Я голосуватиму за Кличка. У парламентській республіці у нього буде повноважень рівно стільки ж скільки і у Ющенка і ті ж самі проблеми по суті + військове втручання. Мер Львова хлопець непоганий та наш коханий Донбасс на роги встане. Наші зараз роблять федералізацію. На мою думку це поний провал. По суті виконують той же російський ультиматум. Я б хотіла, щоб провели адміністративну реформу. Щоб більше не було областей взагалі, а було як колись: Полісся, Галичина, Волинь, Слобідська Україна... І нащо нам стільки депутатів в областях? Поставити управлінця як у Штатах та і все. Ех, якби мене та в президенти =)
Кличко як розкрутився? Частина 'біло-блакитних' зрозуміла що ПР це біда, але за старих помаранчевих голосувати їм релігія не позволяє. І так само частина 'помаранчевих', була готова проголосувати за когось нового, більш нейтрального, заради більшої консолідації України. Плюс Кличко свої статки не накрав а чесно заробив. Але навряд чи зараз такі аргументи виведуть когось в президенти.
Якщо він буде в списку кандидатів то мабудь за нього. А з тих кандидатів що зараз 'рейтингові' - Кличко, Порошенко, Симоненко, Тігіпко, Тимошенко... напевно за Порошенка.
Можна і за нього. Потенційно адекватні люди є, тільки їх треба мінімально розкрутити. Якщо розкрутять Джемільова, полюбе краще його чим Юльку/Кличка/Тігіпка
Хм... а що. Не так уже і погано. Я ЗА. От тільки є одне але - він мусульманин, швидше за все. Не те, щоб я боялась... Просто трохи страшнувато, скажем так. Я не настільки довіряю Кримським татарам. Але якщо буде вибір між татарином і якимось проросійським кандидатом, то проголосую за татарина.
Толку то з тих програм. Програма і в Януковича 2010 була добра. Газ по сто доларів, 5 років податкових канікул...
Прочитала про Джеміля, досить мудра людина із складним життям. Так наче прокляв його хто. Незнаю я чи погодиться він бути президентом, але набагато кращий кандидат за деяких це точно. Порошенко досить довго був в уряді, якже повна люстрація влади?
Ну Ви ж не бенладен. Є базові, ключові речі, нмд, вони повинні бути навіть не в економічній, а у зовнішньо політичній площині. А якщо без програми то я дійсно за Хулігана з ЛФ, хай підписи збирає та гойда.
Я би дуже хотів щоб балотувався і прошов в другий тур хтось з 'неформатних' людей, той самий Джемільов, чи хтось з журналістів (Найєм), чи хтось з активістів майдану, чи навіть мільйонер Балашов.
Тут как-бы ЮВТ не пролезла... я рад, что она на свободе, но лучше б сидела в Германии. Боюсь ее защиты моих интересов до чертиков. Врядли неформат выйдет ыо второй тур... пропихнут ее и бибибку там какую-нибудь... вот и думай потом, что хуже
Мрія Путіна.... ---------- Додано в 19:20 ---------- Попередній допис був написаний в 19:18 ---------- Перший - проти Євросоюзу, Другий - за! А ви як?
Я не хочу видеть президентом ни одного с крайними взглядами. Потому что подобного человека, даже если он выиграет с небольшим перевесом, примет только половина страны. Потому я никогда не буду голосовать ни за Яроша, ни за любителя пророссийского направления. Тигипко - не прощу пенсионной реформы, можете считать это личными мотивами. Остается - Порошенко.
Шо ви сі квапите як голий до баби Буде передвиборча компанія, будуть дибати дибати будемо всіх тоді і вибирати будемо...я наприклад навіть приблизно не знаю за кого віддам голос, стопудово відпадають тільки регіоналісти... ---------- Додано в 19:56 ---------- Попередній допис був написаний в 19:53 ---------- Це дивно...З нашими сусідами то хіба всі гроші на армію витрачати, і стріляти вчитися з пілюшок
Крайней, только плоть бывает. А взгляды могут быть радикальными с точки зрения того, кто оценивает. Все в этом мире относительно....