Краще сказати залізло, щоб не чіпали на час виборів Артобстрєл заразив!? Тонко звучить, і майже ввічливо. Нє? )) А по прогнозах? 1. Юля - в неї є навіть неохідна передумова- стаж... тюремний 2. Петро Порошенко -вміє говорити, досить жосткий. На хвилі багатьом подобається 3. Віталік Кличко - бо хочеться , ну ду-у-уже 4. Дмитро Ярош- не знаю нащо, швидше щоб попіаритись (тенденція майже всіх президентських виборів) 5. Міхайло Добкін- найімовірніше від східного регіону 6. Ренат Кузьмин - дістати трохи спокою від нападків 7. .... добавляєм варіанти
Я не знав шо українське ім'я вже переробили у Львові на "Міхайло". "Михайло" вже не модно? Від східного регіону кандидатів хоч греблю гати, всі по своїм місцям досі - Симоненко, Тегибко активно почав ластами ворушити.
Варіантів ще багато, Тигіпко, Чечетов, Сіманєнка, Каліснічєнка - імя їм легіон. І не потрібно себе заспокоювати, електорат Януковича нікуди не подівся і він проголосує за самого чорта лиш би не за проукраїнського кандидата. Правда, Путін трохи допоміг, забравши мільйон-півтора кримського бидла. Але лишається 91% Донбасу чи 72% Миколаєва... Не кажучи вже про Варашілавград чи Допогєпавск... Не можна заспокоюватись...
Якщо конституційна реформа перетворить країну на парламентсько-президентську (я дещо відволікся від подій в раді, може вже повернули Конституцію 2004), то не важливо... ні, не так важлива сама персона, функції її будуть чисто репрезентативні у світі. Мабуть я вже схиляюся до Сені. Але все це має сенс в мирну годину А кандидатів буде багато, тому що це гарантія на певний термін часу перебування на волі
А він що, несповна розуму? Хіба що в одному випадку, на виборах Президента ЗУНРу. Впевнений, був би чудовим президентом.
Я буду голосувати за президента який у своїй програмі буде мати єдиний пункт: ліквідація президентства в Україні. Якщо такого кандидата не буде, буду вважати що ми знов програли.
Перша кандидатура на президента вже є, тепер читала що сьогодні пані Юльця вже здорова , візка їй не потрібно , повертається у Київ, і буде реєструватися у президенти також--ось вам і друга кандидатура.
Фейсбук активно пропонує Джемільова. Хоча я б, якщо вже говорити про киримтатар, обрав Чубарова. І взагалі, незважаючи на давній особистий конфлікт із Садовим і несприйняття багатьох його кроків, які межують з аферами, хотів би бачити пару у другому турі Садовий вс Чубаров. Або Шеремета вс. Джемільов. Зрештою - Садовий проти Гройсмана - теж було б цікаво. Будь-який з цих варіантів або схожі пари дали би розрив дурнуватих і нав'язаних нам шаблонІв: а) поняття меншого зла б) протистояння схід - захід (у якому реально не було жодного західняка - Чорновіл умовно огаличанений, але мої батьки значно більше прожили у Львові, та при цьому я бачу, що на 100% галичанами не стали, Кравчук, хоч і з Волині - звичний совок, а всі інші були зі Сходу) в) поняття "проросійського кандидата" (усіх обговорюваних зараз Порошенків, Тимошенок, Ярошів, Кличків, не кажу вже про Дупу і Гепу та друга їх Тигипу є підстави запідозрити у російських впливах).
Юлія Володимирівна, чому ви говорите про себе в другій особі? Може візка не потрібно, а голівоньку перевірити?
я за то чтоб кандидат выдвигался от города и дебаты мне кажется так было-б объективней а где взять проукраинского который думает о населении и не имеет капитала со следом из 90-х и не умеет писать : с моих слов записано верно .........