Путин стал слишком токсичен. Для своих же. Единственный способ сохранить целостность рф это ликвидировать идиота во власти и замириться с украиной. Вернув все украденное.
Мусить бути денацифікація, розвінчання культу вождя... Стань зараз президентом Патрушев чи Шуйга - війни не припинились би.
Ви хочете, щоб Путін протримався при владі ще років п"ять, і всі ці п"ять років гради і іскандери зрівнювали житлові квартали міст України з землею? Чи як Вас розуміти? Кожен день Путіна при владі, це щодня десятки, якщо не сотні смертей невинних українців. Мені здається, що Ви трохи чокнутий на всю голову. Буває.
Володимир Зеленський 35 хв · Ми воюємо за життя. Ми виборюємо життя у ракет, авіабомб, артилерії, танків, мінометів. І всього іншого, що російські війська використовують, щоб знищити нас. Усього іншого, чим Росія руйнує зараз і себе. Тому що кожен постріл по Україні, кожен удар по Україні – це кроки до самознищення Росії. View: https://www.facebook.com/zelenskiy.official/posts/3031641533752869
Ти є невиправний дурак. Ти сам придумав чого я хочу. І твоя хвора голова зробила висновок. Полікуйся трохи.
Наши сми пишут что путин уменьшил требования к украине на переговорах. Это говорит что рф выдохлась и теперь реально не знает что делать. Вариант А сорвался , вариант В провалился а больше вариантов нет
Є ще тюрма гуси-гуси Гаага, але до такого ще треба дожити, натворять вони ще зла, не оправдують себе і не здобувають бажаного сухопутні війська, пішли інші методи, за різними даними, рашисти по Україні вже випустили більше 1000 ракет, бувають тюремні туртури, позбавлення сну і відпочинку, особисто у мене було у попередні ночі, сидів 3 - 4 год. у підвалі + бомбардування лікарень та дит.будинків, робити зло таким категоріям людей, "бєзпрєдєл" навіть для уркаганів та рецедивістів.
Русские никогда не признавали людских законов. Это орки. Кстати толкиен орков срисовал именно с русских. Похоже получилось . И что бы это понять надо просто слушать их самих Белорусский вокзал кыно Слова из песни : А знасит нам нужна одна победа Одна на в ех мы за ценой не постоим И ведь не стоят. В полуторамиллионой чечне убили 160 000. То же самое они будут делать в украине. Если их не остановят. Ничего иного они делать не умеют Грани.Ру: Госсовет Чечни: За две войны погибли 160 тысяч человек
От так сміються дурачки. Так чому Вам хочеться, щоб Путін керував Росією якомога довше? Я пояснюю свою думку, чому я хочу, щоб його прибрали хоч сьогодні: Тому що існує ймовірність, що війна відразу припиниться. І стовідсотково, якщо Путін протягне ще тиждень, то кожного дня із цих семи днів будуть жертви серез українських дітей. Якщо два тижні, то жертви будуть ще 14 днів. А тепер Ви поясніть свою логіку. Цікаво просто. А глузувати із людини, яка захищає Україну зі зброєю в руках, може лише придурок, або круглий дурень, або скотина безрога. До речі, яке у Вас військове звання? Чому Вас навчали?
Ви поставте найближчої неділі свічку в церкві за здравіє Путіна. Щоб росія подовше падала в прірву. А я вважаю, що зі смерттю Путіна Росія почне розвалюватися на наступний же день.
Тогда у совка было хотя бы вменяемое, адекватное руководство. И оно не пряталось как тот пингвин в утесах