Трамп стверджує. що якби "тоді" президентом був він, а не Байден, війна росії проти України не почалася б. Порошенко (устами порохоботів) стверджує. що якби "тоді" президентом був він, а не Зеленський, війна росії проти України не почалася б. Хто бреше? Як на мене, то "два чоботи - пара".
Коли президентом був Порошенко, Пуйло не сміло напасти на Україну. Це факт, а не щось там хтось каже, чи фантазує.
Тим часом влада готується до виборів: На фото ви бачите колючий дріт, який розгорнули у Маріїнському парку, щоб громадяни України не дай Бог не потурбували протестами спокій народних депутатів монобільшості і Стефанчука в 2025 році! Безпека тут ні до чого, бо, як я бачив у березні 2022 року, коли довкола Києва стояли ворожі війська, колючого дроту біля Верховної Ради не було. Ось вам і різниця між ними і нами.
Коли президентом був Янукович, Пуйло не сміло напасти на Україну. Це факт, а не щось там хтось каже, чи фантазує.
І при Януковичі був в спокій, майже як ватне "Не було би майдану, був би Кримнаш". Як не може бути жінка трошкивагітна, так і війна та окуповані території. Так би не було війни, як закінчення АТО за години і повернення Криму.
Внаслідок дій Януковича - втечі до Росії та звернення Януковича до Пуйла ввести війська, почалася війна - вторгнення в Україну.
Зеленський про угоду між США та Україною щодо мінеральних ресурсів: "Такої перспективної економічної угоди ще не було" Але що важливо? Зеленський не показує її навіть народним депутатам України в повному обсязі.
Із писанини порохоботів випливає, Зеленський більший ворог, ніж путлер, до путлера зможе примазатися Порошенко, як колись до Кучми, Ющенка і Януковича, із Зеленським таке не виходить.
Із писанини довбойобів випливає, що довбойобам похєр на сотні тисяч вбитих, мільйони біженців і мільярдні оборудки Зелупи та його кодли. Лаптоша, я дивлюсь на вас-довбойобів з-за кордону, і фаломорфірую. Вам похєр на свої життя і життя ваших дітей і онуків? Ну то й біс з вами, лємінгами.
І далі порохоботське, що пуйло так боявся Порошенка, що би не почав війну, підходить тут вираз "Дурень думкою багатіє". Це вже питання знатокам, а чому, як тільки став Янукович президентом, не в одному обговоренні писали ватани, що вже цього року відзначаєте останній День Незалежності, як так боявся Порошенка, чому була війна, тоді АТО, рашиські пропагандюги кричали і внушали ненависть і тоді, що просто так і не мали що робити?+
Довбню, якщо ви-суїцидники вирішили закінчити своє життя самогубством, хто я такий, щоб стояти на дорозі лєммінгів, які несуться у прірву? Тільки спостерігати зі сторони. Що я і роблю. Ти серйозно вважаєш, що я вас у чомусь переконую?-Та мені насрати. Біжите до прірви- ну то й біжить. Я подивлюся і на це шоу.