Тому що зі слів деяких порохоботів, Порошенко вже впливовіший від інших політиків, причому, політиків із впливових країн. Не боявся кремль Байдена, Шольца, обдурив їх стосовно війни, але Порошенка би побоявся.
У позітівної пропаганди дуже непроста задача - переконати населення чому "залишити собі столицю, більшість території та вихід до моря" (с) це набагато краще ніж "зрадницькі Мінські" (с) Хоча це цілком реально, бо змогли ж змусити добрих українців наприклад повірити, що умовний Мілованов будєт нє хуже ніж Гонтарєва, паркетний Таран кращий за Полторака, що Гончарук на самокаті знизить ціну на газ і цибулю, а ракетні програми зможе реалізувати антикорупційний мажор Найєм на чолі Укроборонпрому - то чому б під пресом "єдыного" не преконати, що без Азовського моря і Маріуполя буде навіть лудше (тим більше що його давно здав Порошенко). А все починалось з "не на часі" (тм)
Тоді питання на засипку, хто звернув увагу, коли появився проект "Недореспубліка недоносія"? Його би відмінили через Порошенка, не смішіть людей!
Зеленський заявив що для США перемога України полягає в збереженні нашої Незалежності, а про кордони 1991 р. ніхто не говорить. Звісно, що ніхто не говорить. Бо аби повернутисядо кордонів 1991 р. треба зруйнувати договір про кордони з Румунією часів президента Ющенка. Зеленському час про це дізнатися. Я, до речі, саме тому кругом пишу не "кордони 1991 р.", а "кордони 22.02.22". Але. Я пригадую, що сам Зеленський кругом говорив саме про кордони до агресії 2014 р. як про перемогу. А що тепер? Концепція змінилася? Нас готують до думки, що перемога - це залишитися без Мелитополя, Маріуполя, Волновахи та Бердянська (про Донецьк, Луганськ і Крим вже й не згадуємо), але із щоденною загрозою нового вторгнення з боку Москви, а винні в цьому мають стати США? Тобто фронтовики отримають втрачені роки життя, втрачене здоров'я, загиблих товаришів та знищене ворогом майно, а натомість мають готувати до фронту своїх дітей замість себе? Це буде результатом президентства Зеленського? https://www.facebook.com/share/gyAyvTAGs7A1e2Hw/
Зелупоголові, а ви готові взимку по півдоби без світла сидіти та по 7-8 гривень за кіловат-годину сплачувати, чи вже відклали 4 тисячі доларів на закупівлю енергообладнання, як каже Павлюк? А гороху вже накупили, щоб "покладатися на власні сили та не замерзнути взимку", як каже Гавриш?
Планктоша, до тебе інше питання. На засипку. Твої погоничі кажуть, що навіть 8 гривень за кіловат-годину це замало, і не покриває навіть собівартість. То ти двадцятку за кіловат-годину потягнеш?Чи срака репне?
Поки триває війна, неможливо взяти за горло, ні нову владу, яка забагато всього собі додзволяє, якщо через війну населення в Україні скоротилося, проходило якесь скорочення чиновників? Так і неможливо зараз потрясти порохоботів, що забагато псують повітря. Дуже ймовірний результат виборів я прогнозував ще у 2019, не помилився, а затяті порохоботи бушували, бо якісь чорноволохи не так написали, не заспокояться ще тепер.
Далі крадемо, Володимире Олександровичу?! Звичка - друга натура. Зелена прорва: Washington Post знову пише про корупцію (youtube.com)
Дурнику, для України найтяжче буде після війни. Чому- спробуй подумати. Більш на те, я переконаний, що такі довбойоби, як ти, оберуть знову якесь популістське гівно, на кшталт Пердули. І це гівно доб`є країну остаточно.
Є такий нюанс, при жодному президенті, не було такого, як при Зеленському, а саме, спочатку пандемія коронавірус, закриті кордони, падіння економіки по всіх країнах, потім повноцінна війна, якщо називати так, як є, вже третій рік, як мала закінчитись триденна війна. Ну і хто би не був переобраний, сморід від порохоботів буде ще 5 років.
Планктоша, у тебе погано з розумінням української?Я тебе-довбойоба не питав, який там рік закінчення триденної війни. Тим більше, я тебе-довбойоба не питав, що там з "порохоботами". Я задав просте питання- чому найтяжче буде саме після закінчення війни? Зможеш відповісти? Або вчергове визнаєш себе довбойобом, та напишеш черговий бздур про "не ідеальний"?
Планктоші подобається яйце по 17 гривень. Повинна сподобатися і електрика по 8 за квтг.Головне марахвон і небритий єблєт у ньому.
І що ти прогнозував. Збреши щось, а ми перевіримо А ще можеш дати посилання на свою брехню, а не звинувачувати тих, хто закликав тебе в 2019 році думаТИ
Ну навіщо брехати Віслюку передали країну з пустою казною чи він її спустошив за два роки? Віслюку передали країну з розваленою армією чи він її довів до ручки разом з Хомчаком і Тараном? В Україні не було масок на початок ковіду чи слуги урода їх спочатку продали за кордон а потім купляли втридорога, і забули законтрактувати вакцини? І таких нюансів море. Це тобі не велике крадівництво.