Є люди, які представляють державу і які мають повноваження вести переговори. Писав, як недавно президент Бразилії чекав на зустріч з пуйлом і десь за 4 години так і не дочекався. а ви думаєте, що Порошенко такий авторитет для пуйла, як для вас.
Ну і як там договір про надра? Все таємно? Чому всі договори про надра не потрапили у ВРУ? Українці мають право знати, чи не мають право знати як і кому служитимуть надра України, котрі належать народу? Де звіт? А мені до дупи президент Бразилії. Я знаю, що при Порошенку Пуйло не ігнорував зустрічі і чомусь не посмів робити вторгнення в Україну. І мені глибоко десь як Порошенку це вдавалося. Я бачу результат і можу порівняти з тим, як є сьогодні.
А президент Бразилії, що якийсь лопух? Ну і Бразилія, провідна країна у Південній Америці. Я би не сказав, що Порошенко страшніший і впливовіший. Та і чи це показник, що такої війни не було, такої не було і за Януковича і Кучми, по такій логіці і АТО не мало бути, чи було би завершене за години. Європейським політикам рекомендував не мамлити і бути жорсткішими з путінархами Огризко.
Я не знаю лопух він чи ні. Просто, мені байдуже до нього. От наш президент каже: якщо ти хочеш закінчити війну, ти її обов'язково закінчиш. Прислуховуйся до українського президента, а не до бразильського.
Єрмак сказав, що наша політика не буде, типу у всьому винна Росія. А ти вимагаєш якусь жорсткість ..ВРУ проголосувала за купівлю російського палива, а ти вимагаєш жорсткості, буть послідовним. Зеленський досі не спроможний закрити Московський Патріархат, який працює на Росію. Яка жорсткість? У нас Головнокомандуючий - москаль. Потужно, нє?
Але зебобіки цього не бачать. Чому? Бо злодії завжди підтримають злодія, брехуни - брехуна, дурні - дУрня.
Це не перша необхідність, але як недавно сказанув Трам-пам-пам, що рашиські танки не доїхали до Києва, бо загрузли у болоті, на відремонтованих дорогах такого не скаже.
Шкода, що не згадали розумних, які підтримувають сьомого президента України, бо їх нема, крім Віктора Кирія. На відміну від вас він хоч вірить, що буде лад в країні з його приходом, а не скиглить на попередників, отих усіх, що довели Україну до стану невизначенності. Людина, яка вірує у Бога, покладається на нього, а не шукає недоліки у багні злодіїв і дурнів. Марна трата часу і набирання негативної карми.
Навіть при 28% заборгованості населення за електроенергію "Енергоатом" накопичує "вільних" 48- 50 мільярдів на рік. Це доводить лише одне - ціна за електроенергію для населення значно перевищує реальні видатки енергосистеми і є штучно завищеною. Саме ці, фактично вкрадені у населення гроші, перерозподіляються Кабміном на різні корупційні оборудки типу "дорожніх робіт" і "будівництва укріплень". За 5 років правління Зелупа підняв ціну на електроенергію у п'ять разів, встановивши черговий антирекорд.