АЗОВ - Маріуполь Увесь цивілізований світ має бачити умови, в яких перебувають поранені, скалічені захисники Маріуполя і діяти! В повній антисанітарії, з відкритими ранами, перев'язаними не стерильними залишками бинтів, без необхідних медикаментів і навіть харчування. Ми закликаємо ООН та Червоний Хрест показати свою гуманність та підтвердити основні засади, на яких вас створено, врятувавши поранених людей, що вже не є комбатантами. Військовослужбовці, яких ви бачите на фото і ще сотні на заводі "Азовсталь" - з тяжкими пораненнями ціною власного здоров'я захищали Україну та увесь цивілізований світ. Невже тепер Україна і світова спільнота не здатні захистити та подбати про них? Ми вимагаємо негайної евакуації поранених військовослужбовців до контрольованих Україною територій, де їм нададуть допомогу та забезпечать належний догляд.
Пані, ми радіємо, де ви бачите ворожість? Статки Зеленського зросли у 2,5 разів, як тут не радіти? Я думаю, він і податки всі сплатив, ну або Forbs бреше. Нерозумний Порошенко виробляє цукерки, дає якійсь там робочі місця... а тут бац і має вже півмільярда в баксах. Це ж талант, нє?
Арестович не стримав язика - сказав правду. Ворог мій - язик мій. Ну а Серуня Лещенко - не дасть себе в гавно запхати, той буде терендіти так, як треба зельонці. Серуня давно на поводку у зелених, вони ж його витягли з справи неправомірної наживи.
Недоречно зараз вести якусь агітацію! Якщо схід і захід не мають проотирічь, чому тріпаються порохоботи?
Nezabuta @zabytki_ua Знаєте, коли прийшло остаточне рішення виходити з Лівого Маріку постійно прострілюваною дорогою смерті повз Азовсталь в невідомість і ідти пішки на Запоріжжя 300км? Коли по Zеленому говномарафору почула гнусаве: "...я не знаю, що буду думати завтра і післязавтра..." @ZelenskyyUa . - тоді я зрозуміла, що у зелегої гниди немає ніякої стратегії деблокади Маріуполя, і він вже поставив хрест на всіх маріупольцях та зихисниках міста!
вони президента будуть звинувачувати у всіх смертних гріхах, але нормальні люди бачать, що з реальністю це немає нічого спільного. Висока підтримка, велика повага у всьому світі. Зеленського називають у світі Новим Черчелем. Кремлеботам та порохоботам це як серпом по яйцям)) ну д-у-уже пече. А ваш Путін - старий згорблений старикашка, якого світ списав в утіль.
Файно зі А Петро он тужиться-тужиться, а йому навіть не дали пачку пєчєнья і слоїчок варєнья ) /слоїчок можна було би взяти з 19 року, від аналізів)))/ Прикольно получилося, шо нє? )
Це вороги. Зараз може бути поділ тільки"свій-чужий". Всі сили - тільки на перемогу. Все однозначно: Раша- агресор, країна-мародер, Путін- сучасний Гітлер. Коли нас підпалюють ракетами ззовні, той, хто підпалює країну зсередини, ворог. У притомних громадян України одна мета- перемога над небезпечним ворогом, що напав на нас, і поки не збирається відступати. Починати внутрішню політичну боротьбу зараз не те, що не на часи - це дуже небезпечно. Відкіля це взялося - треба розбиратись компетентним органам. Хтось просто ллє фейкогівно на владу, на головнокомандувача, хтось диванний стратег - починає розказувати про замінування-розмінування, не маючи уявлення чому і як насправді було, розганяти зраду в питаннях які поза рівнем їх компетенції...Все це повинно досліджувати, і з цим боротися СБУ. І я уявляю, які будуть результати тих досліджень. Вже понаходили і корегувачів вогню, і замасковані склади для рашиздів, і знайдуть і цих "бойців невидимого фронту" - ворожих солдат-ботів.
Ще раз вам кажу: Війна у нас з 2014 року. І скільки лайна ви вилили з того часу теж можна розібратися.
йой, та ну його. Хай живе, аби не шкодив. Він допомагає військовим - це файно. А якщо досі кормить ботоферму - то не гарно.Но це ж доказати треба. Наші тут більше схожі на кремлівське кодло.