Зачем ему это? Все рано ведь даже мини-проходного балла не наберет... Хотя пусть идет, может хоть пророссийские голоса между собой распылят подобные кандидаты в президенты..
ПР поддержала кандидатуру Добкина на президентских выборах http://censor.net.ua/news/278181/pr_podderjala_kandidaturu_dobkina_na_prezidentskih_vyborah це в них традиція така, шо більших недоумків в президенти висувати?
Може й жінка стане президентом, хіба там вказане ім"я? Вчора Ольга Богомолець подала документи в ЦВК. «Головний лікар» Майдану йде в президенти!
Так, спокійна, але мудра і виважена. Хто зна як воно краще?! Часто "тихою ходою" можна досягти більше, ніж гарячою головою.
Виваженості, читай толерастії, ми за Ющенка вже наїлися. Богомолець якась аж занадто спокійна навіть для спокійних, може корвалол вживає. Вона до речі гроші шукала на реєстрацію, знайшла?
Ну, не порівнюйте, і не згадуйте навіть говорити про нього не хочеться. Знаю, як вона виховує трьох своїх дітей, тримаючи їх в строгості, відчувається міцна рука, та й в медицині... Не знаю, чи знайшла. Я не агітую, просто пишу, що Юля не єдина жінка, хто зна, як обернеться. Хоча я чомусь таки більше схиляюся до того, що має бути мужчина президент.
Станом на вечір 29 березня в Центральній виборчій комісії (ЦВК) зареєстровано 5 кандидатів на пост Президента України. Про це повідомляє ЦВК. "Зареєстрованими кандидатами на пост Президента України, які беруть участь в балотуванні зараз є 5 осіб", - повідомляють в ЦВК. Майже всі кандидати фактично представляють колишню владу в Україні: екс-віце-прем'єр Юрій Бойко, екс-глава Харківської ОДА Михайло Добкін, екс-заступник Гкенпрокурора Ренат Кузьмін, народний депутат від Партії регіонів Сергій Тігіпко. Також кандидатом зареєстровано голову Наглядової ради ТОВ "Ньюс Нетворк" Вадима Рабіновича. Всі п’ять кандидатів є самовисуванцями.
ляшкофани, а вас не бентежить що цей правдоруб робив політичну кар'єру приблизно тим же способом, що довгоногі й цицькогруді пєвічьки в шоу-бізнесі? galaxy SIII
Я можу порівняти. Ющенко - це людина, на яку подивишся і зразу видно - президент. Богомолець в президенти - можу лише, як жарт, сприймати. Зразу згадую Леніна) З усієї решти тільки ЮВ на політичного діяча подібна, але..