Верховний Головнокомандувач увесь свій час і сили віддавав справі оборони країни... Трудився так, що, навіть, не встигав за відпочинками Натякав про напад як міг
Не так страшні рускі гниди , як українські неначасники. І алабайки. Невже можна стати таким дешевим чмом за невеликі гроші ??
Я таки бачу, що Ви - дуже нерозумна людина (це я так пишу через попередження, що на ЛФ, виявляється, не допускається хамство ). Так от, Ви, нерозумний чоловіче, не бачите різниці між ніком і національністю.
Можна. Я б за невеликі гроші, якби був модератором форуму, -знаючи, що Ваша присутність на форумі жодним чином не впливає ні на перемогу України, ні на політичну долю опозиціонерів Зеленського, - не банив би навічно ні Вас, ні провокатора @Good man . Навіщо? Гроші не пахнуть. А кожна копійка в господарстві ніколи не буває зайвою, Ольгинець Ви наш.
Це ж треба) Як-будто комусь тут, хоч єдиній людині, незрозуміло що робить тут @Mykhaylo Khomchyn. Дешеве чмо, якому навіть прийшлося зняти авку, щоб трохи заховатись межі інших "неопознаваємих", бо забивав форум своїми пасквілями на владу, а особисто Зеленського. Ріки бруда! Куди дивляться дядьки з СБУ?
View: https://www.facebook.com/100009332999467/posts/3231175387203529/ Ворог відійшов тільки пару тижнів тому від Києва і ви вирішили грати в політику. Ви у своєму розумі? Ви усвідомлюєте наслідки? Тут немає ворогів, всі повинні рухатись єдиним фронтом. Якось навіть дико, що я це пишу, мені здається, це повинно бути за замовчанням. Всі прекрасно розуміють в чий бік всі ці меседжі. Припиніть шукати крайніх та спробувати перекласти провину, бо наслідки будуть дуже погані. (С)
Андрій Таран. Таран Андрій Васильович — Вікіпедія Таран "добре" себе проявив за часів Порошенка, це дало поштовх його кар"єрі наверх. Добре, що своєчасно розібралися. Хай теперичка сидить в Словенії. З Смєшком, Гордоновим приятелем, ситуація, зі слів Данілова, також починає прояснюватися.
Кагебіст Швець спочатку робить вкид про розкрадання гуманітарної допомоги (на каналі Гордона), а потім пропонує на координатора гуманітарної допомоги Смєшка. Потім десь писалося, що таким чином координатор знатиме де кого і скільки знаходиться із складу ЗСУ. Я в усю цю інформацію вникав не дуже, але в одному точно впевнений: на кожного колишнього кагебіста (наприклад, Смєшка) в Москві є (не може не бути) компромат, який у випадку необхідності можуть висмикнути. Ось посилання, яке видав Гугл. Шукайте в Ютьюбі слова Смєшко, Данілов. Хочте - вірте, хочте - ні. (Попутно: на Порошенка як випусника факультату міжнародних відносин, також може існувати компромат, а от на "клоуна" Зеленського жодних компроматів не може бути і через його вік, і через його основну діяльність. Саме тому Зеленський - некерований Москвою).
А на цього гундосика є компромат, яким його стикалися, щоб він, разом з тобою кацалапий, стверджував що кацапи не нападуть View: https://www.facebook.com/100009571485883/posts/3108437059485313/