Так що призначати вибори презеденту забороняє закон. Навіть КСУ не потрібен, бо по Конституції, крім отих "5 років" є таке: поки нема нового президента - діють повноваження старого. Навіть прецедент був: Кучма був доки не вибрали Ющенка. Йдіть бродіть, придурки.
Стаття 103 Конституції вичерпно відповідає на питання про строк повноважень президента України, не залишаючи жодних приводів для інших трактовок. Стаття 106 не про строк повноважень, а про механізм передачі влади з рук в руки, від старого президента до нового. Тоді, звідки сумніви, звідки ствердження, що президент "має право", з притяганням до цього і опозиції, і ЦВК, а зараз ще хтось і Академію наук підключив? Це той момент, про який ніхто не хоче казати вголос з різних причин. Якби президент був чесною і порядною людиною, то він би просто пішов, залишивши заяву у ВРУ. Але, президент уходити не хоче. Тому, якщо його примусять це зробити, то він уведе за собою всю монобільшість і Верховна Рада стане не дієздатною. З трьох гілок влади, Україна втратить дві - виконавчу і законодавчу. Це буде крах держави. Хто ж віддав нашу долю в руки цієї глибоко непорядної людини? Про це запитайте у 13,5 млн громадян, які за це проголосували в 2019 році
И скучно и грустно, и некому руку подать В минуту душевной невзгоды... Желанья!.. Что пользы напрасно и вечно желать?.. А годы проходят — все лучшие годы!
Ото тупість. Аннушка, ви умудрились в одному реченні об'єднати протилежне і видати за правду. Але що тут дивуватися після вашої брехні "Зеленський не хоче звільняти Залужного"?
https://glavcom.ua/columns/ipopov/v...vojennoho-stanu-shcho-kazhe-zakon-952938.html https://www.ukrinform.ua/rubric-pol...raini-pid-cas-vijni-comu-ih-ne-moze-buti.html
Історія Залужного і Зеленського... Я б її охарактеризував трьома дієсловами: Звільнили, нагородили, плюнули в спину. І взагалі, Зеленський ще раз довів, що він є нульовий у кадровій політиці. Просто, безпоняття. Це не заміна Залужного на Сирського. Це заміна Залужного на Зеленського, бо Сирський, на мій погляд, не особистість, що має свою думку, а смиренний виконувач побажань Зеленського. Ну а який з Зеленського військовий командир?
Мих, давай поки що про невиліковні хвороби. Дивис, "взимку" він пройшов ВЛК. (Для порівняння я пройшов ВЛК влітку 23-го, коли був у відпустці. Львівський шпиталь не мав місць, тому прийшлось проходити амбулаторно в поліклініці біля Краківського. Написали, що якби були вільні місця, то мене би відправили на Марс командиром Шатла ,а так звиздуй назад під Бахмут і не смикайся.) ВЛК визнало Залужного непридатним. (Для довідки в тій самій поліклініці людям без однієї кінцівки, біз внутрішніх органів тощо писали обмежено придатний) Залужний в трансі написав рапорт на звільнення. (Не буду розповідати, про те ,що за мене один хороший хлопчина сам написав рапорт, сам оформив, сам все зробив, поки я стояв в черзі за російським паспортом в сільраді одного села Бахмутського району.) Його звільнили і відправили в Британію послом. Здавалось би що все логічно... якби на арені не з"явився Шаптала! Якийсь мор пішов серед вищого складу. (Прошу не плутати з одним долбодятлом, що сховався під спідницю, який має титут вищого офіцера не маючи генеральського звання)
Шось мені підказує, що Залужний мусів підкупити ВЛК, щоб його визнали непридатним. Це перше, а друге, невже Головнокомандуючий зобов'язаний проходити ВЛК ? А Верховний проходив? А якщо серйозно, то Зеленський, маючи майже всю владу в країні, як жоден президент до нього, вирішив прибрати "ненадійного" Залужного. Боротьба за рейтинги для Зеленського - це головніше, ніж перемога, напевно.
Проходити ніхто не зобов"язаний. Можна і відмовитись. Раніше давали страхівку за хвороби ,отримані під час служби, чи пов"язані із захистом Батьківщини. Коли я звільнявся, оранжоїди цю норму відмінили. Як зараз, я теж не знаю. Думаю, що не ввели її назад. Мих, ну що за таємні змови? Якби Залужного прибрали, то вереск би вже стояв до небес. Теорія про Залужного президента порожня, як висмоктане через дірку яйце. Ні команди, ні програми, ні бажання... ЗІ. І головне: ні одна військова диктатура добром не закінчувала. Військові - це не про демократію. А може й ні... Напевно.
У Зеленського теж не було ні команди, ні програми. Команда, програма - не головне, щоб в Україні стати президентом. Недалекий народ не звертає на це увагу, а треба було б.... Головне - підтримка населення, а вона в нього є. Інше питання - бажання. Не знаю. Поки таких заяв не було.
Айк зробив НАТО і залізну завісу з ЯЗ. Це виправдано в епоху розробки і накопичення ядерної зброї. І США не Україна. Там достатньо противаг диктатурі.
Мих, скажу прямим текстом - НЕ МОЖНА ДАВАТИ ВЛАДУ ВІЙСЬКОВИМ! Військовий це не про керування країною. Ти забув про всю армійську тупість в твоїй службі? Там або люміній, або чугуній...