Друзі Зеленського: Німецьке видання підтвердило обшуки у Шурми: це було у Штарнбергу 15 липня | Українська правда За даними джерел "Української правди", саме в цей день Шурма, який не з’являвся в Україні після виїзду за кордон у 2024 році, подзвонив одному з високопоставлених співробітників Офісу президента і повідомив, що за його адресою проживання в передмісті Мюнхена детективи НАБУ спільно з німецькими правоохоронцями провели обшуки й вилучили його телефон. Spigel підкреслює, що баварські слідчі обшукали майно Шурми в Штарнбергу на підставі запиту про правову допомогу від Національного антикорупційного бюро України. НЕ СОРОМНО обкрадати українців?
Майоре, ти їх розполошив, тих зебобіків. Один Лаптоша залишився, який 15 років голосує проти всіх, бо ненавидить Порошенка.
Де я подібне згадував? Як не бути противсіхом, чоча би при виборі Садовий ( скоро стане львівським Лукашенком ) чи його соратником Синюткою ( але хороший, бо від Порошенка )? Звідки взяте число 15?
Ще раз, ти не противсіх, ти довбойоб. Тому що пункт "проти всіх" прибрали з бюллетеней у 2010 році. Зрозуміло? Чи ти ще й довбойоб у математиці, і рахувати не вмієш?
"Проти всіх" голосують ті, які втратили надію до часу, але треба, щоб голосували за надію. Особисто я взагалі не голосую, бо не бачу сенсу у цій системі демонократії правди і справедливості.
Так, волевиявлення своє можна визначити на оборотній стороні виборчого білетня і то буде справжнє виявлення думки народу. Треба графу "Мій кандидат")
Що "дописати", придурку? Якщо ти щось пишеш на бюллетені, то бюллетень вважається недійсним, та до уваги не береться. Тобто ти не голосував, і усе.
Та мені насрати, що ти будеш робити. Головне- щоб ти перестав пиздіти про "проти всіх" і просто зізнався, що не голосуєш.
Понєслась. Слуги народу - злодії обкрадали ЗСУ. ТЕРМІНОВО! Почалися затримання Слуг! НАБУ проводить обшуки! Влада в шоці! Що відомо? / РОЗЕНКО