це кельтський орнамент, є теорії, що українці якимось чином з кельтами пов*язані, тому вирішила використати. А взагалі я беру візерунки з книжки з автентичними українськими вишивками.
Дуже, дуже гарно)) Я колись в дитинстві теж плела різні браслети та кольє з бісеру, а тепер тільки вишиваю бісером картини, ікони, вишиті сорочки))
Дякую! я вже теж заглядаюсь на вишивку бісером. Сорочку хочу вишити малій. А де Ваші роботи можна глянуть?